Çiftçilerin ziraat mühendisiyle işleri oluyor, ilaçlama, toprak yapısı vb konularda, tam bilmiyorum. Ama bana konu sahibi çok kararsız gibi geldi.Benim zamanımda komik puanlarda idi . Sözelci ben bile kazanıyordum heryerde . Şimdilerde de revaçta değil olsa duyardık . Bir de şunu anlamadım . Çiftçilik yapmak için ziraat okumaya gerek yok ki . Fazlaca dönüm tarla varsa ya da hayvan , ailesi de zaten biliyordur bu işi alaylı olarak tüm köylüler gibi . Köyde mi yaşamak istiyor hep ? Onu da anlatmamış
Annesiyle büyük sorunları varmış şiddet vs. Anlamıyorum niye hala aile işi düşünüyor ?Çiftçilerin ziraat mühendisiyle işleri oluyor, ilaçlama, toprak yapısı vb konularda, tam bilmiyorum. Ama bana konu sahibi çok kararsız gibi geldi.
Sizi kirmak icin yazmiyorum ancak gözlerinizde ki problenden dolayi engelli raporu alabiliyormusunuz?Evet uğraşıyorlar
ailem bu bölümde okumamı istiyorlar
Benimde maalesef istediğim hiçbir bölüm sağlık sorunları yüzünden gelmiyor
Seçimsiz kalıyorum
Sıralaması çok kötü bu bölümün çoğu üni için gidiyorlar
Şuanlık hedefim 100 bin içinde bir sıralama Ankara'da okumak istiyorum
Eninde sonunda bölüm bana gelir ama kötü bir sıralama ve puan istemiyorum bunun için çok çalışıyoruz
Bu sene çok çalışmak istiyorum koçluk da alıyorum geçen sene çalışmaya zamanım yoktuGenç burayı okuyunca bizlerle iletişime geç . Aramızda öğretmen dolu , meslek sahibi kadın da dolu . Anne bağımlılığın normal değil . Seni devamlı öldüresiye döven kadın dışarı çıksa on defa arıyormuşsun . Narsist olabilir annen . Anne bağımlısı olup 50 yaşına kadar hayatını kuramayan kadınlar var . Sen henüz 19 ken farkındalık sahibi ol . Büyük sözü dinle . Burada sana destek olan çok olur . Başarılar diliyorum eğitim hayatında .
Hemşirelik oluyor demedimFizyoterapistlik, hemşirelik olurken Ziraat nasıl olmuyor? Ziraat'e de sıralamanın yetmesi lazım. Ayrıca Ziraat denince aslında çok bölüm var. Sen hangilerini istiyorsun?
Bakın burda da dedim gelirse eğer test yapacağım bir umutHocam puan ve sıralama benim için önemli yukarıda belirttiğim gibi ilk 100k girmek istiyorum
cidden psikolojik olarak da hiç iyi değilim
annem git git diyor ama ben hiç istemiyorum
Şansımı da denemek istiyorum açıkçası hastaneye gidip test yapacağım belki bir umut olur bu sene ebelik veya hemşirelik gelirse hastaneye gidip kontrol edeceğim
Hakkında hayırlısı olsun o zaman .Bu sene çok çalışmak istiyorum koçluk da alıyorum geçen sene çalışmaya zamanım yoktu
Ailem ile aramdaki problemleri biliyorum
Bu sene 100k içinde olursam sağlık kontrolünden geçeceğim ebelik için umut gelebilir
Gelmezse Ziraat mühendisi seçeceğim
Ebelikten sonra tek hayalim Ziraat mühendisi
Kendi yerimi açmak istiyorum ki biliyorsunuz bölümü çok fazla var...
Amin çok teşekkürller her şey içinHakkında hayırlısı olsun o zaman .
Bu bir aydır yaşadığım bir olay sonrasıGenç burayı okuyunca bizlerle iletişime geç . Aramızda öğretmen dolu , meslek sahibi kadın da dolu . Anne bağımlılığın normal değil . Seni devamlı öldüresiye döven kadın dışarı çıksa on defa arıyormuşsun . Narsist olabilir annen . Anne bağımlısı olup 50 yaşına kadar hayatını kuramayan kadınlar var . Sen henüz 19 ken farkındalık sahibi ol . Büyük sözü dinle . Burada sana destek olan çok olur . Başarılar diliyorum eğitim hayatında .
burası var yalnız değilsiniz. burada çok değerli insanlardan çok değerli tavsiyeler alıyorsunuz. hep bardağın boş tarafına bakınca mutluluk gözünüze nereden gözükecek. 19 yaş çiçek açmalı ömrünüzde. benim o yaşta ayaklarım yere değmiyordu. çok boş yaşamışım derim hala düşününce.Yks sınavına hazırlanıyorum
En son girdiğim yks sınav sonucum kötü geçmişti ilk kez girdim sınava ve mezuna bıraktım
Annem ile sınav sonucu açıklanmadan tartıştık bana 19 yaşına girdin okuma boş diyordu...
Kötü bir sıralama yaptım Fizyoterapist , Çocuk gelişim, hasta bakım geliyordu
Annem bu 3 mesleği duyunca yakamdan düştü ben kötü bir sıralama yaptım farkındayım.
Annemde çevrede dershane gidip bu bölümleri kazanan var diye seviyordu.
Bu 1 aydır çok çalışmaya başladım Gözlerindeki sakatlık yüzünden bana doktorluk ebelik , hemşirelik vb gelmiyor inanın çalışma hevesim o kadar ölüyor ki anlatamam
Sayısal öğrencisiyim ve maalesef Ziraat mühendisliği seçeceğim başka şansım yok
Günde 9 saat ders çalışıyorum bazen daha da artıyor...
Tıp okuyan biri bana ücretsiz 2 aylık koçluk veriyor bunun için o kadar mutlu oldum ki anlatamam...
çevredekiler beni küçümsüyor bunu çok hissediyorum
Ablam üniversite okuyor onun için çok mutluyum ama beni onunla çok kıyaslama yapıyorlar ve bunu hissettiriyorlar
Misafirliğe gidiyorum bana üzülme bir yerden imtihanın varsa başka bir yerde mutlu olacaksın gibi şeyler nasihatlar veriyorlar
Yada gülerek alay ediyorlar
Kafam dağılsın diye gittim yerlerde bile sinirim bozuluyor
Yanlızım ve hiç arkadaşım yok 1 tane bile arkadaşım yok tek başımayım hep öyleydim
İçimi dökecek kimsem yok yılardır böyle bu...
Bilmiyorum nereye dönsem elimde olmayan seçimler , korkular ve bir çok durum var