- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Amin allah razi olsunEşinizin çok güzel mesleği var illa devlet olması geremez girer bir yere çalışır gül gibi geçinir gidersiniz.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.
Umarim kismetiyle gelir benim dunyam tesekkurlerSakın üzülme. En önemlisi bu Bebek olmalı şu anda senin için. Kısmetleriyle geliyor onlar. Her şey düzelir.
eşine söyle özelde bir işe girsin. herkes atanmak zorunda değil. mühendisler genelde şirketlerde çalışır zatenCok zor günler yasiyorum. Talihimin kapali gittigi. Kasim ayiydi esim patronuyla kavga etti mahkemelik oldu isten cikti hakli sebeple tazminati aldi bir iki ay is aradi bulamadi muhendis bu arada. Kpssye hazirlanicam dedi. Ben de bi kurumda calisiyodum Kasım ayindan bu yana dogru duzgun maasimizi alamadik hala icerde maasimiz var ssk devam etsin diye isten cikamadim ama gecen hafta cikartildim. Tabi bu surecte benim maasim yatmadigindan esimin kidemini yedik. Benim alacaklarim hala yatmadi. Bu arada yas geciyo kpss sonunda ya atanir ya benim kurum duzelir diye tup bebek yapalim dedik. Cok sukur tuttu. Bin kere sukurler olsun onu verene. Neyse kpss bitti esim dediki cok iyi gecmedi. Neyse dedim simdi ona is ariyoruz. Ben 9 haftalik hamileyim tabi bu surecte ise iade falan açacağımdan avukatlarla görüştüm gerildim ilk kez kahverengi akinti geldi. Dr yat dinlen dedi. Ben muhtemelen evdeyim cocugu buyuturum ondan sonra çalışırım. Yani öyle oldu iste dostlar. Yoruldum yiprandim. Hayatta elbet herseyin caresi bulunur daha zor gunler de gecirdim ama simdi hamile oldugundan midir nedir duygusalim daha az gucluyum. Dertlesmek istedim sadece..
Öyle tabi. Gorusmeler başlıyor iyi olur inşallaheşine söyle özelde bir işe girsin. herkes atanmak zorunda değil. mühendisler genelde şirketlerde çalışır zaten
Hiç kafana takma bebek rızkıyla gelir esinde bir bakmissin ise girmis...Cok zor günler yasiyorum. Talihimin kapali gittigi. Kasim ayiydi esim patronuyla kavga etti mahkemelik oldu isten cikti hakli sebeple tazminati aldi bir iki ay is aradi bulamadi muhendis bu arada. Kpssye hazirlanicam dedi. Ben de bi kurumda calisiyodum Kasım ayindan bu yana dogru duzgun maasimizi alamadik hala icerde maasimiz var ssk devam etsin diye isten cikamadim ama gecen hafta cikartildim. Tabi bu surecte benim maasim yatmadigindan esimin kidemini yedik. Benim alacaklarim hala yatmadi. Bu arada yas geciyo kpss sonunda ya atanir ya benim kurum duzelir diye tup bebek yapalim dedik. Cok sukur tuttu. Bin kere sukurler olsun onu verene. Neyse kpss bitti esim dediki cok iyi gecmedi. Neyse dedim simdi ona is ariyoruz. Ben 9 haftalik hamileyim tabi bu surecte ise iade falan açacağımdan avukatlarla görüştüm gerildim ilk kez kahverengi akinti geldi. Dr yat dinlen dedi. Ben muhtemelen evdeyim cocugu buyuturum ondan sonra çalışırım. Yani öyle oldu iste dostlar. Yoruldum yiprandim. Hayatta elbet herseyin caresi bulunur daha zor gunler de gecirdim ama simdi hamile oldugundan midir nedir duygusalim daha az gucluyum. Dertlesmek istedim sadece..
hiiçç sıkma canını hem göreceksin bebeğin kısmetiyle gelecek :) şimdi sadece onu ve kendini düşün, eşinizle de aranızda bir sevgi saygı problemi yokmuş çok şükür maddi sıkıntılar aşılır zamanla. Allah en kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulmayı nasip etsin.Cok zor günler yasiyorum. Talihimin kapali gittigi. Kasim ayiydi esim patronuyla kavga etti mahkemelik oldu isten cikti hakli sebeple tazminati aldi bir iki ay is aradi bulamadi muhendis bu arada. Kpssye hazirlanicam dedi. Ben de bi kurumda calisiyodum Kasım ayindan bu yana dogru duzgun maasimizi alamadik hala icerde maasimiz var ssk devam etsin diye isten cikamadim ama gecen hafta cikartildim. Tabi bu surecte benim maasim yatmadigindan esimin kidemini yedik. Benim alacaklarim hala yatmadi. Bu arada yas geciyo kpss sonunda ya atanir ya benim kurum duzelir diye tup bebek yapalim dedik. Cok sukur tuttu. Bin kere sukurler olsun onu verene. Neyse kpss bitti esim dediki cok iyi gecmedi. Neyse dedim simdi ona is ariyoruz. Ben 9 haftalik hamileyim tabi bu surecte ise iade falan açacağımdan avukatlarla görüştüm gerildim ilk kez kahverengi akinti geldi. Dr yat dinlen dedi. Ben muhtemelen evdeyim cocugu buyuturum ondan sonra çalışırım. Yani öyle oldu iste dostlar. Yoruldum yiprandim. Hayatta elbet herseyin caresi bulunur daha zor gunler de gecirdim ama simdi hamile oldugundan midir nedir duygusalim daha az gucluyum. Dertlesmek istedim sadece..
Makine. Aslinda hani cok genis ya alani niyeyse bi donem kapaliydi şansı kismeti. Sonra da kpss olsun dedik. Umarim bundan sonra acik olur sansi.allah herkesten razi olsun mucizem benimle şükür. Bu yolu bulunur elbet☺ne muhendisi esiniz? cocuk geliyorsa atanmayi beklemeden is bulur insallah. sansla saglikla kucaginiza alin bebeginizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?