öyle birşey

sdtsdt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
20
0
6
Ankara
bazen çok konuşmak istiyorum birine anlatmak paylaşmak yada birinin bana ne yapmam gerektiğini söylemesini istiyorum.sonra kiminle konuşmam gerektiğini bilemiyorum. sonrada konuşmaktan vazgeciyorum. belki kabullenmek istemediğim şeyleri yüksek sesle duymaktan korkuyorum.kırıldığımı yanıldığımı yüksek sesle söylemekten korkuyorum belkide

iste forumlar bu yuzden guzel :emir_bebek:
anlat, mutlaka bir okuyan ve yarim eli uzatan olur.
hemde ne seni ne de anlattigin seyleri hic bilmeyen biri :24:

Oh ne güzel :) hazır konu açmışsın benim için hemen kendimden örnek vereyim bak çok üzülsem de kaçmak istesem düşünmemek istesem de içimi dökmezsem daha kötü olacağım sanırım .. sen de böyle düşün içini dökmezsen içindeki şeylere çare de bulamazsın hep orda tıkılıp kalır..
Mesela ben bugün sevgilimle 4 saat vakit geçirdim .. Eve geldim şuan çok mutsuzum çünkü yanından ayrılmak ona çok alıştığım için berbat bir ruh hali içinde olmama neden oluyor. Ama malesef yine ayrıldık büyük ihtimal ağlayacağım birazdan çünkü kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için .. Onu çok aşırı derecede fazla seviyorum .. Asla ondan ayrı kalmak istemiyorum keşke hiç ayrılmasak :((
çok kötü durumdayım sürekli onu düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyor . Çıksa biraz üzüntüm geçerdi ama çıkmıyo işte .(
of of ...

Oh ne güzel :) hazır konu açmışsın benim için hemen kendimden örnek vereyim bak çok üzülsem de kaçmak istesem düşünmemek istesem de içimi dökmezsem daha kötü olacağım sanırım .. sen de böyle düşün içini dökmezsen içindeki şeylere çare de bulamazsın hep orda tıkılıp kalır..
Mesela ben bugün sevgilimle 4 saat vakit geçirdim .. Eve geldim şuan çok mutsuzum çünkü yanından ayrılmak ona çok alıştığım için berbat bir ruh hali içinde olmama neden oluyor. Ama malesef yine ayrıldık büyük ihtimal ağlayacağım birazdan çünkü kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için .. Onu çok aşırı derecede fazla seviyorum .. Asla ondan ayrı kalmak istemiyorum keşke hiç ayrılmasak :((
çok kötü durumdayım sürekli onu düşünüyorum aklımdan hiç çıkmıyor . Çıksa biraz üzüntüm geçerdi ama çıkmıyo işte .(
of of ...

Bende askerimle 12 gün boyunca yan yanaydım..
12 günün sonunda yine ayrılık vakti gelmişti ve onu yolcu ettim..
Aynen öyle,keşke sürekli yan yana kalabilsek..
Her saniye onun o nefesini hissedebilsem..
Kokusunu içime çekebilsem..
Koynuna yatıp , yeni doğan bebekler gibi mışıl mışıl uyurken o beni izlese..
Uyku halindeyken kalkıp , onu öpsem..
Uyuyorken yine koluna girsem..
Tartışsak,bana sesini yükseltse sonra gönlümü almaya gelse..

Ah ah çok mu şey istedim ne yaptım..:31:

Bende askerimle 12 gün boyunca yan yanaydım..
12 günün sonunda yine ayrılık vakti gelmişti ve onu yolcu ettim..
Aynen öyle,keşke sürekli yan yana kalabilsek..
Her saniye onun o nefesini hissedebilsem..
Kokusunu içime çekebilsem..
Koynuna yatıp , yeni doğan bebekler gibi mışıl mışıl uyurken o beni izlese..
Uyku halindeyken kalkıp , onu öpsem..
Uyuyorken yine koluna girsem..
Tartışsak,bana sesini yükseltse sonra gönlümü almaya gelse..

Ah ah çok mu şey istedim ne yaptım..:31:

Aslında zoruma giden de bu biliyo musun :( her insan çoğu insan evliler vs.. bizim bu istediklerimizi hergün yaşıyorlar monotonlaşıyo artık onlar için . İnsanların monoton günlerini biz hayal ediyoruz ve üzülüyoruz olmadığı için bu gerçekten çok iç yakıcı . Tabi evliler de zorluk yaşamışlardır ha deyince evlenmemişlerdir ama snçta şuan sevdikleri insanla yan yanalar ..
Ne denir bilmiyorum ki çok basit aslında istediklerimiz ama bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor :(( çok canım sıkılıyor bu duruma benim de.

