- 2 Eylül 2018
- 181
- 87
- 98
- 27
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Zaten o psikolojik şiddetten kaçmak için evlenirsen yağmurdan kaçıp doluya yakalanıyorsun. Sonra o eve dönmemek içinde bir hödüğe ömrünü heba ediyosun.21 yaşındayım, okuldayken ortaokulda olsun lisede olsun bir sürü zorbalığa uğramıştım, sadece oturup eve geliyordum, haliyle temelim yok, özel ders veya dershane imkanım yok, param yok,evde tek başıma da olmuyor, verimli olmuyor, abim ve annemle yaşıyorum ama abim aşağalıyor, kabiliyetsizsin bilmem ne halbuki ben o sırada ne psikolojik şiddetlere maruz kalmıştım. Lise bitti evdeyim, iş bulamıyorum, artık intiharın eşiğine geldim gerçekten öyle psikolojim bozuldu ki. Evlenmeyi falan düşünmüyorum.
Bu yaşlarda böyle duygular normal. Evden de çıkamayınca bunalmışsın ama herkes evde
Üniversite şart değil. Meslek edindirme kurslarını vs de araştırın.
Hazır evdesiniz açın ebayi izleyin ilkokuldan itibaren.
Bir kaynak edinip youtubedan müfredata göre bir sürü video bulup izleyebilirisin.
Facebookta vs platformlarda soru cevap yapılan gruplar oluyor. çözemediğin sorulara yanıt bulabilirsin.
Yaşın çok küçük. Başarabilirsin.
Yok illa benim dershaneye gitmem gerek dersen para biriktirebileceğin herhangi bir işe gir. Dershane parası çıkınca dershaneye gidersin.
İyi hoş diyorsunuz da, abim başlıcak durdun da bu saatten sonra mı çalışmaya başladın diye, aklımdaki plan asgarili sigortalı bi iş bulup birikim yapmak bir yandan açıktan okumak. Bi iş bulabilsem sorun kalmıcak aslında yok yani bulamıyorum. Çay temizlik falan istiyorum. Sıradan bi iş. Devlet memurluğu bir hayal zaten. Sağlıkçı olmak daha mantıklı bence öğretmenlikmiş falan hikaye artık. Biraz pembe gözlükleri çıkarmamız gerek diye düşünüyorum. Allah büyük, artık düşünmüyorum, saldım yani, ne olursa olsun.nasıl bir zorbalık,biraz açar mısınız?
youtube'dan ders videoları izleyin,ücretsiz oluyor. zaten pandemi döneminde herkes evde ders çalışıyor. üniversite sınavına hazırlanın,mis gibi bir bölüm kazanın gidin :)
abi de olsa işte acımasız olabiliyor. takmayın,başka çareniz yok. ben size güveniyorum
Aynen dediğiniz gibi, annemde dedemin huysuzluğundan kaçmak için evlendi, alkolik, sadakatsiz, çalışmayan bi adamla evlendi. Şimdi psikolojik sorunları var. Artık dün kü konuşulanı bile zor hatırlıyorZaten o psikolojik şiddetten kaçmak için evlenirsen yağmurdan kaçıp doluya yakalanıyorsun. Sonra o eve dönmemek içinde bir hödüğe ömrünü heba ediyosun.
sağlık memuru,personeli olmak için bile kpss ye girmeniz gerek biliyorsunuz değil mi? tabi devlette çalışacaksanız.Sağlıkçı olmak daha mantıklı bence öğretmenlikmiş falan hikaye artık. Biraz pembe gözlükleri çıkarmamız gerek diye düşünüyorum.
Bende bizzat kendim yaşıyorum, ailemden kaçtım kocam daha beter çıktı, gitsen gidilmiyor kalsan kalınmıyor iki ucu b.klu değnek olduAynen dediğiniz gibi, annemde dedemin huysuzluğundan kaçmak için evlendi, alkolik, sadakatsiz, çalışmayan bi adamla evlendi. Şimdi psikolojik sorunları var. Artık dün kü konuşulanı bile zor hatırlıyor
İyi hoş diyorsunuz da, abim başlıcak durdun da bu saatten sonra mı çalışmaya başladın diye, aklımdaki plan asgarili sigortalı bi iş bulup birikim yapmak bir yandan açıktan okumak. Bi iş bulabilsem sorun kalmıcak aslında yok yani bulamıyorum. Çay temizlik falan istiyorum. Sıradan bi iş. Devlet memurluğu bir hayal zaten. Sağlıkçı olmak daha mantıklı bence öğretmenlikmiş falan hikaye artık. Biraz pembe gözlükleri çıkarmamız gerek diye düşünüyorum. Allah büyük, artık düşünmüyorum, saldım yani, ne olursa olsun.
Market istemiyorum ben. Yapamam ben orda. Mağazalarada soruyorum gördüğümde çalışmış tecrübeli istiyor.Mağazaları, marketleri araştırdınız mı?
evet bu mantıklı gerçekten,bir de mahallenizde falan da olur,yanına girip iş öğrenebileceğiniz bir yer yok mu? açıktan bölümünü de okursunuz belki sonradan ? :)Mağazaları, marketleri araştırdınız mı?
Yok mahallede falan mağaza . Market istemiyorum ama yine de sordum alım yok şuanlık personel açığı vs diyip yolluyorlar. Meslek okullarına baktım, hemen doluyor diyorlar torpilin olcak diyolar vs duyumlarım bu yönde.evet bu mantıklı gerçekten,bir de mahallenizde falan da olur,yanına girip iş öğrenebileceğiniz bir yer yok mu? açıktan bölümünü de okursunuz belki sonradan ? :)
meslek okulları var, deneme şansınız var mı? :)
kuaför,terzi,çeyizci falan olur mu? el işlerine yatkın mısınız?Yok mahallede falan mağaza . Market istemiyorum ama yine de sordum alım yok şuanlık personel açığı vs diyip yolluyorlar. Meslek okullarına baktım, hemen doluyor diyorlar torpilin olcak diyolar vs duyumlarım bu yönde.
Yok el becerisi de yok bende. Bende sadece İngilizce varkuaför,terzi,çeyizci falan olur mu? el işlerine yatkın mısınız?
abini ciddiye alma. sana ne derse desin tek cevabın seni ilgilendirmez abiciğim olsun.İyi hoş diyorsunuz da, abim başlıcak durdun da bu saatten sonra mı çalışmaya başladın diye, aklımdaki plan asgarili sigortalı bi iş bulup birikim yapmak bir yandan açıktan okumak. Bi iş bulabilsem sorun kalmıcak aslında yok yani bulamıyorum. Çay temizlik falan istiyorum. Sıradan bi iş. Devlet memurluğu bir hayal zaten. Sağlıkçı olmak daha mantıklı bence öğretmenlikmiş falan hikaye artık. Biraz pembe gözlükleri çıkarmamız gerek diye düşünüyorum. Allah büyük, artık düşünmüyorum, saldım yani, ne olursa olsun.
aaaa kızdım ama şimdi size!!Yok el becerisi de yok bende. Bende sadece İngilizce varSadece en zordan en kolaya giden hikayeleri çevirip okuyorum hobi geliştirmek için. Abim haklı sanırım kabiliyetsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?