Öylesine...

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
297
53
İyi akşamlar hatunlar

Eşim 20 gündür yurt dışındaydı dün akşam geldi bende güzelce giyindim sevdiği yemekleri yaptım mumlarla gül yapraklarıyla falan güzel bı sofra hazırladım neyse geldi bı iki yanagimdan öptü ne sarılma ne bişey yok bende sıkı sıkı sarilmaya çalışıyorum falan kızı aldı kucağımdan geçti mutfağa aldığı hediyeleri verdi saolsun güzel şeyler almış

Direk yemeğe oturmak istedi oturduk sofraya hiç bı tepki yok ama beğenme emaresi bile gösteremiyor gayet sıradan biaeymis gibi hiç bişey demedim hoş sohbet etmeye çalışıyorum çok takmiyo kendi halinde sonra geç olmuştu kızı uyutmaya geçtim uyuttum yatağına yatırdım beşiğine normalde benle yatar kızım aylardır esimde salonda uyur belki dedim artık benimle yatmak ister diye kızı beşiğine yatırdım Gitti yine salonda yattı gelemicek misin dedim yok ya ben iyiyim burda dedi yine salona açtı yatağını yattı.Yol yorgunudur falan diye ustelemedim hic

Bugünde ikimizde kendi islerimize gittik akşam eve geldim kızımla, kendisi yemek yemiş bize bişey kalmamış misafir getirmis yanında
Geldim yemek yaptım tatlı istedi yaptım bu arada belim çok ağrıyor ayakta duracak halim yok yinede yaptım tatlıyı aldı komşuya gitti muhabbet edicek mis bende belki birilerinin de muhabbet e ihtiyacı vardır ne dersin dedim isim var onun için gidiyorum dedi ama tabiki işi olduğu için gitmiyor biliyorum

Eşimle hiç bı zaman çok iyi olmadık zaten ama bu kadar ayrı kaldıktan sonra daha iyi biseyler olur belki özlemiştir bizi falan diye düşünmüştüm ama hiç bişey değişmemiş onda hatta daha da okuzlesmis sanırım böyle davrandikca ondan daha da uzaklasiyorum hatta bugün komşuya gidince keşke gelmeseydin hiç en azından kendimi böyle kasmiyodum diye geçirdim içimden

çok takmam böyle şeyleri normalde bu defa niye böyle üzüldüm bilmiyorum biraz içimi dökmek için yazmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler

Tek bir olaya takılıp
Hep mutsuz anları hatırlama

Yorgun gelmiş, filmlerdeki gibi değil hayat
İnsanlar yorulur

Mutlu anlarını yaz bakalım, son paragrafın ne olacak?

Can sıkıcı bir durum
Dile getirseniz
Hep böyle ise çekilmez
Genelde böyle bu önceki zamanlarda iyice bosvermistim onu yine böyle beni hep ortada bırakırdı bende o yüzden hiç bişey yapmiyodum ona karşı ama yine böyle düzelmeye çalışıp adım atıp yine umursanmadim :bicak:

Valla takılmıcak gibi değil .
Benim eşimde ayda 1 tura çıkar 1 haftalığına eğer senın gibi hazırlık yapsam ve önemsemese burnundan getirirdim sanırım.
Sabırlısınız
Ya git önce yazmayı öğren
Ne güzel kaybolmuştun bir ara
Her konuya fitne girip çıkıyorsun.
Göz ardı etmeden önce yazayım istedim

Üzücü bir durum,
Ama sanki eşinizin içinde sizinle ilgili bir kavga var gibi.
Öncesinde neden ayrı yatıyordunuz?
Kızım yeni doğduğunda gece uyanıyor kendisininde uykusu aciliyormus o yüzde n ayrı yattı yazın sicakmis öyle ayrı yattı sonra da 4 ay eve gelmedi zaten kötüydü aramız çok sonrasında eve geldiğinde de ben almadım yatağa bı sene geçti böyle

Can sıkıcı bir durum
Dile getirseniz
Hep böyle ise çekilmez
Sizinki nasıl kuzum?
Çekilir mi?
Yoksa bitki mi sizinki?
Her konuya çekilmez yazan takımdan gına geldi bana.
Çekilmezse ne yapsın?
Seninkinin hiç mi çekilmez yanı yok?

Sizinki nasıl kuzum?
Çekilir mi?
Yoksa bitki mi sizinki?
Her konuya çekilmez yazan takımdan gına geldi bana.
Çekilmezse ne yapsın?
Seninkinin hiç mi çekilmez yanı yok?

Mutlaka kimse kusursuz değil
Ama konu sahibine yorum yapma hakkımız var diye biliyorum
Siz niye rahatsız oldunuz anlamadım

Back
X