öylesine yaşıyorum işte....

burcum1988

herşeye rağmen mutluyum:)
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
273
1
46
Diğer
Insan kendi hayatını kendi elleriyle yokedermi ben ediyorum işte...hemde çoğu kimseye sabretme dayanma biran önce kurtul dediğim halde ben yapamıyorum işte bunu.sevgimi elimi ayağımı bağlayan yoksa cesaretsizmiyim ben...giyimimden sigarama kadar kısıtlayan beni kendi düşünceme bırakmayan bi insan adam olabilirmiki...erkeklerin hepsi aynımı yoksa...aklımda hep eski günlerim ve ancak hayallerde yaşıyorum artık özgürlüğümü ve hala burdayım nedense gidemiyorum bırakıpta bitürlü

konuyu detaylı anlatmamışsınız,
biraz daha bilgi verirseniz durumunuzla ilgili, anlamlı yorumlar yapılabilir
yoksa, zor..

Severek evlendim ben bu adamla halada seviyorumki gidemiyorum ama kendi kendimi tutsak ettim aklımda hep boşanma düşüncesi kurtulamıorum bu düşünceden.aklım karmakarışık zaman zaman ölmeyide düşünüyorum sonuçta delireceğim galiba

ayrılmak istemiyorsan, seviyorsan, cesaretin yoksa boşanmayı düşünme, boşanmayı düşünüyorsanda gerekçelerin çok fazla varsa ayrıl, kendi içinizde bocalıyorsunuz... 2 şık var ya durumu kabul edeceksiniz yada kabul etmeyeceksiniz

Hem seviyorsunuz, gidemiyorsunuz hem de aklınızda boşanma düşüncesi.
Evet gerçekten zor...

sanırım derdini de öylesine yazdın.
sadece içini boşaltmak için.
bir yorum bekleseydin konuyu açıklardın.

Aklım karmakarışık derdimi bile anlatamıyorum ya gidersem pişman olursam diye korkuyorum eşimin annesinden nefret ediyorum onu asla sevemeyeceğim bazen diyesim gelio al oğlunu koynunda yatır ben gidiyorum diip bi kıyamet koparıp defolayım burdan ne yapacağımı bilemiyorum

sanırım derdini de öylesine yazdın.
Sadece içini boşaltmak için.
Bir yorum bekleseydin konuyu açıklardın.

her ne kadar birileri şunu yap bunu yap desede insanın bırakıp gitmesi kolay olmuoki ben gidersem özlermiyim onu pişman olurmuyum çok üzülürmüyüm diye korkuyorum

her ne kadar birileri şunu yap bunu yap desede insanın bırakıp gitmesi kolay olmuoki ben gidersem özlermiyim onu pişman olurmuyum çok üzülürmüyüm diye korkuyorum

burda veya dışarda kimse senin gitmene karar veremez,
ancak kendi fikirlerimizi söyleriz.
bırakıp gitmek için gerekli sebeplerin varsa gidersin,
sevgi tek taraflı yaşanmaz.

sanki aklım başımda değil ben kendim hiç değilim ne için mücadele veriyorum bilmiorum çok kötüyüm

burda veya dışarda kimse senin gitmene karar veremez,
ancak kendi fikirlerimizi söyleriz.
bırakıp gitmek için gerekli sebeplerin varsa gidersin,
sevgi tek taraflı yaşanmaz.

onunlayken yasadığım hayat hiç bi şekilde kafama yatmayan bi hayat
onsuz bi hayat daha beter olumu acaba?

onunlayken yasadığım hayat hiç bi şekilde kafama yatmayan bi hayat
onsuz bi hayat daha beter olumu acaba?

hiçbirimiz tam olrak istediğimiz,hayal ettiğimiz hayatı yaşamıyoruz.
evlilik o kadar kolay birşey değil zaten.
eşinizle bazı ortak noktalarda buluşabiliyorsanız,şiddet görmüyorsanız,
eşiniz size saygı duyuyorsa herşey aşılabilir diye düşünüyorum.

Eşimle bu aralar çok çok iyi aram ama istediğim hayatı bana sağlayamadı aslında benim sorunumda bu belkide...gerçek mutluluk nerede bulamıyorumki

Eşimle bu aralar çok çok iyi aram ama istediğim hayatı bana sağlayamadı aslında benim sorunumda bu belkide...gerçek mutluluk nerede bulamıyorumki

Eşiniz size istediğiniz hayatu sağlamak zorunda değil.
Evlilik iyi ve kötü günde yanyana olabilmek demekdir.
Herşeyi eşinizden beklerseniz tabi ki mutlu olamazsınız.

Eşiniz size istediğiniz hayatu sağlamak zorunda değil.
Evlilik iyi ve kötü günde yanyana olabilmek demekdir.
Herşeyi eşinizden beklerseniz tabi ki mutlu olamazsınız.

haklısın canım dün biraz canım sıkkındı sağlıklı düşünemiyordum belkide şimdi daha iyiyim HAYATTAN ÇOK FAZLA BEKLENTİN OLURSA ELİNDEKİLERİDE ALIYOR bunu unutuyorum ben zaman zaman

canim esinle mutlu olmaya bak diger konularida alttan al...

saçmalık değilmi bu ya sırf kıskançlığımdan ayrılmayı düşünüyorum bırakıp gitsem eşimi büsbütün kendi elimle vermiş gibi olacağım yok yokkk vermem veremem mücadeleye devam bazen öfkeden ne yaptığımı bilmiorum.öyle bişiyki pankart açcam başbakanlığın önünde o benimmm vermem diehem bölesine kıskan hemde bırak git kendi kendime gülüorum yahu

CANIM annesindende kiskaniyorsun tabi aralarindaki samimiyeti bilmiyorum ama bak daha demin yazdim kiskancligin sonu yok cok yipratiyor gozunu seveyim birak o huyunu

CANIM annesindende kiskaniyorsun tabi aralarindaki samimiyeti bilmiyorum ama bak daha demin yazdim kiskancligin sonu yok cok yipratiyor gozunu seveyim birak o huyunu

zamanla geçer belki eskisi kadar değilim sanki:)ama annesinin yaklaşımı abartılıydı yani benim eşimin farklı bi aile olduğunu bile anlamamasına yol açabilirdi aşırı bi samimiyetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…