Öylesine içimi döküyorum.

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Görücü usulü de evlensek çok seviyorum..çok iyi kalpli .. Ama gelin görün ki erken boşalıyor ve ben sekiz yıldır artık cinsellikten soğumuş durumdayım.Neden bir erkek kendisini seven isteyen karısını mutlu edemez ki ?Doktora gitmek ,konu hakkında konuşmak ,fikir duymak istemez! Üstüne üstlük o an beni düşünmediğini sadece kendini düşündüğünü söyledi bu çok bencilce değil mi ? Köle miyim ben ?Oysa benim ödüm kopuyor sana olan saygımı yitirmekten !!Kadınlığımı en iyi hissettiğim yaşlarda yaşayamıyorum .Haksızlık değil mi bu ?Tartışmak yada aldatmak bana göre değil diye umursamamızlık seviyesi neden tavan yapıyor acaba !

Son düzenleme:
Sizi düşünmediğini tartışma anında mı söyledi belki sinirle söylenmiş olabilir..
ama eğer gerçekten düşünüyorsa bunu en kötü olan kısım bu bence ben buraya takıldım..

Erken boşalma ciddi bir sorun, cinselligi tek taraflı yaşaması ve partnerinin zevkini umursamaması da.

Bilmiyorum ama benim için gayet boşanma sebebi bu.

Ha boşanmam derseniz de, ne kadar ekmek o kadar köfte, kusura bakmayın da yerinizde olsam gider kendime bi vibratör alırım ve kendi keyfime bakarım. O da artık bileğine kuvvet, naparsa yapsın.

Çok iyi kalpli biri demişsiniz fakat iyi kalpli olmaya bencil olmamak, düşünceli olmak da dahildir. Ancak eşiniz fazla bencil davranıyor bence. Evlilik bir bütündür, evlilikte cinsel açıdan bazı taleplerinizin olması tabiki hakkınızdır. Üstelik 8yıl çok uzun ve yıpratıcı bir süreç. O gitmiyorsa siz bir doktor araştırın ve numarasını önüne koyarak ciddi bir konuşma yapın.

Öyle söylemesi çok bencilce evet haklısınız kırılmakla. 8 yıl da az buz değil. Erkekler bu cinsel sorunları namus meselesi haline getiriyor, bir laf söylediğinizde anasına sövülmesinden beter oluyorlar. O yüzden sindiremeyip "Kendimi düşündüğümden aslında seni düşünsem yaparım da" demeye getirmiş olabilir, elbette alakası yok sorunu var besbelli. Bunun ayıp ya da bir eksiklik olmadığını, herkesin başına gelebileceğini söyleyip bir cinsel terapiste birlikte gitmeyi önerirseniz böyle telkin ederek yatıştırarak belki işe yarar. Çünkü seviyorum diyorsunuz demek ki öyle hödük bir koca değil. Dediğim gibi erkekler cinsel sorunlara karşı aşırı hassas olabiliyor. Bence geç bile kalınmış terapi için.

Tedavi olmayı kabul etmediği için bastırmak istiyor sizi bu davranışı söyledikleri de ondan diye düşünüyorum..
ama büyük yanlış evlilik de cinselliğin önemi çok büyük tedavi olması için daha farklı zamanda konuşsanız.. yani yaşadığınızın hemen arkasına değil mesela. Nasıl bir konuşma yaptınız bilmiyorum nacizane fikrim

Hemen peşine yapmadım uygun bir zaman ve dil kullandığımı düşünüyorum .

Bir erkek karısı isteyince geri çevirir mi ya ?kaç kere reddetti beni sinirlerim laçka oldu sekiz yıldır.diyememki kimseye bu adam sevişmeyi bilmiyor .seni seviyorum deyip maddi şeylerle beni memnun etmeye çalışıyor son model telefon alsan ne ? Sırtını dönüp yattıktan sonra !

Hemen peşine yapmadım uygun bir zaman ve dil kullandığımı düşünüyorum .
Siz olabildiğince anlayışlı davranmışsınız üstelik eşiniz gibi bencil de olmamışsınız..
ama tedaviyi kabul etmesi gerekiyor Yani bu durumda yapmanız gereken Tavrınızın net olması bir tanıdığım bu sebepten dolayı ayrılığı düşündü artık bunu da eşine açıkladı daha sonrasında eşi bu durumu kabul edip tedavi oldu tabi ki tehdit olarak yapmayın ama bilmiyorum yapabileceğiniz herşeyi yapmış gibi duruyorsunuz iş eşinizde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…