- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
Merhaba arkadaşlar her kerkese saglık huzur dilerim bu gün cok üzüldüm bişe yi anlatmak istiyorum ben alt katımda arkadaş şım var okula gidip geliyorruz cocukları almak icin iyi de arkadaş şız beni kızımın sınıfndanda iki arkadaş var okul kapısını da sohpet muhabbet ederken beniö arkadaşı da tanıştırdım onlarla neyse hepimiz arkaş olduk bunların ücüde aynı memleket li cıktk konyştukca sonra ben hepsini kahvaltıya aldım ilk ben almak istedim aldımda güzel gecti falan sonra sınıf tan arkadaşlardan biri almak istedi bu arkadaşlarda biri bana gelirken kurabiye biride yaş pasta almıştı cok sevinmişti tabi ben düşünmüşlrer etmişler diye bizde binadaki arkadaşla aynı gün ikimiz de kurabiye tuzlu bişey ler aldık gider ken obür bayan bizden once gitmişdi one almış görmedim ordada yedik ictik iyi gecti aradan bi hafta gecti benim binadaki arkadaş hepimizi cagırdı buğün geldiler arkadaşa bubiönce gittigimiz arkadaş normal bizim götürdüğü müz gibi yiycek bişey getirmiş obür daha hic gitmedigimizde odadaydık hepimiz elinde iki süslü poşet birini evsahibine verdi birinide bana sandım ben o anda aldı obür ne verdi ay dedi icimden size aldım diye ben bi üzüldüm orda ayrı gayrı bi tuaf oldum cok üzüldüm arkadaşlar madem bişey aldın bana aldıgı gibi pasta alsaydı nebilim cok üzüldüm anlatamam cok mu ince düşündüm size sorayım dedim