Öyle işte....

Çiftçilerin ziraat mühendisiyle işleri oluyor, ilaçlama, toprak yapısı vb konularda, tam bilmiyorum. Ama bana konu sahibi çok kararsız gibi geldi.

Çiftçilerin ziraat mühendisiyle işleri oluyor, ilaçlama, toprak yapısı vb konularda, tam bilmiyorum. Ama bana konu sahibi çok kararsız gibi geldi.
Annesiyle büyük sorunları varmış şiddet vs. Anlamıyorum niye hala aile işi düşünüyor ?

Genç burayı okuyunca bizlerle iletişime geç . Aramızda öğretmen dolu , meslek sahibi kadın da dolu . Anne bağımlılığın normal değil . Seni devamlı öldüresiye döven kadın dışarı çıksa on defa arıyormuşsun . Narsist olabilir annen . Anne bağımlısı olup 50 yaşına kadar hayatını kuramayan kadınlar var . Sen henüz 19 ken farkındalık sahibi ol . Büyük sözü dinle . Burada sana destek olan çok olur . Başarılar diliyorum eğitim hayatında .

Sizi kirmak icin yazmiyorum ancak gözlerinizde ki problenden dolayi engelli raporu alabiliyormusunuz?

Bu sene çok çalışmak istiyorum koçluk da alıyorum geçen sene çalışmaya zamanım yoktu
Ailem ile aramdaki problemleri biliyorum
Bu sene 100k içinde olursam sağlık kontrolünden geçeceğim ebelik için umut gelebilir
Gelmezse Ziraat mühendisi seçeceğim
Ebelikten sonra tek hayalim Ziraat mühendisi
Kendi yerimi açmak istiyorum ki biliyorsunuz bölümü çok fazla var...

Fizyoterapistlik, hemşirelik olurken Ziraat nasıl olmuyor? Ziraat'e de sıralamanın yetmesi lazım. Ayrıca Ziraat denince aslında çok bölüm var. Sen hangilerini istiyorsun?
Hemşirelik oluyor demedim
Nerede demişim....

Bakın burda da dedim gelirse eğer test yapacağım bir umut

Hakkında hayırlısı olsun o zaman .

Bu bir aydır yaşadığım bir olay sonrası
Aklımdan bu sözlerin çıkmadı gün gün daha da çok anlıyorum abla bu sözleri
aklım yerine geldi
Asla ailem ile aynı şehirde okumak istemiyorum
Asla onlar ile aynı yerde çalışmak meslek olarak istemiyorum
Sen çok haklısın
Annem ile iletişimini kestim barişsam bile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak....
Aynı evde yabancı gibi olacağız
Bu sene ne gelse gideceğim...

Bir Sürü bölüm kazanmışsın
Ve bu ilk girişin olacakmış
Bence kpss alımlarına yönel
Sonra yine okursun

burası var yalnız değilsiniz. burada çok değerli insanlardan çok değerli tavsiyeler alıyorsunuz. hep bardağın boş tarafına bakınca mutluluk gözünüze nereden gözükecek. 19 yaş çiçek açmalı ömrünüzde. benim o yaşta ayaklarım yere değmiyordu. çok boş yaşamışım derim hala düşününce.

lütfen gelecek kaygısını ölçüsünde tutun. artık değişim moduna girin. ders çalışırken kendi kuracağınız hayata da hevesleriniz olsun. yapılacak hayalleriniz olsun. ablanıza maşallah. kıyaslama yapanları siz de kıyaslıyın. herkesten iyisi vardır. size taş atana taş atma hakkınız var bence. muhatap almayın ya da. boş teneke modunda kalsınlar. insanlar hadlerini bilmiyorsa bildirmelisiniz.

bakın çok içinize dönüksünüz ve acılarınıza ama dışarıda bir hayat var. illa ki arkadaşınız olacak birileri var. ilk önce olumlamalara başlayın.sizi kimse gelip kaldırmayacak oradan,siz kendiniz ayağa kalkacaksınız. bir kere ayağa kalkınca sistem kurulacak. şu an hayatınızın ipleri elinizdeyken bu şansı sakın kaçırmayın. önünüzde upuzun bir hayat var.

`