Aslında zoruma giden de bu biliyo musun :( her insan çoğu insan evliler vs.. bizim bu istediklerimizi hergün yaşıyorlar monotonlaşıyo artık onlar için . İnsanların monoton günlerini biz hayal ediyoruz ve üzülüyoruz olmadığı için bu gerçekten çok iç yakıcı . Tabi evliler de zorluk yaşamışlardır ha deyince evlenmemişlerdir ama snçta şuan sevdikleri insanla yan yanalar ..
Ne denir bilmiyorum ki çok basit aslında istediklerimiz ama bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor :(( çok canım sıkılıyor bu duruma benim de.

Ben kendimi bildim bileli sevdiğime hasretim..
Şuan ayrı yerlerdeyiz fakat 3 sene boyunca her ay 2 hafta süre ile görüştüğümüzü biliyorum..
İki hafta boyunca bazen ise bir ay yanyanayız..
Aynı evin içinde, kendi ellerimle ona yemekler hazırlamak gibisi var mı ya.. :)

Hele o yaptığım yemeği tatlı tatlı yemesi yok mu, şuan gözümün önüne geliyor ve cidden gözlerim doluyor..
Of çekmekten başka birşey yapamıyorum..
Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın..

Monotonlukla baş edebilirim , ediyorum da.. :)
Vız gelir..

Sevdiğim adamla olduktan sonra yemişim sıkılmasını ya..
Hayatın tadını çıkarmak varken bir de onun bunun yüzünden zıppırt kavga mı edeceğiz..

Ben kendimi bildim bileli sevdiğime hasretim..
Şuan ayrı yerlerdeyiz fakat 3 sene boyunca her ay 2 hafta süre ile görüştüğümüzü biliyorum..
İki hafta boyunca bazen ise bir ay yanyanayız..
Aynı evin içinde, kendi ellerimle ona yemekler hazırlamak gibisi var mı ya.. :)

Hele o yaptığım yemeği tatlı tatlı yemesi yok mu, şuan gözümün önüne geliyor ve cidden gözlerim doluyor..
Of çekmekten başka birşey yapamıyorum..
Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın..

Monotonlukla baş edebilirim , ediyorum da.. :)
Vız gelir..

Sevdiğim adamla olduktan sonra yemişim sıkılmasını ya..
Hayatın tadını çıkarmak varken bir de onun bunun yüzünden zıppırt kavga mı edeceğiz..

aynı evde yaşayı tatmışsın en güzeli :) darısı başıma inşallah . İnşallah biran önce kavuşuruz sevdiklerimize :)

aynı evde yaşayı tatmışsın en güzeli :) darısı başıma inşallah . İnşallah biran önce kavuşuruz sevdiklerimize :)

Evleneceğin adamı , evlilik öncesinde bi ev halini mutlaka görmek lazım..

Çok şükür ki biliyorum o duyguyu..
Amin ayaz, en kısa zamanda kavuştursun hemde.. :)

Evleneceğin adamı , evlilik öncesinde bi ev halini mutlaka görmek lazım..

Çok şükür ki biliyorum o duyguyu..
Amin ayaz, en kısa zamanda kavuştursun hemde.. :)

Ev halini biliyorum canım :) gittim evlerine çok kez ben de kahvaltı hazrladm sevdiceğimee :D birlikte kahvaltı yaptık hele bir keresinde 10 saat vakit geçirmiştik birlikte doğru gerçekten ev halini bilmek gerekiyo
bişeyi paylaşmadan edemeyeceğim bir keresinde yine kahvaltı yapıyoruz benimki kahvaltıda da ayran içer çok sever ayranı
ben sofrayı kaldırmıştım mutfaktaydım seslendi bana gittim içeri bi baktım koskoca ayran sürahisini sen halıya yanlışlıkla dök :D olduğu yerde duruyo ya insan bi halının daha da o ayranı emmemesi için bi siler durmuş silsene diyo :D şok olmuştum gerçekten öylece durmasına o gün . Gerçekten tanımak gerekiyo öyle uzaktan birbirine anlatmakla olmuyo

