Öyle böyle Sezaryen!

Delifissek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
340
487
103
Merhaba hanımlar. Burayı uzun zamandır takip ediyorum, hep hamileyken bir çoğunuzun öykülerini okudum :KK48: Şimdi bende kendi öykümü yazmak istiyorum.

Normal birgündü, kontrol için gitmiştim. Ama bebeğimin hiç kilo almadığını öğrenince araştırma hastanesine gönderildim. Sorun olabilirdi ve evet sorun vardı. Suyum azalmıştı bebek küçücüktü zaten orada hemen doğum olması gerektiğini söylediler. Ve doktor ekledi, doğumu nerede yaparsam yapayım suni sancı istememem gerektiğini söyledi. Çünkü sıfır açılmayla zaten o kadar suni sancıdan sonra sezaryene alınacaksın dedi. Bende bu sözü dinleyerek devlet hastanesine gittim.

Orada doktor muayene ettikten sonra sezaryen olman lazım istiyor musun diye sordu. Ki ben normal doğumdan acaip tırsıyorum :KK43: Hemen yapıştırdım cevabı: Evet istiyorum :KK45: Bu arada çokta korkuyorum tabiki bebeğim küçücük ve kuvözde kalma ihtimali var.

1 saatlik hazırlıktan sonra ciğer geliştirici iğne yaptılar o uzun bekleyiş başladı. Üzerime önlük giydirdiler hemşire geldi sonda taktı. En acı veren kısmı buydu. Ameliyat haneye alındım tam narkoz istediğimi belirttim çünkü çok heyecanlı ve korku doluydum. Geri uyandığımda karnımda müthiş bir ağrı vardı ama dayanılmayacak gibi değildi. Narkozun etkisi geçene kadar hasta bakıcı benimle çok uğraştı :KK45: Kafam koptu sanmışım da :KK53: Sonra odaya alındığımda prensesim oradaydı giydirmişlerdi mis kokuyordu..

Benim için en zor kısım sonda ve hemşirenin 2-3 kez karnıma bastırması oldu ameliyattan sonra. Ama annelik duygusu çok başkaymış. Okuduğunuz için teşekkür ederim benim için anı kalsın istedim. Hayırlı doğumlar dilerim bebek bekleyenlere, sormak istediğiniz olursa seve seve... :KK200::anneadayı::KK200:

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sihhatle büyütün meleğinizi. Ben de 7 haftalık hamileyim o yüzden böyle doğum hikayelerini vs okuyorum

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sihhatle büyütün meleğinizi. Ben de 7 haftalık hamileyim o yüzden böyle doğum hikayelerini vs okuyorum
Sağolun teşekkür ederim,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah kuzunuzu.. Bende okuyup korkuyordum çoğu zaman bazı hikayelerden :KK43: Ama öyle bir şey ki kızım 6,5 aylık şu an :) o yüzden çok kendinizi sıkmayın bu konuda Allah yardım etsin inşallah

Benim canım çok acımıştı kendimi sıktığım için, ama genelde ameliyathanede takılıyormuş uyuşturulduktan sonra yada narkozdan sonra. Ben ikide bir tuvalete gidiyorum diye takmış olabilirler 🙂

Benim canım çok acımıştı kendimi sıktığım için, ama genelde ameliyathanede takılıyormuş uyuşturulduktan sonra yada narkozdan sonra. Ben ikide bir tuvalete gidiyorum diye takmış olabilirler 🙂
Ay anestezi varken yapıyorlarsa süper :) İçim rahatladı :)

Sonda her sezeryanda takılıyor mu?
Ben doktora söz verdim
Vallahi ağlayıp sızlanmadan tuvalete gidicem takma bana diye .
Bayıldıktan sonra takmış odaya çıkarken çıkartmış :) (Kesi yaparken idrar kesesinin tamamen booş olması içinmiş )
Sondanın takılı olmamasına o kadar sevindim ki anlatamam
Biraz başım döndü kalkarken ama gittim tuvalete .

Back
X