Öylesine içimi döküyorum.

Ben sana bir sorunla gelmişim neden böyle düşündüğümü bi sorgula kendine bir sor çözüm arayışına gir ,arama motoruna yazsa şu iki kelimeyi önüne dünya kadar bilgi yönlendirme çıkar ama umrunda değil ,ama beni seviyormuş!Dünya üzerindeki bütün araba markalarının her bir modellerini ,x markanın son çıkan bilgisayarının özelliklerini değil de sevişmeyi bilsen keşke demek istiyorum diyemiyorum sessizce uyuyorum!!

8 yilda ogrenemedi mi sizden isine mi gelmiyor?

Ayy çok uzuldum ya. Cinsellik önemli keşke öyle konusmasaydi. Ama bana da gerçek fikirleri gibi gelmedi. Erkekler gerçekten hassas cinsellik konusunda. Gurur yapmis. Beceremiyorum hissi uyanmış bence hemen karşı atak ben beceriyorum bu işi biliyorum da yapmıyorum sana demek gibi. Kesinlikle konuşun tekrar güzelce

Ben neden böyle diye konuşmaya anlamaya çalışırken söyledi tartışamayız biz küser gider yatar .
Senin de buna ihtiyacın oldugunu anlat sen erkek olarak nekadar arzuluyorsan bende okadar çok arzuluyorum madem kendini düşünüyorsun sadece bu işi birlikte yapmanın ne geregi var bekarlıktaki gibi herkez kendi kendini tatmin etsin ozaman olur mu öyle şey. Oda kendini suçladıgı için üste çıkmaya ve saygısız davranmaya başlamış. Ama bu böyle çözülmez ki.

İlişkiye girmek istediği zaman istemediğini açıkça belirt. Sebebini sorarsa nasıl olsa benim için olumlu bi durum yok olmasada olur de. İYİ kalpliyse o zaman dank eder

Erken boşalma sorunu için sık bırak tekniği var. Araştırın. Kesin çözüm. Ancak eşinin davranışları çok kaba. Ne demek umursamamak. Acaba bozulduğu için mi öyle söyledi. Genel olarak davranışları nasıl size karşı. Belki isteyerek söylememiştir. Doktora gitmeyede utanıyordur.

Cinsellik problemleri çok can sıkıcı cidden. Çünkü çok önemli ve hassas bir mevzu. Burası problemli oldu mu evlilikte huzursuzlayor.
Benim esimde bazen benden önce tatmin olabiliyor ama çok sıkıliyor, erken geldi diye.
Yani, eşinizin bunu onemsememesi ileride olabilecek sıkıntılara zemin. Bir şekilde uğraş vermesini sağlamak gerek

Söyle ya sessiz kalma. Düşündüklerinin hepsini söyle, inşallah kafasına dank eder, olmaz böyle , boşanmaya kadar gider de, restini çek, yani boşanmayacaksan bile o öyle sansın, bazen ciddi ciddi rest çekmek gerekiyor, hiç beklemediğin anda geri adım atabiliyorlar ozaman.

Aynen öyle demek istedi .

Normalde dediğim gibi iyi bir insan hani bi tabir vardır herkesin dediği Allah'ın adamı , o benim eşim işte.Ama fazla sakin ve umursamaz!Şimdiye kadar bende hep kapattım bu sorunun üstünü iş stresindendir olabilir neyse deyip kendi hislerimi körelttim .Ama mutlu değilim böyle sonuçta bende ikimiz için birşey istiyorum!
demek istediği düşünmüyorum sözü tamamen ,suçum yok aslında senin dediğin gibi değil ,istesem yaparım da o an kendime odaklanıyorum çok güzel olduğu için erken geliyor elimde değil diyor ,ben senin çözmen gerek senin psikolojik durumunla alakalı falan dediğim de de canım ben seni seviyorum diyor öpüyor uzaklaşıyor,rest çektiğim de oldu istemediğim de o zaman da küstüm modunda buda beni çok sıkıyor dile getirip duruyor olmak istemiyorum çünkü düzeltmek için çabası Yok ona kızıyorum zaten .

yapma. madem kendini düşünüyomuş sadece sevişmesin senle gitsin kendi işini kendi halletsin. bunu diyen admala bi de aynı yatağa mı giriyosunuz?

Polen yedirin eşinize hergun bir cay kasigi o zaman farki gorceksiniz bana da dua edersiniz benim esimde fazla duskun degilcinsellige cok sık yapmaz ama yapincada kaliteli olur yani canim cektiginde aksam 1 kasik polen yediriyorum sabaha bomba gibi benide dusunur bencil degildir cok fark oluyo polen yedigi zamsn ereksiyon uzun sureli oluyo cok istekli oluyo ilk tatilde farketmistim carsida gezerken polen aldi faydali diye hergun yedik bir cay kasigi haftada 1 yapan adam hergun sevismeye basladik sebenini sonradan anladim kadina da etki ediyo tabiki tavsiye ederim demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…