Bazen beyaz yalanlar söylenebilir karşıdaki insanı kırmamak için..siz hayatınızda hiç yalan söylemediniz mi?..yok hiç söylemedim diyorsanız haklısınız rahatsız olmakta..
değersiz bir insan demesi bile o kadar itici ki!!
değersiz insan ise neden cep tel numarası var o değersiz kişide?
hem sizi sohbetlerine hayatına dahil etmek istemiyorsa neden nişanlandı..Nişan bir işaret demek bağlılık demek değil ki...ilişkinin işaretidir nişan....nişanlı olupta birbirini sevmeyen ama o devrede tanımaya çalışan çiftlerde bi hayli fazla..yani illaki deli gibi aşık olup nişanlanılmıyor..
demek istediğim kişi size söylediği lafla ört bas etmeye çalışmış yanlışını,yani sizi gözünden sakınıyor kollamaya çalışıyor erkek sohbetlerine sokmak istemiyormuş gibi bi havaya bürümek istemiş ama yapamamış ne yazıkki...
ama yaptığı çok ayıp..
ne yani karşı tarafa abi nişanlımlayım ben sana sonra dönsem dese karşı taraf aaa olmaz nişanlını bırak benle sohbet etmi dicek??
ilginç doğrusu..
Yalanın pembesi beyazı olmaz. Yalan yalandır. Üstelik başı zıkışmamış, çaresiz kalmamış. nişanlımlayım demek daha kolay evde değilim demekten. Ya da müsait değilim demek. Başından savmak için evdeyimle nişanlımla dışardayız demek arasında ne fark var. İkisi de müsait değilim demek işte.
Çok yakından tanıdığım biri var.
Gerekli gereksiz yalan söyler
Sanki bu huyu. değişmez karakteri.
Dikkat edin.
Kızlar dün nişanlımla cafede oturuyoduk,iş arkadaşı aradı ne dedi demedi bilmiyorum,biraz sohbet ettiler,sonra adama dediki "ya abi evdeyim ben pek müsait değilim"dedi..ben çok rahatsız oldum..
neden yalan söyledin,hemde bu kadar rahat dedim.."başımdan savmak istedim,nişanlımlayım deyip seni muhabete konu etmek istemedim" falan filan zırvaladı..
ama bir başkasına bu kadar rahat yalan söyleyen banada söyler dedim..
bana bi çıkıştı.."böylemi düşünüyosun gerçekten,ne alakası var,değersiz biri işte savmak için öyle dedim"vs..dedi..vede sesinin tonunu biraz yükseltti..
bende değerli değersiz ne ilgisi var yalan bi huydur..kişiden kişiye nasıl değişiyo dedim..
üstte çıkıp uzatmayalım diye konuyu kapattı..
ben mi abarttım kızlar..yaptığı doğrumu..sizde böylemi yapıyosunuz,şahsen ben kimseye yalan söyleyememki,gülerim bi kere beceremem..ama o hiç istifini bile bozmadı,sesinin tonu bile değişmedi..çok rahatsız oldum..
bu arada epeydir tanıdığım,1,5 senedirde nişanlı olduğum bir insan..hani tanımıyodum daha yeni tanıyorum gibi bi durum yok..
dünden beri hiç aklımdan çıkmıyo..paylaşmak istedim sizle..
Bence işretlediğim kısım daha rahatsız edici...
Demek ki nişanlı olduğunu bile söyleyemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?