• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öylesine...

Şu sıralar evliliğim hakkında düşünmek istemiyorum açıkçası yukardada yazdığım gibi çok yorgunum sadece akışına bıraktım ne yapmalıyım bilmiyorum gidiyor bakalım şimdilik günler geçiyor
bence de içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın,

çok özel olmazsa hiç mi cinsel hayatınız yok? 10 ay öncesine kadar gayet iyi olan cinsel hayatınız nasıl böyle oluyor, bir iki gün bekleyin eşiniz bu konuda adım atmazsa siz giyinip yanına gidin belli aralıklarla böyle yapıp kendinize çekin, araya çok soğukluk girmiş, siz evli bir çiftsiniz ve cinselliğin bitmesi evliliğin bitmesi anlamına gelir, kendiniz ve kızınız için bir şans daha verin ve gururunuzu kırıp bir deneyin,
biz de kızım doğduktan sonra aynı sebeplerden ayrı yattık, eşim uykum bölünüyor deyip uzun süre ayrı yattı ama cinsel hayatımız bitmemişti,

Kızım yeni doğduğunda gece uyanıyor kendisininde uykusu aciliyormus o yüzde n ayrı yattı yazın sicakmis öyle ayrı yattı sonra da 4 ay eve gelmedi zaten kötüydü aramız çok sonrasında eve geldiğinde de ben almadım yatağa bı sene geçti böyle
ay biz de böyleydik aylardır. tablo çok tanıdık :ruh:

Sanmıyorum çünkü tamamen işiyle ve kendiyle evli bı insan hayatta düşündüğü tek şey kendi rahatı ve işlerinin iyi gitmesi
hadi sen görücü usulü falan filan pek anlamadın diyelim ben 4 buçuk yıl çıktım bana ne demeli. aynısı valla. ne küsmekten anlar ne nazdan... Allah sabır versin bize :KK51:

Çok üzücü ama eşinide siZe karşı aşk,sevgi gibi durumlar yok çok net belli. İnsan 20 gün ayrı kaldığı eşini görünce böyle davranmaz.

İyi akşamlar hatunlar

Eşim 20 gündür yurt dışındaydı dün akşam geldi bende güzelce giyindim sevdiği yemekleri yaptım mumlarla gül yapraklarıyla falan güzel bı sofra hazırladım neyse geldi bı iki yanagimdan öptü ne sarılma ne bişey yok bende sıkı sıkı sarilmaya çalışıyorum falan kızı aldı kucağımdan geçti mutfağa aldığı hediyeleri verdi saolsun güzel şeyler almış

Direk yemeğe oturmak istedi oturduk sofraya hiç bı tepki yok ama beğenme emaresi bile gösteremiyor gayet sıradan biaeymis gibi hiç bişey demedim hoş sohbet etmeye çalışıyorum çok takmiyo kendi halinde sonra geç olmuştu kızı uyutmaya geçtim uyuttum yatağına yatırdım beşiğine normalde benle yatar kızım aylardır esimde salonda uyur belki dedim artık benimle yatmak ister diye kızı beşiğine yatırdım Gitti yine salonda yattı gelemicek misin dedim yok ya ben iyiyim burda dedi yine salona açtı yatağını yattı.Yol yorgunudur falan diye ustelemedim hic

Bugünde ikimizde kendi islerimize gittik akşam eve geldim kızımla, kendisi yemek yemiş bize bişey kalmamış misafir getirmis yanında
Geldim yemek yaptım tatlı istedi yaptım bu arada belim çok ağrıyor ayakta duracak halim yok yinede yaptım tatlıyı aldı komşuya gitti muhabbet edicek mis bende belki birilerinin de muhabbet e ihtiyacı vardır ne dersin dedim isim var onun için gidiyorum dedi ama tabiki işi olduğu için gitmiyor biliyorum

Eşimle hiç bı zaman çok iyi olmadık zaten ama bu kadar ayrı kaldıktan sonra daha iyi biseyler olur belki özlemiştir bizi falan diye düşünmüştüm ama hiç bişey değişmemiş onda hatta daha da okuzlesmis sanırım böyle davrandikca ondan daha da uzaklasiyorum hatta bugün komşuya gidince keşke gelmeseydin hiç en azından kendimi böyle kasmiyodum diye geçirdim içimden

