öyle işte...

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
Dert değil şunu yap bunu yap diyin diye yazmıyorum bunları.

Sadece içimi dökmek istedim.

Çok sevdim ben birini 08.09.2005 di tarih.

2 yıl sürdü bu aşk.

Aşkdı.

Sonra öyle saçma bi sebepten bitti ki...

Şimdi evli mutlu ve çocuklu...

Ben herşeyimi onla paylaştım.İlk onunla birlikte oldum.Birbirimize ait olduk.

Ama sonra bitti.

5 yıl geçti üstünden.

İyi kötü bi dünya şey yaşadım.

Şimdi okulum da bitti,inşallah güzel bi kariyer hayatı bekliyor beni.

Diyorum ki, kimse istemez di mi beni artık bu halimle.

Sözüm ona namus gitti ya elden bir kere.

Bu beni bazen üzüyo,bazen hiç takmıyorum.

Gelinlik çeyiz köşesi bölümlerine öyle imrenerek bakıyorum ki burada.

Benim de olur belki bi gün diyorum.

Sonra vazgeçiyorum,ben ne yaparsam yapayım yalnız yaşayacağım diyorum.

Anlatmak istedim sadece,içimi dökmek istedim.

Hayat bi şekilde devam ediyor.

ve yaşamayı seviyorum.

Öyle işte...

İnsan yaptığının arkasında durmalı..

İstedim ve yaşadım de..

Bu yaşadığın evlenmeyeceğin, kimsenin seni bir daha seni sevmeyeceği anlamına gelmez..

Aksine sen bir çok hanım arkadaşımızdan çok daha dürüstsün..

Herşeyi yaşayıp onu korumak karaktersizlik..

Öyle birini tercih eden erkekler de karaktersiz..

Seni böyle seevip, isteyecek olan " insan" dır. Kişilik sahibidir.

Bir evlilikte de en önemli şey karakter sahibi bir insanla birlikte olmaktır.

Allah yar ve yardımcın olsun..

Namus dediğimiz şey iki bacak arasında olan bişey değil.

bir ask yasamissin bitmiş,gecmise takılıp kalma artık ileriye bak.

Yeniden sevecek,sevileceksin gunü geldiginde sende bir yuva kuracaksın.

evlenmeden önce birliktelik yaşayan tek kisi sen degilsin.neden bu kadar karamsarsin.

Teşekkür edrim güzel dileklerin ve desteğin için.

Ne kadar sahiplenmekse yaşanılan şeylere bende o kadar sahipleniyorum işte.

tekrar teşekkürler...

İnşallah dediklerin bi gün olur canım.Teşekkürler güzel temennilerin için.

Karamsarlık değilde Bi eksiklik hissediyorum işte öyle...

bedeninden sen sorumlusun bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilsin, ilerde bi ilişkin olduğunda ve evliliğe doğru gittiğinde ki zaten o aşamaya kadar adamın kafa yapısını öğrenirsin durumu anlatırsın isteyen devam eder isteyen zar peşine düşer, beyni sığ bi adamla ömür geçmez zaten, bir kadının bedenine ilk kimin dokunduğu önemli değil bence, yüreğine kim dokundu içini kim titretti o önemli

kendini çok güzel ifade etmişsin ve bence kendinle barışıksın..Sen sadece sevmişsin,güvenmişsin..Geleceğine odaklanman çok önemli bence insan hayalleri oldukça yaşar.:) Umarım ilerde çok mutlu olursun.:)

Tüm erkekler öyle değil mi sence sadece bi zar'ın peşinden koşan.Bi zarın peşinden koşup da defalarca bi zara zarar vermiş olanlar erkekler değil mi ?

Dediğin gibiyim bende zaten ,olduğu kadar, olmadığı kader....

Teşekkür ederim canım.

Evet öyle bi huyum var işte kendimi seviyooree :))

bence karamsarlığa düşme bu kadar aradan çok çok zaman geçmiş ve sevdiğin adam artık evlenmiş çocuğu bile var.sende birilerine güvenip artık sevebilirsin seni böyle kabul eden eder etmezse sakın sakın ama ben evlenemeyeceğim diye düşünme bununla ilgili operasyonlar var kendine yeni bir sayfa açıp önüne bakabilirsin. umarım sevebileceğin bir erkek çıkar karşına da sende mutlu olursun.

