- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Adamla konuşamıyorsun ki her hangi bir sorun olduğunda da yüzleşmek istemez ben uyuyorum varsın dünya dönsün umrumdamı kafasındaEsinizin once psikologa gitmesi lazim bence.
8 yilda ogrenemedi mi sizden isine mi gelmiyor?Ben sana bir sorunla gelmişim neden böyle düşündüğümü bi sorgula kendine bir sor çözüm arayışına gir ,arama motoruna yazsa şu iki kelimeyi önüne dünya kadar bilgi yönlendirme çıkar ama umrunda değil ,ama beni seviyormuş!Dünya üzerindeki bütün araba markalarının her bir modellerini ,x markanın son çıkan bilgisayarının özelliklerini değil de sevişmeyi bilsen keşke demek istiyorum diyemiyorum sessizce uyuyorum!!
Senin de buna ihtiyacın oldugunu anlat sen erkek olarak nekadar arzuluyorsan bende okadar çok arzuluyorum madem kendini düşünüyorsun sadece bu işi birlikte yapmanın ne geregi var bekarlıktaki gibi herkez kendi kendini tatmin etsin ozaman olur mu öyle şey. Oda kendini suçladıgı için üste çıkmaya ve saygısız davranmaya başlamış. Ama bu böyle çözülmez ki.Ben neden böyle diye konuşmaya anlamaya çalışırken söyledi tartışamayız biz küser gider yatar .
Erken boşalma sorunu için sık bırak tekniği var. Araştırın. Kesin çözüm. Ancak eşinin davranışları çok kaba. Ne demek umursamamak. Acaba bozulduğu için mi öyle söyledi. Genel olarak davranışları nasıl size karşı. Belki isteyerek söylememiştir. Doktora gitmeyede utanıyordur.Görücü usulü de evlensek çok seviyorum..çok iyi kalpli .. Ama gelin görün ki erken boşalıyor ve ben sekiz yıldır artık cinsellikten soğumuş durumdayım.Neden bir erkek kendisini seven isteyen karısını mutlu edemez ki ?Doktora gitmek ,konu hakkında konuşmak ,fikir duymak istemez! Üstüne üstlük o an beni düşünmediğini sadece kendini düşündüğünü söyledi bu çok bencilce değil mi ? Köle miyim ben ?Oysa benim ödüm kopuyor sana olan saygımı yitirmekten !!Kadınlığımı en iyi hissettiğim yaşlarda yaşayamıyorum .Haksızlık değil mi bu ?Tartışmak yada aldatmak bana göre değil diye umursamamızlık seviyesi neden tavan yapıyor acaba !
Söyle ya sessiz kalma. Düşündüklerinin hepsini söyle, inşallah kafasına dank eder, olmaz böyle , boşanmaya kadar gider de, restini çek, yani boşanmayacaksan bile o öyle sansın, bazen ciddi ciddi rest çekmek gerekiyor, hiç beklemediğin anda geri adım atabiliyorlar ozaman.Ben sana bir sorunla gelmişim neden böyle düşündüğümü bi sorgula kendine bir sor çözüm arayışına gir ,arama motoruna yazsa şu iki kelimeyi önüne dünya kadar bilgi yönlendirme çıkar ama umrunda değil ,ama beni seviyormuş!Dünya üzerindeki bütün araba markalarının her bir modellerini ,x markanın son çıkan bilgisayarının özelliklerini değil de sevişmeyi bilsen keşke demek istiyorum diyemiyorum sessizce uyuyorum!!
Aynen öyle demek istedi .Ayy çok uzuldum ya. Cinsellik önemli keşke öyle konusmasaydi. Ama bana da gerçek fikirleri gibi gelmedi. Erkekler gerçekten hassas cinsellik konusunda. Gurur yapmis. Beceremiyorum hissi uyanmış bence hemen karşı atak ben beceriyorum bu işi biliyorum da yapmıyorum sana demek gibi. Kesinlikle konuşun tekrar güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?