Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

evet bayanlar , daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre ; İnci hocamız hakkın rahmetine kavuşacak ve deeeeeeee Soner Mesude ' ye çok yakın bir zamanda evlenme teklif edecekkk

Ben kocalık vazifemi yapamıyorum.. Aylinle sen...
Ne demek yahu!????
Yuhhh!

Aylinden uzak durmak,kardeşine de ihanet etmemek için mesudeye evlenme teklif edebilir ama başka kız mı kalmadı ya

çocuk işte salak bu murat o akdar sinir oluorum ki sanki gidip boğasım gelio ne güzel aylinle soner sevgiliydiler hortladı birden bire abi beni evlendir aylinle sanki manavdan meyve aldırıo

şu mesudeyle evlenirse bırakırım bu diziyi izlemeyi bu kadrda saçmalanmazki belliki para içn evlenck mesude başka bi kız bulurum anlaşmalı evlenirm murat ölene kadr o mesudeyle anasına kolunu verirsn bağacağını kaptırırsn

Son düzenleme:

elini verirsn kolunumu kaptırırsın neydi o söz

şu aliyeeee dayanamyorum artık yaaaaaaaaaaaaa
vallaaaaa sırf bu salak adam için bırakcam diziyii

bu cemile çok mal ben olsam derim balıkçıyla evlenmicem o zaman sende carolini boşa bakalım hadi

herlade murat için evlencek mesudeyle soner.ama öle bişi yaparsa saçmalığın daniskasımadem evlencen bu mesude olmak zorunda mı yaa,başka kız mı kalmadı

gıcık ali,uyuz ali.sen git carolinle fingirdeş cemile evlenemez

Dişimi sıktım resmen ..
Murat'ınki de laf.. Birbirlerine ikram ediyolar Aylin'i ..
Sen al ,yok lütfen sen al!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…