çok takmam böyle şeyleri normalde bu defa niye böyle üzüldüm bilmiyorum biraz içimi dökmek için yazmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler
neden yemek ve tatlı yaptınız ben ona takıldım ve ben olsam alır karsıma acık acık konusurum komsuya vs de yollamam gıdeceksede gerı gelmemesını soylerım, bırde sızı gectım evde cocuk var o kadar gun ayrı kalmıs barı otursun evınde onunla ılgılensın ve benden habersız eve mısafır getıremez ..

çok özel olmazsa hiç mi cinsel hayatınız yok? 10 ay öncesine kadar gayet iyi olan cinsel hayatınız nasıl böyle oluyor, bir iki gün bekleyin eşiniz bu konuda adım atmazsa siz giyinip yanına gidin belli aralıklarla böyle yapıp kendinize çekin, araya çok soğukluk girmiş, siz evli bir çiftsiniz ve cinselliğin bitmesi evliliğin bitmesi anlamına gelir, kendiniz ve kızınız için bir şans daha verin ve gururunuzu kırıp bir deneyin,
biz de kızım doğduktan sonra aynı sebeplerden ayrı yattık, eşim uykum bölünüyor deyip uzun süre ayrı yattı ama cinsel hayatımız bitmemişti,
Ayrı yattığı dönemler cinsel hayatımız bitmemişti zaten gayet normaldi. Başlarda sonra bı dönem eve 4 ay kadar hiç gelmedi. Ofisinde kaldı geceleri hiç bı problemimiz yokken evde rahat etmediğini söyleyip ofisinde yatardı o ara çok bozuldu zaten.

eve geliyor 3 aydır falan bu dönemde de ilişkilerimizin yüzde seksenini ben başlatıyorum hazırlanıyorum yanına hep ben gidiyorum kendisinin çok talep ettiği yok yada ilişki sırasında da aktif değil eskisi gibi daha çok bencil davranmaya başladı

ay biz de böyleydik aylardır. tablo çok tanıdık :ruh:
Tek tavsiyem ne siz alırsın yatakta onun yokluğuna nede onu onu sizsizlige alistirin gerekirse kavga gürültü alın yaniniza başta ben anlayış gösterdim doğru ise gidiyor falan adam dedim ama hata ettim şuanda artık bende istemiyorum onu yatağımda garip geliyor

neden yemek ve tatlı yaptınız ben ona takıldım ve ben olsam alır karsıma acık acık konusurum komsuya vs de yollamam gıdeceksede gerı gelmemesını soylerım, bırde sızı gectım evde cocuk var o kadar gun ayrı kalmıs barı otursun evınde onunla ılgılensın ve benden habersız eve mısafır getıremez ..
Kızımda bende acikmistik tabi ki yemek yapicaktim ne yiyecektik yoksa yemeği bize yaptım yani o aç değildi.

Tatliyidi adam günlerdir yok istedi kirmayayim deyip yaptım komşuya gideceğini söylememişti sonradan söyledi yaptıktan sonra.
Çocuğa ilgi konusunda onlarca defa anlattım ne yapayım Daha başına silah dayayacak halim yok ilgiden anladığı zaten iki kucağına almak bir sarıl op falan bu daha ne yapayım diyor

Kızımda bende acikmistik tabi ki yemek yapicaktim ne yiyecektik yoksa yemeği bize yaptım yani o aç değildi.

Tatliyidi adam günlerdir yok istedi kirmayayim deyip yaptım komşuya gideceğini söylememişti sonradan söyledi yaptıktan sonra.
Çocuğa ilgi konusunda onlarca defa anlattım ne yapayım Daha başına silah dayayacak halim yok ilgiden anladığı zaten iki kucağına almak bir sarıl op falan bu daha ne yapayım diyor
Anlatamamisiniz bence siz... Benimkide oyleydi simdi bir guzel ilgileniyor veriyorum eline tabagi yemek yediriyor falan filan

Back
X