Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

sonerle aylinin aşkı beni rahatsız ediyor.sebebi ne olursa olsun aylin onun kardeşiyle evli.dizilerdeki bu tür durumlar beni sinir ediyor.

tatlım sadece dizilerde olsa iyi maalesefki gerçek yaşamda daha fazla entrikalar dönüyor :)

soner aylin'e benim için dön diyor ama ... aylin muratla evli ve soner yine başkasıyla evlenip yola devam edicek. OOOOOfffffffff Soner çok bencil. kardeşini düşünüyor ama Aylini hiç düşünmüyor. Demekki Aylin'i yeterince sevmiyor:95:

sonerle aylinin aşkı beni rahatsız ediyor.sebebi ne olursa olsun aylin onun kardeşiyle evli.dizilerdeki bu tür durumlar beni sinir ediyor.

Dizilerde olur sadece:) Hem zaten böyle aşklar da dizilerde-filmlerde olur.Gerçek hayatta yok bu kadar deli dolu aşklarrrrr.ahhh ahhh:97: Ama gene de doğru değil tabi ki

tatlım sadece dizilerde olsa iyi maalesefki gerçek yaşamda daha fazla entrikalar dönüyor :)

hahaha şu sabah programlarını Müge Anlıyı falan birkez izleseniz. Koparsınız...Cem Yılmaz'ındediği gibi"Kaynım bana atladı" Bakkalın çırağının kayınpederimle ilişkisi vardı" gibi

Ben geri kalmışım gerçek hayatta demekkiii..Aman görmek-duymak istemem zaten kimseden böyle bir şey

Ama bide şöyle bişey var murat aylinin ne düşündüğünü sormadan evlencem de evlencem diye tutturdu abisine
yani belki başka biri vardı hayatında kızın hiç o konularla ilgilenmedi illa aylini istioruuum
Biraz bencilce yani

öyle tabide ne bileyim.mesela herkes öpüşmelerini istiyor deminden beri.gerçekten normal karşılatıyorlar insana zorla

ama canım benim onların farklı olayı ayol ..birbirlerine aşıkken evlendi muratla yani sonradan aşık olmadı ya sonere o bakımdan :)

cemile bayılacak bitecek sanırımhaftaya da hastaneye kaldırılır herkes öğrenir hamileliği aldıramaz kesin

Son düzenleme:
Taş kafa Aliiğğ.Ay çok güldüm. Ben carolini terk ettim diyor cemileye. Carolin evin kapısından cemileye el sallıyor

Bu Cemilecik fena olacak galiba. Kanaması da varmış yazık yaav zavallıcık

ben çocuk yapayım diye takla atyorum bu cemile tek atışla hamilee yav anlamadım gitti:)

ama canım benim onların farklı olayı ayol ..birbirlerine aşıkken evlendi muratla yani sonradan aşık olmadı ya sonere o bakımdan :)

aman ne bileyim işte.böyle şeylere sinir oluyorum.diziye döneyim bari.şu cemile çocuğu aldırmak için bi kadına geldikçe benim içim bi hoş oluyor.zaten alttan muayene olayından çok korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…