OOO sende halvet bekliyorsan yarın akşam muhteşem yüzyıla gel.Ay şunlar bi öpüşemedi yaa
şimdi şimdi diorum kaç bölümdür yok
sonerle aylinin aşkı beni rahatsız ediyor.sebebi ne olursa olsun aylin onun kardeşiyle evli.dizilerdeki bu tür durumlar beni sinir ediyor.
sonerle aylinin aşkı beni rahatsız ediyor.sebebi ne olursa olsun aylin onun kardeşiyle evli.dizilerdeki bu tür durumlar beni sinir ediyor.
OOO sende halvet bekliyorsan yarın akşam muhteşem yüzyıla gel.
tatlım sadece dizilerde olsa iyi maalesefki gerçek yaşamda daha fazla entrikalar dönüyor :)
hayır mesude de açık açık söledi birbirlere aşıklar diye,hala aylin gelsin diyo gitmesin diyo! nası labul edicek bu şekildee..hey allahım yaa!
tatlım sadece dizilerde olsa iyi maalesefki gerçek yaşamda daha fazla entrikalar dönüyor :)
Ben geri kalmışım gerçek hayatta demekkiii..Aman görmek-duymak istemem zaten kimseden böyle bir şey
öyle tabide ne bileyim.mesela herkes öpüşmelerini istiyor deminden beri.gerçekten normal karşılatıyorlar insana zorla
ama canım benim onların farklı olayı ayol ..birbirlerine aşıkken evlendi muratla yani sonradan aşık olmadı ya sonere o bakımdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?