öyle sinirim bozuk ki keşke bekar olsam ....

Konunu okuyunca kendimi gördüm..Geçen yıl eşimde bana sormadan kardeşime iş ayarladım bizde kalacak dedi ben ozaman 7 aylık hamileydim...İtiraz ettim 3 yıl hep aynı konuyu açmıştı istemediğimi biliyordu ben kabul etmedim o gelirse ben giderim dedim...Aile sorunları yüzünden geçen yıl ocak ayında kardeşi intihar etti..Cenazesinde Kayınvalidem yavrum biyerlere sığamadı diye ağladı durdu...Sorumlusu benmişim gibi hissettim...Aslında alakası yok ana sağ baba sağ ben nasıl sahip çıkacaktımki...Of of çok zor işin Allah yardımcın olsun canım...

Valla canım sanada geçmiş olsun.Bende bazen bunuda düşünüyorum aslında.Şimdi diyorum bu bir bunalıma girse kendine bişey yapsa bizden bilecekler.Hele bizim yanımızdayken yapsa o zaman kime biz hesap verecez.İlgilenmediniz olacak bu sefer.Valla ben kendi mesuliyetimi üzerime alamazken kızımla tam anlamıyla ilgilenemezken birde başıma kardeş.Bayan olsa hiç sorun değil bir yıl kalsın birde erkek hemde ergenlikde.

Hani ev ayarlayana kadar kalsa tamam da, temelli mi kalmayı planlıyor yani? Bursa'da okuduğum için biliyorum, Görükle'de ya da merkezde öğrenciler bazen ev arkadaşı arıyor, bulsun bir tane ev arkadaşı, bazı erkekler özellikle çalışan istiyor çok evde olmaz diye hatta, kira parası vermemek için uğraşıyorsa, cuzi bir rakam versin. Ki artık çalışan bir insanın bu şekilde yaşamasına karşıyım ben de. Ah eşiniz keşke anlayabilse, bir konuşmayı deneseniz. Yani belli bir müddet kalsın da 1 2 ayı da geçmesin ev bulacak çıkacaksa yardım edelim deseniz? Ben evde başka bir erkek varken rahat edemem annem de gelmez vs deseniz?

haklılar demiorum ama şöle düşünmüş olabilirler.

biz nasılsa diğer gelinle oturuyoruz. bu da ufakla ilgilensin, adalet olsun diye mi düşünüolar acaba?

haklılar demiorum ama şöle düşünmüş olabilirler.

biz nasılsa diğer gelinle oturuyoruz. bu da ufakla ilgilensin, adalet olsun diye mi düşünüolar acaba?

Valla dediğiniz gibi düşünüyorlar ancak bu adalet değil adaletsizlik oluyor atık çünkü kaynım kira vermiyor faturalara da kayınpedirim yardım ediyor kaldı ki evde iki kadın var ve ikiside ev hanımı biz burada kirada ve ben hem çalışıyor hem okuyorum.Bana adaletsizlik eltime evet adalet olsa gerek bu durum.Benim suçumda eltim gibi abla kızı değilde el kızı olmak herhalde.

Valla dediğiniz gibi düşünüyorlar ancak bu adalet değil adaletsizlik oluyor atık çünkü kaynım kira vermiyor faturalara da kayınpedirim yardım ediyor kaldı ki evde iki kadın var ve ikiside ev hanımı biz burada kirada ve ben hem çalışıyor hem okuyorum.Bana adaletsizlik eltime evet adalet olsa gerek bu durum.Benim suçumda eltim gibi abla kızı değilde el kızı olmak herhalde.

adaletli demiorumda, kendilerince öle sanırım.

son gelin şanslı olacak :)

evin en küçüğü ile evlenmek lazım derler genelde zaten.

en iyisi çocuğun askere gitmesi.zaten askerlik yapmayınca kalıcı iş de bulunmuyor

bence çok haklısınız.eşiniz gerçekten çok düşüncesiz davranmış.bu durumun olacağını bile bile önlemini almamış.ben olsam asla kabul etmezdim.zaten eşim benden önce istemez :) işin çok zor.eşinle tekrar konuşmalısın bence.umarım en kısa sürede gider...

Koskoca İstanbul'da iş bulamayıp, bir ilçede iş bulmayı nasıl umuyorlar ?
Hem iş bulmadan gelmenin anlamı yok ki, ya hiç bulamazsa..

Kimsesiz olmadığı sürece bende evde kayında olsa yabancı bir erkeğin kalmasını anlamsız buluyorum.

yani dediğiniz gibi koskoca ist.da iş bitti bursanın ilçesinde bulacak.Kızlar ben uzman çavuş olsun diyorum ama nasıl oluyor bilen varmo?