Yasadıklarından pısman olmadan seneler oncekı hatta evlı bır ınsanı ne guzel anlatmıssın boyle ınsanları hep takdır ederım.Hayata ve duygulara saygılısın dılerım kı hayatta sana senın gıbı bır ınsan versin.

eminim cok mutlu olcaksın cünkü sevmeyi biliosun. evet insanı üzecek bi durum güvendiğin insanın böle bişi yapması ama karamsarlığa düşme. seven insan seni herhalinle kabul eder.

saçmalama ne demek ya .olabilir birini sevmişsin onla olmuşsun ama bitmiş onun için hayat bitmemiş evlenmiş senin için neden bitiyor ?bitemez .bir gün gerçekten sana layık birini bulup evlenip mutlu olucaksın buna inan .saçma sapan konularla beyninin içini doldurma .benim bakire olmayan bir sürü arkadaşım evlendi yani bir sürü örnek var.

seni olduğun gibi kabul edecek biri mutlaka karşına çıkacaktır canım böyle karamsar olma evlenmek çocuk sahibi olmak ve mutluluk her kadının hakkı

ah canım arkadaşım hiç üzülme.aşkı tatmışsın sen ne güzel bir tecrübedir bu bilmezmisin kıymetini.40 sene evli kalıp da eşine birgün aşkla bakamyan hatunlardan daha şanslısın.ben hayatta yediğimiz her kazığın bizi olgunlaştırdığı düşüncesiydim.kesinlikle takılma öyle namus falan diye.sene 2012.yaşadıklarını tecrübe hanenin en başına yaz bundan sonraki hayatında daha temkinli bir şekilde devam et.geri dönüp arkana bakman ileri gidemeyeceğin anlamına gelir.yaşamak çok güzel helede sağlığın yerinde ve sevdiklerin yanında ise.tekrar mutlu olmaktan korkma.

Canım sen birlikte olmak istedin ailene ve topluma karşı karar vermişsin ve kimseyi ilgilendirmez. İleri de yine kafa yapına uygun seni sen olduğun için biri illa çıkacaktır karşına. Evlenme aşamasına geldiğinde söylersin zarını değil seni seven adam dert etmez zaten.

Dürüst olmaya devam et sen bişey kaybetmezsin.

Sevmişsin ve yaşamışsın, bu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey, nice insanlar var ki sevmek nedir hiç anlamadan göçüp gidiyorlar bu dünyadan

Kendini kötü hissetme, ne demek çeyizlere imrenerek bakıyorum, olur mu öyle şey, sen değerlisin bunu hiç unutma sadece karşına bu değeri görecek biri çıkmamış henüz.

Namus insanın içindedir ve herkes namusunu kendi için taşır başkaları için değil, sen yüreğinin büyüklüğü ile sevgin ile bir ilişki yaşamışsın sana namussuz diyecek olan zaten senden uzak olsun.

Satırlarında yüreği çok güzel bir insan gördüm inşallah kendin kadar yüreği güzel bir insanla karşılaşacaksın. Umudunu hiç yitirme, şu dünyada her haltı yiyip ondan sonra ben herkesden temizim diye kendini yutturanları da senin gibi sevgisiyle yaşayanları da görüyor Rabbim, inancını hiç kaybetme

Yazıya düşen, göze düşer, göze düşen dile düşer... Dillendirirsen sanalda da olsan pek çok kişi bilir, dillenir, dile dolanır,
Gönlünde eritmeyi denersen pişmanlığın yaptığın hatayı küle çevirir..

Kendi içindeki korla küle dönen mutlaka bir gün güle döner...

ve herkes hayatının bir döneminde gül bahçesi gibidir...

Bence sen bu döneme henüz ulaşmadın

yani güzel günlerin ileride canım

artık bakma geriye....

Ben hep diyorum "olan kıza oluyor erkek hayatına olduğu gibi devam ediyor"..
Senin için de hayat devam ediyor her ne şekilde olursa olsun..

Sakın beni böyle kim kabul eder ki gibi kötü şeyler düşünme,karşına seni gerçekten seven bi adam çıktığında bunu sorun etmez anlayış gösterir.üzülme dimdik dur.

Tum erkeklr ole degil bitanem emin ol,ama formul su:kendine guveneceksin yaptiginin arkasinda duracaksin.asla geri adim atmayacajsin.bu tutarliligin ve kararliligin karsindakini gercekten etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…