Ev halini biliyorum canım :) gittim evlerine çok kez ben de kahvaltı hazrladm sevdiceğimee :D birlikte kahvaltı yaptık hele bir keresinde 10 saat vakit geçirmiştik birlikte doğru gerçekten ev halini bilmek gerekiyo
bişeyi paylaşmadan edemeyeceğim bir keresinde yine kahvaltı yapıyoruz benimki kahvaltıda da ayran içer çok sever ayranı
ben sofrayı kaldırmıştım mutfaktaydım seslendi bana gittim içeri bi baktım koskoca ayran sürahisini sen halıya yanlışlıkla dök :D olduğu yerde duruyo ya insan bi halının daha da o ayranı emmemesi için bi siler durmuş silsene diyo :D şok olmuştum gerçekten öylece durmasına o gün . Gerçekten tanımak gerekiyo öyle uzaktan birbirine anlatmakla olmuyo

Hahahaha sizi tatlı şeyler sizi.. :)

Oh afiyet olsun. Gerçekten görmek gerekiyor..
Bi arkadaşımın başına gelen mevzuyu paylaşayım seninle..

Arkadaşım ciddi düşündüğü kişiyi tanımak için evine davet edilmişti . Bir kaç günlüğüne çocuğun evine gitmiş..
Kız aile fertlerinin karşısına çıkıyor diye birazcık heyecanlıydı..

Bizim ki mutfakta bardak yıkayacağı vakit yanlışlıkla pril yerine çamaşır suyunu döküp yıkamış..
Çocukta sen ne yapıyorsun be diye tepki vermiş..
Sen mutfakta böyleysen ohooooo işimiz var seninle demiş ve kızın morelini altüst etmiş..

Halbuki , olayın aslı şöyle imiş..
Normal pril kutusuna çamaşır suyu koymuşlar ve tezgahın üstüne bırakmışlar..

Bizim kızda evde ne nerde bilmediğinden almış dökmüş yıkamış..
Farketmiş ama bozuntuya vermemiş..
Pril niye yok diye soramamış :27::27::27:

Kız bi uyuz olmuş ki sorma..
O günden beri kavgaları hiç bitmek bilmedi mübarek..:27::27:

Hahahaha sizi tatlı şeyler sizi.. :)

Oh afiyet olsun. Gerçekten görmek gerekiyor..
Bi arkadaşımın başına gelen mevzuyu paylaşayım seninle..

Arkadaşım ciddi düşündüğü kişiyi tanımak için evine davet edilmişti . Bir kaç günlüğüne çocuğun evine gitmiş..
Kız aile fertlerinin karşısına çıkıyor diye birazcık heyecanlıydı..

Bizim ki mutfakta bardak yıkayacağı vakit yanlışlıkla pril yerine çamaşır suyunu döküp yıkamış..
Çocukta sen ne yapıyorsun be diye tepki vermiş..
Sen mutfakta böyleysen ohooooo işimiz var seninle demiş ve kızın morelini altüst etmiş..

Halbuki , olayın aslı şöyle imiş..
Normal pril kutusuna çamaşır suyu koymuşlar ve tezgahın üstüne bırakmışlar..

Bizim kızda evde ne nerde bilmediğinden almış dökmüş yıkamış..
Farketmiş ama bozuntuya vermemiş..
Pril niye yok diye soramamış :27::27::27:

Kız bi uyuz olmuş ki sorma..
O günden beri kavgaları hiç bitmek bilmedi mübarek..:27::27:

Ay çok güldüm çok komikmiş gerçekten :D Ama kızda suç yok yani onlarda pril kutusuna çamaşır suyu koymasalarmış :D Hey Allah'm
benimki de böyle onların evinde ney nerde bilmiyorum diye beceriksiz oldum çıktım . Yağ nerde diyorum ben nerden bileyim mutfağa mı girdim daha önce diye bağırıyo tabaklar nerde diyorum aman sende amma beceriksizsin diyo :D Derdimi anlatamıyorum ki sen gel bi de bennim evimde gör diyorum ama beni dinlemiyo ki kendi davulunu çalmaya devam ediyo neyse bakalım o beceriksiz desin dursun Allah izin verirse evlendiğimiz zaman göstercem ben ona beceriksiz miymişim değil miymişim :D