1. Tatlim durumuna cok uzuldum...Evvela Seni doldurusa getirmek yanlis kararlar vermene sebep olmak istemem ama bence su su nedenlerden bu kardes geliyooorrr:1-Esin kardesine sahip ciksin malum ergenlerden aileler bikiyorlar ve bu asi genclerden kurtulma istegi 2-ikinizin de calisiyor olmasi ikinizin kazanciyla gecinip gitsin ve de 3-annenin surekli sizle olmasindan kaynaklanan erkek evinin sizin eve mudahil olup ceki duzen vermesi mi yoksa muhbir ihtiyaci mi desem 2 ye 1'i- 2ye 2 yapma gayreti v.s bu durumu ortaya cikarmis olabilir 4-Masum bir istekmis gibi gelmedi bana tamamen bosbogazlik ve dusuncesizlik... 5-Esimin akrabasina ziyarete gitmistik ilk defa tanistigim bir aile idi.Kiz cografya mezunuymus memurluk sinavina hazirlaniyormus bir turlu atanamiyor ve esinin erkek kardesiyle birlikte bir evde yasiyorlarmis.Bayan cok hanimefendi ve cok sirindi cocuk simdilik dusunmuyorlarmis ...Aradan yillar gecti gecenlerde kayinvalideye sordum o hanim kiz atanabilmis mi? diye bilmiyorum ama bosanmislar dedi...Cok dikkatli ol Cocugun ufak..Gunumuzde insanlarin kani bozulmus taciz v.s Allah korusun olabilir cunku bu yas erkek cocuklari cok merakli oluyorlar hic ummadigin cocuk neler yapabiliyor...Iyi polis- kotu polis oynayin sen kotu polis ol ve esin Karim istemiyor desin su an istesen bile ilerde zaten kavga cikacak ve sen yaptiklarinla zaten kotu olacaksin en iyisi yol yakinken vazgecir esini .Tamam benim ustume at hanim istemedi desin kendisi iyi evlat olsun.Gorulen koy kilavuz istemez.Zararin neresinden donersen kardir...

Son düzenleme:
Kaynınızda olsa bekar bi erkek sonuçta ne işi var en başta eşinizin kabul etmemesi lazım

Hepinize tşk ederim.Benmi acaba yanlış düşünüyorum diyordum ama benim düşüncem doğruymuş demek ki çünkü mantığıma ters geliyor.Birde ben öğretmenim ama ücretli yani kpss ye de hazırlanıyorum bir tarafdan haftasonu dersaneye gidiyorum bu yüzden.Evde çoğunluk yokuz.Bu sebebden annem yemek ve işleri gelip yapıyor.Gece bile kalıyor kızımla ilgileniyor.Annemin yine faydası var ama o kaldığında bile eşimin rahatsız olmasından korkarım eşim aynı şeyi ne yazık ki düşünmüyor işte.Bende ama hiç bişey yapmayacam.Görsün halimizi.Bazı insanların bişeyler yaşaması lazım başka türlü anlamıyorlar.Eşimin aileside işte bu denli anlayışsız kendi çocuklarına yön vermekten acizler.Hem bana gönderiyorlar hemde benim yönelendirmemi kabul etmiyorlar.Bana kalırsa o çocuk şuan askere gitmeli ve kalabiliyorsa askeriyede kalmalı çünkü dışarda hem iş bulmak zor hemde kpss de kazanmakda kolay değil.

askere gitmeli demişsiniz kaç yaşında bu çocuk 20 22 dir sen bu çocuğu yönlendiremessin boşuna uğraşma burda yazdıklarını onada söyliceksin o da kendi kafasında yine başladı bu dicek 1 kulağından girecek 1 kulağından çıkacak o yaşta öyle biraz dişinizi sıkın gidecektir askere gitmemiş hiç biyere gitmese askere gidecek siz yönlendirmeye çalışmayın ben çok sinir oluyorum bu tavra daha sen devlette iş bulamamışsın ona akıl veriyosun en fazla kalacağı yanınızda 3 ay dır daha fazla kalamaz annesi var babası var bu kadar büyütmeyin sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama daha küçük tecrübesiz öğrenecek sakın demeyin bana ben yapmazdım onun yerinde olsam o da çaresizlikten geliyodur yanınıza keyfinden değil ab,m elimden tutarmı diye ama bilmiyorki abisi evli eski abisi değil :)

Kaynınızda olsa bekar bi erkek sonuçta ne işi var en başta eşinizin kabul etmemesi lazım

bu ne biçim tavır ayıp size insanları tanımassınız etmessiniz o erkek sen bayan erkeğe yapıştır tecavüzcü yaftasını hemen korkmayın sizin bekar kaynınızın size bir zararı dokunmaz bekarda olsa evlide olsa kaynınızda olsa ne demek kayın bir akraba değildir zaten yabancı insan sana göre ama diğer tarafta abisi var. kaynınızda olsa :S

