Öyle paylaşmak istedim

Yaa evet ben de bir kere durum paylaşmıştım 0 görünüyordu ama millet yazmıştı falan şaşırmıştım hatta ya bakmadan mı mesaj atıyorlar diye. Vaooovv aydınlandım :)
Ben mavi tik olmadan daha mutluyum hem son görülmem de herkese kapalı mis☺️ Kendim durum paylaşamadığım sürece gayet iyi bi özellik. Ben de böyle olduğunu deneye deneye buldum:))

Haklısınız teşekkür ederim. Bence de hiçbir şey yapmamak karşıdaki insanı delirtir
Ben de yaşadım bunları.canım aşırı derecede yanarken bana da nispetler yapıldı.swarmdan falan birlikte check-inler yapıldı,durumlar koyuldu,fotolar atıldı ponçik ponçik yorumlar gözüme sokuldu falan fişman, geçmiş zaman şimdi tabi de..
Sustum,hiçbir şey yapmadım.tepki vermedim bir şey paylaşmadım,yok oldum.sonuç; 2,5 senedir deli gibi stalklanıyorum.(bir tesadüf sonucu şifresini öğrenmiştim, o kesinlikle bilmiyor).çeşitli sosyal mecralarda neredeyse hergün aratılıyorum (linkedinde bile).whatsupdan ne atsam anında izleniyor falan.. çok komik durumda şu an kendisi
Ama buna ilahi adalet mi denir ne denir bilmem

Ben de yaşadım bunları.canım aşırı derecede yanarken bana da nispetler yapıldı.swarmdan falan birlikte check-inler yapıldı,durumlar koyuldu,fotolar atıldı ponçik ponçik yorumlar gözüme sokuldu falan fişman, geçmiş zaman şimdi tabi de..
Sustum,hiçbir şey yapmadım.tepki vermedim bir şey paylaşmadım,yok oldum.sonuç; 2,5 senedir deli gibi stalklanıyorum.(bir tesadüf sonucu şifresini öğrenmiştim, o kesinlikle bilmiyor).çeşitli sosyal mecralarda neredeyse hergün aratılıyorum (linkedinde bile).whatsupdan ne atsam anında izleniyor falan.. çok komik durumda şu an kendisi
Ama buna ilahi adalet mi denir ne denir bilmem
Benim de bir blog hesabım var ben de izlendiğime o kadar eminim ki. Çok açık veriyor bari git butik hesabı aç, niye yaşadığın yerle ilgili hesap açıyorsun dimi :D takip ettiği hesap sayısı 1 o da ben :D Gerçekten ilahi adalete olan inancım daha bi pekişti. Her şey gönlünüzce olsun sizin de❤️

Benim de bir blog hesabım var ben de izlendiğime o kadar eminim ki. Çok açık veriyor bari git butik hesabı aç, niye yaşadığın yerle ilgili hesap açıyorsun dimi :KK70: takip ettiği hesap sayısı 1 o da ben :KK70: Gerçekten ilahi adalete olan inancım daha bi pekişti. Her şey gönlünüzce olsun sizin de❤

Bu da enterdanmış,o oldugunu bilin istiyor galiba resmen.
Benimkinde işin tuhaf tarafı kızla hala ilişkileri devam ediyor galiba.bi ara kapadokyaya gitmişler tatil filan ama orada bile bana bakmaya devam ediyor.instam açıkken attığım bi konser fotosuna begeni gelmişti vs.(benim takip ettiğim filan düşünülmesin sadece izlediğim stratejiyi doğrulamam gerekiyordu :D)
Amin,herşey kalbi dürüst ve iyi olanların gönlünce olur umarım :KK200:

Valla yerinizde olsam hayatıma ilişkin hiçbir gelişmeyi hayatımda olmayan birinin bilmesini istemezdim.

Deneyimle sabittir ki sessizlik ve bunun karşı tarafta uyandırdığı merak var ya, çıldırtıyor. :KK8:

en guzel tepki tepkisiz kalmaktir
ve ayrı bir asilliği vardir ergen gibi bak ben ne kadarda mutluyum tablolarini sergilemeye hic gerek yok.

Valla yerinizde olsam hayatıma ilişkin hiçbir gelişmeyi hayatımda olmayan birinin bilmesini istemezdim.

Deneyimle sabittir ki sessizlik ve bunun karşı tarafta uyandırdığı merak var ya, çıldırtıyor. :KK8:
Bence de öyle yoksa geri eklemesinin bir manası yok ki🤷🏻‍♀️ Ben de sessiz kaldigim için kendime çok şaşkınım

Back
X