- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
Ilahi adalet çok hızlı işledi kızlar. Eski sevgilim vardı belki hatırlarsınız, beni çok üzdü ve ben ettiğini bul demiştim. Duyduğuma göre yangından mal kaçırır gibi hemen sevgili yaptığını duydum, yapmamış olsa bile bunu whatsapp durumlarında gözüme soktu(bir kadından ekran ss aldığı durumları koydu mesela). Güya rehberine kadınlar eklemiş. Ama hiç tepki vermedim hiçbir şey yapmadım. - Bu arada bende mavi tik kapalı olduğu için durumlarına bakıp bakmadığını göremiyor. Hatta rehberimde olduğuna bile emin olamaz çünkü her şeyim herkese açık.- Her neyse ben tepki vermeyince beni rehberinden sildi yine. Ben yine hiçbir şey yapmadım beni geri ekledi geri sildi vs. Benim takip etmem hata ama duramadım işte merak
Her neyse bu beni 1 ay sonra yeniden rehberine ekledi. Öyle acıklı durumlar paylaşıyor ki kendisine kazık atıldığını ben 300 km öteden anladım. Tabi benim bakıp bakmadığımı ekli olduğunu yine anlayamaz.
Bilmiyorum ilahi adalet mi işliyor, yoksa beni kürkçü dükkanı mı sanıyor. Şeytan diyor sen de onun canını sık mutlu olduğun durumları veya arkadaş grubunla fotonu koy. Öteki ses de boşver sessiz kal ne yaparsa yapsın ilahi adalet yerini bulmuş büyüklük sende kalsın diyor. Sevdiğimden değil ama cidden canım yanmıştı biliyorsunuz. Sizinle paylaşmak istedim

Her neyse bu beni 1 ay sonra yeniden rehberine ekledi. Öyle acıklı durumlar paylaşıyor ki kendisine kazık atıldığını ben 300 km öteden anladım. Tabi benim bakıp bakmadığımı ekli olduğunu yine anlayamaz.
Bilmiyorum ilahi adalet mi işliyor, yoksa beni kürkçü dükkanı mı sanıyor. Şeytan diyor sen de onun canını sık mutlu olduğun durumları veya arkadaş grubunla fotonu koy. Öteki ses de boşver sessiz kal ne yaparsa yapsın ilahi adalet yerini bulmuş büyüklük sende kalsın diyor. Sevdiğimden değil ama cidden canım yanmıştı biliyorsunuz. Sizinle paylaşmak istedim