Ay çok güldüm çok komikmiş gerçekten :D Ama kızda suç yok yani onlarda pril kutusuna çamaşır suyu koymasalarmış :D Hey Allah'm
benimki de böyle onların evinde ney nerde bilmiyorum diye beceriksiz oldum çıktım . Yağ nerde diyorum ben nerden bileyim mutfağa mı girdim daha önce diye bağırıyo tabaklar nerde diyorum aman sende amma beceriksizsin diyo :D Derdimi anlatamıyorum ki sen gel bi de bennim evimde gör diyorum ama beni dinlemiyo ki kendi davulunu çalmaya devam ediyo neyse bakalım o beceriksiz desin dursun Allah izin verirse evlendiğimiz zaman göstercem ben ona beceriksiz miymişim değil miymişim :D

İlk zamanlar bende öyleydim..
Annesi bana zamanla neyin nerde olduğunu öğrenirsin demişti , hiç unutmam..

Şimdi annesi bana soruyor o nerdeydi bu nerdeydi diye..:27:
Kendi evimde bile neyin nerde olduğunu pek bilmem. Annem hiçbir işe dokundurtmadığı için..

Ama onların evindeyken , kendi evimdeymişcesine rahat ediyorum..
Yani kasılmıyorum..

Benim ki bana beceriksizsin dese , oturup sinirimden ağlarım.
Bi güzel o lafı yediririm..

Pek yemeklede aram yoktu. Daha yeni yeni birşeyler yapmaya başladım.
Geçen sabahın erken saatlerinde tatlılarla hamur işi falan yaptım..

Sen kendini aşıyorsun demeye başladı bu sefer.İnadım inattır (!) :51:

İlk zamanlar bende öyleydim..
Annesi bana zamanla neyin nerde olduğunu öğrenirsin demişti , hiç unutmam..

Şimdi annesi bana soruyor o nerdeydi bu nerdeydi diye..:27:
Kendi evimde bile neyin nerde olduğunu pek bilmem. Annem hiçbir işe dokundurtmadığı için..

Ama onların evindeyken , kendi evimdeymişcesine rahat ediyorum..
Yani kasılmıyorum..

Benim ki bana beceriksizsin dese , oturup sinirimden ağlarım.
Bi güzel o lafı yediririm..

Pek yemeklede aram yoktu. Daha yeni yeni birşeyler yapmaya başladım.
Geçen sabahın erken saatlerinde tatlılarla hamur işi falan yaptım..

Sen kendini aşıyorsun demeye başladı bu sefer.İnadım inattır (!) :51:

Ooo baya hamaratmışsın sen maşallah :)) iyiymiş biraz bana da öğretsen fena olmazdı :D Ben daha yemekleri yeni öğreniyorum hamur işlerine sıra gelmedi .
Benimki de beceriksizsin derken öle ciddi ciddi söylemiyo tabi gülerek söyler hep :)

Ooo baya hamaratmışsın sen maşallah :)) iyiymiş biraz bana da öğretsen fena olmazdı :D Ben daha yemekleri yeni öğreniyorum hamur işlerine sıra gelmedi .
Benimki de beceriksizsin derken öle ciddi ciddi söylemiyo tabi gülerek söyler hep :)

Hahahaha ben normal yemeklerden önce hamur işlerine atıldım..
Normal yemeklerden bi pilav yapmasını biliyorum o kadar.. :27::27::27:

Hamur işini yapan hepsini yapar normal yemekler zaten çok basit gerçi internette tarif olduktan sonra her şey basit :))

Aynen öyle..
Açıyorum telefondan videoları..

İzleye izleye kıvamları tutturuyorum valla :nazar:

Benden korkulur :emir_bebek: Kepçemle döverim herkesi :27:

Aynen öyle..
Açıyorum telefondan videoları..

İzleye izleye kıvamları tutturuyorum valla :nazar:

Benden korkulur :emir_bebek: Kepçemle döverim herkesi :27:

Heheh :D ne diyim darısı başıma biraz ellerini değireyim de bana da geçsin :D
İyi konuştuk konu sahibi kızmaz inşallah bize ben çıkıyorum canım
Teşekkür ederim .. İyi geceler , İyi forumlarr Görüşürüz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
oluyor öyle şeyler ama kabullenip olanı olduğu gibi görmeden ilerleyemezsin yerinde sayarsın ancak...
Rabbime sığın ve dua ile kendini rahatlat ve her şeyi daha net görmeye çalış acıtsa da doğru kararı vermeye cesaret topla...

Back
X