- Konu Sahibi burcum1988
-
Insan kendi hayatını kendi elleriyle yokedermi ben ediyorum işte...hemde çoğu kimseye sabretme dayanma biran önce kurtul dediğim halde ben yapamıyorum işte bunu.sevgimi elimi ayağımı bağlayan yoksa cesaretsizmiyim ben...giyimimden sigarama kadar kısıtlayan beni kendi düşünceme bırakmayan bi insan adam olabilirmiki...erkeklerin hepsi aynımı yoksa...aklımda hep eski günlerim ve ancak hayallerde yaşıyorum artık özgürlüğümü ve hala burdayım nedense gidemiyorum bırakıpta bitürlü
Insan kendi hayatını kendi elleriyle yokedermi ben ediyorum işte...hemde çoğu kimseye sabretme dayanma biran önce kurtul dediğim halde ben yapamıyorum işte bunu.sevgimi elimi ayağımı bağlayan yoksa cesaretsizmiyim ben...giyimimden sigarama kadar kısıtlayan beni kendi düşünceme bırakmayan bi insan adam olabilirmiki...erkeklerin hepsi aynımı yoksa...aklımda hep eski günlerim ve ancak hayallerde yaşıyorum artık özgürlüğümü ve hala burdayım nedense gidemiyorum bırakıpta bitürlü
sanırım derdini de öylesine yazdın.
Sadece içini boşaltmak için.
Bir yorum bekleseydin konuyu açıklardın.
her ne kadar birileri şunu yap bunu yap desede insanın bırakıp gitmesi kolay olmuoki ben gidersem özlermiyim onu pişman olurmuyum çok üzülürmüyüm diye korkuyorum
burda veya dışarda kimse senin gitmene karar veremez,
ancak kendi fikirlerimizi söyleriz.
bırakıp gitmek için gerekli sebeplerin varsa gidersin,
sevgi tek taraflı yaşanmaz.
onunlayken yasadığım hayat hiç bi şekilde kafama yatmayan bi hayat
onsuz bi hayat daha beter olumu acaba?
Eşimle bu aralar çok çok iyi aram ama istediğim hayatı bana sağlayamadı aslında benim sorunumda bu belkide...gerçek mutluluk nerede bulamıyorumki
Eşiniz size istediğiniz hayatu sağlamak zorunda değil.
Evlilik iyi ve kötü günde yanyana olabilmek demekdir.
Herşeyi eşinizden beklerseniz tabi ki mutlu olamazsınız.
canim esinle mutlu olmaya bak diger konularida alttan al...
saçmalık değilmi bu ya sırf kıskançlığımdan ayrılmayı düşünüyorum bırakıp gitsem eşimi büsbütün kendi elimle vermiş gibi olacağım yok yokkk vermem veremem mücadeleye devam bazen öfkeden ne yaptığımı bilmiorum.öyle bişiyki pankart açcam başbakanlığın önünde o benimmm vermem diehem bölesine kıskan hemde bırak git kendi kendime gülüorum yahu
CANIM annesindende kiskaniyorsun tabi aralarindaki samimiyeti bilmiyorum ama bak daha demin yazdim kiskancligin sonu yok cok yipratiyor gozunu seveyim birak o huyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?