Çok teşekkür ederimKimseye avuç açmadan ne güzel bugünlere gelmişsinizHiç canını sıkma içini ferah tut meleğinizin de rızkını ve kolaylığını verir Rabbim
Canım gerçekten çok daha zor durumda olanlar var onları düşünmeye çalış. Farkındayım bunalmışsın iyice ama yine de kıt kanaat belli bir noktaya gelme başarısı göstermişsiniz hem de kimsenin yardımı olmadan. Yine çok şanslısınız ki çocuğunuz oluyor bunun için de senelerce uğraş veren var. Pozitif düşünmeye çalış Rabbim ferahlık verir inşallahÇok teşekkür ederimyazarken bile ağlıyorum
Kesinlikle o kadar haklısın ki... Bu bizim yaptığımız masrafın iki katını tüp bebeğe ödeyenler var. Çok şükür halimize . Onun farkındayım da benim dert yanmam ailelerden yana... Ne diyim artık...Canım gerçekten çok daha zor durumda olanlar var onları düşünmeye çalış. Farkındayım bunalmışsın iyice ama yine de kıt kanaat belli bir noktaya gelme başarısı göstermişsiniz hem de kimsenin yardımı olmadan. Yine çok şanslısınız ki çocuğunuz oluyor bunun için de senelerce uğraş veren var. Pozitif düşünmeye çalış Rabbim ferahlık verir inşallah
Ya her aile bir olmuyor herkes de aileden yana şanslı olamayabiliyor. Siz doğacak meleğinizle güzel bir aile olursunuzKesinlikle o kadar haklısın ki... Bu bizim yaptığımız masrafın iki katını tüp bebeğe ödeyenler var. Çok şükür halimize . Onun farkındayım da benim dert yanmam ailelerden yana... Ne diyim artık...
Öncelikle hep birbirinize destek olduğunuz /olacağınız bir esiniz olduğu icin çok şanslısınızİyi akşamlar hanımlar.
Bu ara çok duygusalım hamilelikten dolayı biraz içimi dökeyim dedim.
7.aya girdim çok şükür. 6.5 senelik evliyim. 6.5 sene bu bebeği yapmak için en uygun zamanı bekledik. Tabi en uygun zaman nasıl bi en uygun zamana denk geldi herkesin malumuYine de şükür.
Masraflar çok fazla. Eşimle hep çalıştık ama ben neredeyse asgari ücretle çalıştım hep. Ortalama bi araba alabildik bugüne kadar. Düğün borcuydu araba kredisiydi derken yeni bitti. Şimdi yine borca giriyoruz. Boyunumuzun borcu artık elimizden geleni yapacağız. Orda sorun yok.
Düğünümüzü iğneden ipliğe eşimle yaptık. 4 sene borç ödedik. Ne eş ailesi ne benim ailem bi şey yapmadı. Şimdi bebek geliyor. Yine eşimle ikimiz yapıyoruz. Arabası var bunun odası var her şeyi var. Hiç kimse "şuyunu da ben alayım, ben yapayım" demiyor. Bi bebek arabası bile o kadar iyi olurdu ki. Alışkınız kendi başımızın çaresine bakmaya da.. Bu kadar da kimsesiz gibi hissetmek zoruma gidiyor
yalnız hıssedıyorsunuz degıl mı ...keske heyecanlanan soran olsaydı en azından... ınsanın anne babası da sormazsa kım soracak dıyorsunuz,Kesinlikle o kadar haklısın ki... Bu bizim yaptığımız masrafın iki katını tüp bebeğe ödeyenler var. Çok şükür halimize . Onun farkındayım da benim dert yanmam ailelerden yana... Ne diyim artık...
Ne mutlu size ya,ben gerçek sevgi diye buna derim.Helal olsun,biraz zorlayacaksınız belki ama yarın öbür gün kimse hayatınıza burnunu sokma lüksüne sahip olamayacak.İyi akşamlar hanımlar.
7.aya girdim çok şükür. 6.5 senelik evliyim. 6.5 sene bu bebeği yapmak için en uygun zamanı bekledik. Tabi en uygun zaman nasıl bi en uygun zamana denk geldi herkesin malumuYine de şükür.
Masraflar çok fazla. Eşimle hep çalıştık ama ben neredeyse asgari ücretle çalıştım hep. Ortalama bi araba alabildik bugüne kadar. Düğün borcuydu araba kredisiydi derken yeni bitti. Şimdi yine borca giriyoruz. Boyunumuzun borcu artık elimizden geleni yapacağız. Orda sorun yok.
Düğünümüzü iğneden ipliğe eşimle yaptık. 4 sene borç ödedik. Ne eş ailesi ne benim ailem bi şey yapmadı. Şimdi bebek geliyor. Yine eşimle ikimiz yapıyoruz. Arabası var bunun odası var her şeyi var. Hiç kimse "şuyunu da ben alayım, ben yapayım" demiyor. Bi bebek arabası bile o kadar iyi olurdu ki. Alışkınız kendi başımızın çaresine bakmaya da.. Bu kadar da kimsesiz gibi hissetmek zoruma gidiyor
Sizi çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız be benim be elimin tarafından bi yardım olamaz durumları yok az buçuk kazananlarda bi paket bez bile alıp gelmezler onu geçtim biz veriyoruz hatta bizim de payımıza bu düştü diyip önümüze bakacağız artık yapacak bi şey yok benim de arkadaşlarımdan beZini dayısı üstlendi arabayı amcası aldı diye söyleyen çok oluyor imreniyor insan ama tırnağımız varsa başımızı kaşıyacağızİyi akşamlar hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?