Öyle çıkmaza girdim ki nasıl bi yol izleyim lütfen söyleyin

Bu yaşlarda böyle duygular normal. Evden de çıkamayınca bunalmışsın ama herkes evden o
Bu yazdıklarını 5 yıl sonra dön oku. Silinmiyor zaten. Biz ne desek boş gibi senin için

Reactions: Z P
bilmiyorum offfff ağlıcam ya
Evde yapabileceğin şeyler düşün çalışmak istiyorsun madem. Yazında heryer açılır o zaman rahat iş bulursun. Daha önce çalıştın mı bilmiyorum ama çalışınca keşke okusaydım dersin

artık saldım ya cidden, öyle mutsuzum, öyle mal gibiyim ki, b. k gibi geçen yaşlarım...

Yani şu forumda bana negatif diyorlar ya vallahi yalan...
Konu sahibi seni gibi insanlar beni cidden kızdırıyor. hiç kendinizi kandırmayın yok dersaneye gitmedim yok özel ders almadım geçin bunları..

Youtubede öyle iyi hocalar var ki dersane hocalarına bin basar. Ki tüm kpss sınavlarıma youtubeden hazırlanmış insanım. Keşke üniv. sınavı zamanında da youtube olsaydı. Çünkü dersanesiz okul kazanan zorbalığın kralını yaşamış 80 ler çocuklarıydık biz. En büyük lüksümüz salça ekmek elde sokakta top oynamaktı. Sizin imkanlarınızın %10 una bile sahip değildik bizler. Biz insan değil miydik, biz intihar etmeyi bilmiyor muyduk ?

Bırakın artık kendinizi acındırmayı. Tembelim çalışmıyorum deyin bari dürüst olup

artık saldım ya cidden, öyle mutsuzum, öyle mal gibiyim ki, b. k gibi geçen yaşlarım...
Şu ana kadar bir çaban olmamış ki salasın. hiç bir şey için çaban yok. Tembelliğini bahanelerle kapatma çabasındasın. Önce bunu bir kabul et

Düşündüğünüz şeyleri yaşıtlarımızın çoğu düşünüyor emin olun.
Önünüzdeki en iyi seçenek okuyup meslek sahibi olmak. Çalışayım, bir yandan açıkta okuyayım diyorsanız o da olur ama iş beğenmeme olasılığınız pek kalmıyor o zaman. :/ Çok fazla seçenek yok elde. Belki çeviri işleri alabilirsiniz internet üzerinden.
Evde gördüğünüz psikolojik şiddet ciddi bir mevzu. Psikoloji okumaları yapar mısınız, internet üzerinden videolar vb izler misiniz? Daha önce ilginizi çekmemişse bile şu saatten sonra yaparsanız çok faydasını görürsünüz. İngilizceniz de varmış hem ulaşabileceğiniz kaynak sayısı çok daha fazla

Bence abini çok da ciddiye alma.Kendisi kabiliyetli olsaydi sen bunları düşünmezdin simdi.Abiligi bile becerememis birini hayatinin merkezine koyma ve seni etkilemesine musaade etme.Ben herkesin bir yetenegi oldugunu düşünüyorum sadece kesfedememis veya iyi oldugunu bildigin bir alanda sende kendi becerini kenara itmis olabilirsin.Bak benim gorumcem senelerce o kurs senin bu kurs benim habire egitim aldi.Uni okudu.Ben kendisine dedimki sen cok guzel makyaj yapiyorsun bu alana yönel.Önce önemsemedi fakat bir gün geldi o da farketti yetenekli oldugunu.Kurslara gitti egitimini alip makyaj konusunda kendini gelistirdi.Acti simdi dükkanini.Allah bereket versin guzel kazaniyor.Pandemi etkiledi kazancini tabii ama pandeminin etkilemedigi kim kaldi ki.
Kisacasi olumsuz dusunme kendini kesfet.Kesif yolculugu uzundur o nedenle sureci gozunde büyültme.Asıl hayata yiyecek ekmegin illaki var.Bosver elestirenleri sen kendi yolculugunla ilgilen.

Teşekkürler

çok teşekkür ederim Allah büyük bi yerden artık bi kapı açar diye umut ediyorum. Pandemi yüzünden alımlar da azaldı, kapatan batan çok yer oldu.

Yok ingilizceyle napabilirim ki, lisede okumadım etmedim dil, hobi için.

aklıma o yıllar geldi. trilyoner babam öğrenci dediğin evde ders çalışarak da kazanır dersaneye para vermem demişti de burs kazanmıştım dersaneden öyle gitmiştim.
etüt yok, hocaya watsapptan soru atmak yok... ey gidi yıllar.
şimdi diyor ki ben sana özel dersi yığsaydım kazanamazdın, bilerek öyle yaptım

O da az değilmiş yaw. Valla benim babam okumasın param cebimde dursun diye çok uğraştı ama sonuçta ben okudum yalnız o da başarılı oldu. Cebinden beş kuruş para çıkarıp vermedi .... İstikrar işe azizim...

Bizler intiharın i sini bilmeyen saftrik çocuklardık başımıza ne gelsiyse ondan geldi

Yazdıklarınız inanın umrumda değil. Çünkü doğruyu söyleseniz bile üslubunuz yanlış ve kırıcı. Daha naif bi telaffuz olsa daha çok dikkate alırdım. Buna da alaycı bi tavırla cevap vereceğinizi bildiğim için vereceğiniz cevabı okumayacağımı bildirmek ister iyi geceler dilerim.

Yaklaşık 10 tane konu açmışsın şu ana kadar bdv de ve önceki yorumlarım gayet ılımlıymış. Ha sen beni ciddiye almışsın almamışsın sence bunun benim için bir önemi olur mu ?

Burada sana yazan bizler hayat mücadelesini vermiş zorlu yollardan geçmiş düzenini kurmuş insanlarız. Ama sen bizim geçtiğimiz yollardan geçmek istemiyorsun çünkü zorlanmak çaba göstermek gibi bir düşüncen yok.

Sen bilirsin. Cevabımı okumanda umurumda değil. Eden kendine eder... 10 konun var 10 u da kararsız, karamsar, ve sıfır emek konulu...

Market istemiyorum ben. Yapamam ben orda. Mağazalarada soruyorum gördüğümde çalışmış tecrübeli istiyor.

Ben 18 yaşımda başlamıştım mağazalarda çalışmaya, hem de gayet bilindik AVM şubelerinde. Hepsi deneyimli arıyor olamaz. Market istemiyorsanız da diyebileceğim birşey yok. Aradığınızı bulursunuz umarım.

Çok teşekkür ederim, bakınıyor olcam gene de.

Çok teşekkür ederim, bakınıyor olcam gene de.

Bence madem paraya ve çalışmaya ihtiyacınız var şu etapta pek iş seçecek durumunuz da olmadığına göre saldırın. Lc Waikiki de kıyafet katlamak için deneyim istemezler örneğin, ya da biraz daha üst düzey mağazalarda ortalama zeka seviyesine ve sosyal beceriye sahip her insan kolaylıkla çalışabilir. Yorulursunuz ama paranızı kazanırsınız, kimseye muhtaç olmazsınız.

Tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…