Konunu okuyunca kendimi gördüm..Geçen yıl eşimde bana sormadan kardeşime iş ayarladım bizde kalacak dedi ben ozaman 7 aylık hamileydim...İtiraz ettim 3 yıl hep aynı konuyu açmıştı istemediğimi biliyordu ben kabul etmedim o gelirse ben giderim dedim...Aile sorunları yüzünden geçen yıl ocak ayında kardeşi intihar etti..Cenazesinde Kayınvalidem yavrum biyerlere sığamadı diye ağladı durdu...Sorumlusu benmişim gibi hissettim...Aslında alakası yok ana sağ baba sağ ben nasıl sahip çıkacaktımki...Of of çok zor işin Allah yardımcın olsun canım...

yazık hem size hem o ölen insana bilmiyorum ne denirki bazen anasının babasının yapamadığını başkaları yapabiliyor insan eti ağırdır diye boşuna dememişler konu sahibinin sandığı gibi keyfinden geliyorlar sanıyosunuz ama inanın onlarda sizin kadar rahatsız oluyodur sigara içmek için yada internete girmek için sizin evinize ihtiyaçları yok bunu bilin yeter evet bende misafir sevmem ama adı üstünde misafir nufusunuza geçirmiceksiniz

Eşiniz aracılığyla kabul edemeyeceğinizi söylemeniz doğru olur bence.
Ben koca adamım evde rahat dolaşamam olmaz gibi konuşursa eşiniz Siz de tepki çekmemiş olursunuz.
Gereksiz bir durum bu.
Üstelik küçük bir kızınız varmış. Sigara içen, karakterini tam bilmediğiniz birinin davranışlarını kızınızın model alabileceğini unutmayın derim.

konuş bencede eşinle...
böyle insanlarıda anlamıyorum nasıl rahat ediyolar başkalarının evinde...

benim de başımda buna benzer bir konu var görünce dayanamadım yazayım dedim:(((aklımdan çıkaramıyorum...biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ve benimkilerin hepsi birden bizle yaşamak istiyor=(((ya ben napayım:((acaba ne zaman diyecekler diye sinirlerim bozuluyor......onların ev kombili bizim merkezi sistem....ve sadece kpeder ve kvalide de değil,bekar görümce ve kaynım var....durmadan ev çok soğuk üşüyoruz,sizin ev ne güzel sıcacıktır diyorlar....doğalgaz faturası çok geliyormuş derecesi yüksek değil üstelik....habire komşularından örnek veriyor..bilmemkimler yine gelininde kalıyorlar gibi....geldiklerinde uyuklayana kadar otururlardı birara....hemde haftanın 3 günü falan görüşmemize rağmen gelip saatlerce tek kelime konuşmadan uyuklaya uyuklaya otururlardı ve eşim kalın diye ısrar ederdi...neyseki ben bir kez bile demediğim için,içleri gitsede kalamadılar..sürekli kapris,laf sokma,kontrol etme isteği....çokkk bunaldım mücadele etmekten....sakın kabul etme sen de bana kalırsa....

sen ailene dikkat et. evde başka bir erkeğin bu şekilde yaşaması, eşin işteyken bazen senin onunla yalnız kalacak olman, çocuğun...
çok rahatsız edici ve gerici bir durum. Haklısın canım sen hiç düşünme hata bende mi diye. ama üsturubunu korumalısın. Sakin kalmaya çalış. Misafir olarak kabul et. Tek başına geliyorsa maximum 1 hafta sonra bulsun bir yolunu eşin bence. Fazlası zarar getirir.:19:

benim de başımda buna benzer bir konu var görünce dayanamadım yazayım dedim:(((aklımdan çıkaramıyorum...biz eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ve benimkilerin hepsi birden bizle yaşamak istiyor=(((ya ben napayım:((acaba ne zaman diyecekler diye sinirlerim bozuluyor......onların ev kombili bizim merkezi sistem....ve sadece kpeder ve kvalide de değil,bekar görümce ve kaynım var....durmadan ev çok soğuk üşüyoruz,sizin ev ne güzel sıcacıktır diyorlar....doğalgaz faturası çok geliyormuş derecesi yüksek değil üstelik....habire komşularından örnek veriyor..bilmemkimler yine gelininde kalıyorlar gibi....geldiklerinde uyuklayana kadar otururlardı birara....hemde haftanın 3 günü falan görüşmemize rağmen gelip saatlerce tek kelime konuşmadan uyuklaya uyuklaya otururlardı ve eşim kalın diye ısrar ederdi...neyseki ben bir kez bile demediğim için,içleri gitsede kalamadılar..sürekli kapris,laf sokma,kontrol etme isteği....çokkk bunaldım mücadele etmekten....sakın kabul etme sen de bana kalırsa....

ayy ne kötü bir durum yaa ne o öyle kabile gibi yaşamak mı olurmuşş.....iyiki yüz vermiyosunuzz

Back
X