• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle cok üzüldüm ki

Evet öyle cıktılar ama bizimde binadaki arkadaşım haric ücümüzün cocukları aynı sınıfta üc senedir

Evet öyle cıktılar ama bizimde binadaki arkadaşım haric ücümüzün cocukları aynı sınıfta üc senedir
Haklisiniz
Sizi ayirmis olmus
Hos degil
Sizin olmadiginiz bigun yada bi kutlama vs sebeple verse anlarim ama boyle hos olmaz
Ufak bisey de olsa almaliydi

Haklisiniz
Sizi ayirmis olmus
Hos degil
Sizin olmadiginiz bigun yada bi kutlama vs sebeple verse anlarim ama boyle hos olmaz
Ufak bisey de olsa almaliydi
Düşünceli olmak herkesin harcı degil demek ama bende bunun altında kalmam nasıl olsa yine toplanıcaz işte ogün herkese hediye alıp bitek ona almıcam görsün bakalım nasıl oluyomuş

Tabiki hayatta üzülecek farklı farklı şeyler var bugün buna üzüldüm yarın başka bişeye obürgün farklı bişeye sevinirim belli olmaz herkesin tepki verdigi şeyler aynı olamaz dimi

Tabiki öyle ama kendinde diyorsun herkesin bazi seylere tepkisi farkli ben mesela boyle konuya kafami yormazdim :)

Ama sunuda dusunmelisin arkadaslarinda uzulebilecegini belki dusunememistir
Bukadar zor degilki bunu düşünmek hepsiyle aynı ortamda birini ayırmak bilmem valla bu zor degil ben asla böyle yapma yapama hemen aklıma gelir ikisine hediye vericem birini es gecicem oğünkü son param bile olsa ücünede aynı şeyi alırdım hassas ve dücünceli birine yakışan budur ha cok zaman gecer onların dostlukları ilerler ozaman hic takilmazdım

Bukadar zor degilki bunu düşünmek hepsiyle aynı ortamda birini ayırmak bilmem valla bu zor degil ben asla böyle yapma yapama hemen aklıma gelir ikisine hediye vericem birini es gecicem oğünkü son param bile olsa ücünede aynı şeyi alırdım hassas ve dücünceli birine yakışan budur ha cok zaman gecer onların dostlukları ilerler ozaman hic takilmazdım

Tamam sen boyle dusunuyorsun ama herkes ayni dusunemiyor iste bak arkadaskarin dusunememis :) o yuzden cokta fazla kafana takma bence kirilmis olabilirsin ama sadece uzuldugunle kaliyorsun arkadaslarinin hata yaptiklarinin farkindami acaba :)

Ev sahibine sadece almis olsaydi sorun olmazdi ama diger arkadasa da alip sizi ayirmasi hos olmamis. Bosverin ama ya da cok caninizi siktiysa aynisini siz de ona yapin bakin ne hissedecek.

Tamam sen boyle dusunuyorsun ama herkes ayni dusunemiyor iste bak arkadaskarin dusunememis :) o yuzden cokta fazla kafana takma bence kirilmis olabilirsin ama sadece uzuldugunle kaliyorsun arkadaslarinin hata yaptiklarinin farkindami acaba :)
Fark ayıran biri olaydı şimdi ben bunları yazıyo olmazdım bana göre

siz daha önceden arkadaşmışsınız. ilk tanıştığımızda size hediye aldı mı. veya bu zamana kadar aldı mı. ilk tanıştıklarına alıyordur belki.

Back
X