hıı şimdi tam oldu carolinde hamile iyide carolinle ali en son birlkte olduklarında tekneyi çarpmamışlardı ali hapse girmemişti ali hapis yattı cemile 1 aylık hamile yani 2 ay geçio bu kadınlar nasıl anlamıolar adetleri gelmio die hemen mide bulantısından mı birtek hamile olduğu anlaşılıo
ayrıca şu dizilerdeki kadınların sürpriz bir şekilde hamile kalmasına deli oluyorum kaçıncı yüzyıldayız bir erkek kendini bilmezmi erkek korunmadıysa kadının hamile kalması an meselesi bir yandan haksızmıyım
Kökü kurusun emi
hıı şimdi tam oldu carolinde hamile iyide carolinle ali en son birlkte olduklarında tekneyi çarpmamışlardı ali hapse girmemişti ali hapis yattı cemile 1 aylık hamile yani 2 ay geçio bu kadınlar nasıl anlamıolar adetleri gelmio die hemen mide bulantısından mı birtek hamile olduğu anlaşılıo
ayrıca şu dizilerdeki kadınların sürpriz bir şekilde hamile kalmasına deli oluyorum kaçıncı yüzyıldayız bir erkek kendini bilmezmi erkek korunmadıysa kadının hamile kalması an meselesi bir yandan haksızmıyım
Ekberdendir kesinBirşeyler olduysa
Ekbere seni istemiyorum demişti ekberde sanki ben seni istiyorum salak demişti yaOndan değildir..Aliğğğğğğğ yuh ya
Alidense eğer çok saçmanında ötesinde olmuş ne zamandır aynı ortamda bile bulunmuyorlar
Nasıl anlaşılcak şimdi
Nasıl anlaşılcak şimdi
Aliye kakalasın çocuğuay uyarı almayalım:18:
DNA 1953'de bulundu ama türkiye'de yasal olarak testler ne zaman başladı bilmiyorum onu da hukukçulara sormak lazım
Nasıl anlaşılcak şimdi
İki dakikada senaryo yazdık heBelki hamile değildir
İki dakikada senaryo yazdık heBelki hamile değildir
dertlerinden onu dusunemiyorlar kiay adetim gecikmis hamileyim mi desin senaryoya gore evet aslinda pat die hamile olmalari cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?