• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öylesine

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
30 yaşındayım ve umut etmek istemiyorum artık.. çünkü ömrüm umutlarla geçti ve hepsi elinde sonunda kırıldı.. her yıkılışta o hayallerin altından kalkmak kolay olmadı..
artık hayal kurmuyorum hayattan bir beklentim umutlarım yok.. aşk evlilik yuva bebek... hepsinden vazgeçtim.. bu sefer hepsinden başka. Ben ilk defa böyleyim..
İsterdim hemde çoook isterdim ne biliyim işte bende isterdim üniversite tanışıp dolu dizgin bi aşk yaşayıp o yaşlarda birlikte konserlere gitmek ne biliyim işte bir sürü güzel gençlik anıları biriktirip vakti geldiğinde onunla evlenmek şimdilerde ise cocuk sahibi olup onun verdiği mutluluğu yaşamak..
Babamda çok özeniyor benim kadar toruna..
20 li yaşların başında sevgililere özenirim
Ortalarında gelinliklere
Şimdilerde bebeklere özeniyorum

Hepsi geçiyor zaman geçiyorum ömür bitiyor.. hayatımı hiç bu kadar yalnız kalacağımı hayal etmezdim..
Bendeki bu heveslerin olmayacağını anlayıp vazgetiğim evredeyim :(
He ölünmüyor evet çok var hiç evlenmeyen o kadar çok tanıyorum ki
Ama ne bileyim işte
Hiç böyle hayal etmeZdim .. :(

Bazi kadinlarin umut deyince aklina gelen seylerin basinda evlenip cocuk dogurmak olmasa ne guzel olurdu hayat sizede bi dusunsenize..
Hayat evlenmek ve cocuk dogurmaktan ibaret degilki..tamam isteyebilirsiniz anliyorum ama koskoca bir hayati evlenmediniz diye umutsuz,mutsuz,bomboş yasamak neden?
Henuz 30 yasinda bu kadar karamsar olunur mu?

33 yasindayim. Universitede yalnizdim, cekingendim, gosterissizdim, kimsenin ilgisini cekmezdim. Hep sevgililere ozenirdim, izledigim filmlerdeki okudugum kitaplardaki erkek karakterlere asik olurdum hayal kurardim, oyle avunurdum:) 20 li yaslarimin ortasinda biri girdi hayatima , butun hayatimin anlamini ona yukledim, gecemde gunduzumde o vardi. Evlenecektik. Fakat bir sure sonra gercekten sevilmedigimi hissetim. Onun icin gercekten degerli olmadigimi.. bicak gibi acitti bu duygu. Bir sure bu mutsuzlukla devam ettim, uzatmalari oynayarak. Sonra oyle bir an geldi ki bitirdim. Sabah agladim aksam agladim ergenler gibi melankolik melonkolik gecti gunlerim. Bu arada kuzenlerim arkadaslarim sira sira evlendiler. Herkesin dugununde gozlerim dolu dolu oldu. Ben mutlu olamayacak miyim dedim surekli. Sonra sanirim kendiliginden zamana yayilan biseydi, baktim ki kendi kendime mutluyum. Cikiyorum sinemaya gidiyorum, cikiyorum kendime bir elbise aliyorum kolye aliyorum. Gidiyorum kendime yemek ismarliyorum:) ne zaman ki kendimle gercekten zaman gecirmekten keyif almaya basladim, beklentileri biraktim, iste o siralarda suanda nisanli oldugum insan girdi hayatima. Aslinda ben onun gelisine zemin hazirlamisim, pozitif enerjimle. Buna cok inaniyorum.

Uzun sozun kisasi, ne zaman ki o beklenti ve karamsarlik haliniz biter, iste o zaman mucizeler geliyor:KK200:

Geç değil henüz
Aşkda yaşarsın,konserede gidersin çocuklarında olur
Sadece pozitif ol
karamsarlığın dışardan görünuyodur cildinden,gülüşünden, bakışlarından bile belli oluyordur emin ol.

Asla umut yok .. bende kendimle ve beni anlayabilcek benim gibi yalnızlığı yaşayan arkadaşlarımla vakit geçirip derleştikçe ancak sıkışan ruhumu biraz olsun gevşetebiliyorum..
Asla evli mutlu cocuklu arkadaşalrla muhtap olmuyorum.. :) işin şakası bu gerçekten böyle istemsizce evlenenlerdn uzaklaşıyorum

Bazi kadinlarin umut deyince aklina gelen seylerin basinda evlenip cocuk dogurmak olmasa ne guzel olurdu hayat sizede bi dusunsenize..
Hayat evlenmek ve cocuk dogurmaktan ibaret degilki..tamam isteyebilirsiniz anliyorum ama koskoca bir hayati evlenmediniz diye umutsuz,mutsuz,bomboş yasamak neden?
Henuz 30 yasinda bu kadar karamsar olunur mu?
Hayat ne ise hepsini yaşadım.. içimde ukte kalan hiç birşey yok iş güç seyyahat para pul kariyer.. hepsine doydum çünkü hayat beni yalnızlığa ittikçe ben başarının peşinde koştum güçlendim ama şimdi şimdi kabuğuma çekiliyoruö

Konu sahibi seni anliyorum yasim senden kucuk ama insan bir muddet sonra artik istemiyor ben o asamaya geldim ve umit ettigim bir tek bu konu degildi.

Daha 30 yaşındasın dur bir hele ben 36 yaşında ilk çocuğuma hamile kaldım şu an 41 yaşındayım oğlum 4,5 yaşında henüz :) Ve benim hala oğlum büyüyüp emekli olunca aşık olma hayalim var dermişim :D

Bazen insana oluyor öyle hiç olmayacağını düşünüp umutların Bittiği zamanlar . Ama bu ruh hali de biryere kadar Sürüyor inanın zamanla hepsi geçiyor . Mutlu olacağınız Günler'de gelecek

H Hulya411

Ya sen 30 sun.Bu muhabbetler için çok erken değil mi sence ? Ricky Martin gibi birini istemiyorsun etrafta doğru dürüst bi bayan ile evlenmek isteyen bi sürü erkek var.Biraz kendine güvenip sal kendini ortalara.Hayattan zevk al. Yolu sen yapcaksın hop diye olmuyor o işler. Bakımlı ol doğal ol ,gülümse ...en güzel makyaj pozitif olup gülümsemek...Ve asla sevmeden evlenme...Asla..Bu mutsuzlukla başa çıkabilirsin ama o mutsuzlukla zor başa çıkarsın bu halini ararsın...Elini tutup gezmek sevdiğinle gezmek uzak değil o enerjiyi yay..

Back
X