Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ay bu da amca olacak boyu devrilsin

Bana bak sen yellozzzzdelikafadulden süper kaynana:sm_cool:

Böyle kaynanam olsun sırtım yere gelmez anasını satiim ya
helal olsun dedim.
Gecenin kahramanı Osmanım ve gönlümün kaynanası.

-cemile hanım'a saldırmışlar... birinin adı döne, diğerininki iplik...
-iplik mi?
-lakabı o... hapishanede anana saldıran kadının adı merve olacak değildi herhalde allah'ın geri zekalısı...
allahım hiç güleceğim yoktu koptum ya :roflol:

ay bu caroline bana çok çirkin we itici gelio hele o ağzını şekilden şekile sokması ve dişleri:1no2:

ya mete babasıyla boğuşurken o iki kardeşin niye elleri armut topladı ki orda
yolsalardı sokağın ortasında ......u yu
bütün mahalleli de yardım etmesse bende duygu değilim ya.

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ima yasak nokta yasaklmaz:
cezayı unutma karolin neymizdiaklinialirimsmile
hanımefendimizdilaelaelaelaelae

ay bu caroline bana çok çirkin we itici gelio hele o ağzını şekilden şekile sokması ve dişleri:1no2:

cemile ona bin basar
ama kendi hapisanede çocuklarıda dışarda sürünüyor
boşa gitsin yaa ne yapacan gururu böyle adamı
yazık değilmi çocuklarına sana

müzik hocam sen de gönlümün sultanısın he
sen benim müzik hocam olsaydın konservatuarı birincilikle bitirirdim :1rolleyes:

kızlar çok gergin ve çok üzücü bir bölüm olacak sanırım. şu carolinin saçlarını tek tek cımbızla yolmak geliyor içimden. tabiki alininde bıyıklarını...

ben dişlerini de tırnaklarınıda sökicem kaydirigubbakcemile allahım ne kadar psikopatmışımda haberm yokmuş sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

o aliyle kaağğroliğnin köküne balta vurcam uleeeeyn laelaelaelaelae delikafadulden :jeyyar: alkisalkisalkis :mymeka: :teytey: klava: :smiley-cool:

bekle osmanım yettim gari :sm_cool:

bu erkekleri anlamak mümkün değil.nikahlı eşlerinin yüzlerine bakmazlar ama dostlarını el üstünde tutarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…