Öylesine....

Anlatmak istediğim şey, bir ömür böyle geçmez. Eminim sizler de bazen oturup düşünüyorsunuzdur acaba neden diye? Sorun kimde acaba. Çok fazla önemseyince kaybedilir, çok fazla umursamayınca da samimiyetsiz denirsiniz.

Sorun umursayan insanlarin umursamayan insanlari gorusmesi. Her iki tarafta kendi dusuncesinde birilerini bulursa durum cozulur.

bırak dostluğu sağlam arkadaşlık edinmek bile zor
öyle garip karakterde insanlarla karşılaşıyorsun ki şaşırıp kalıyorsun bazen
öylelerinin arkadaşlığındansa yalnızlığı tercih edebiliyorsun sanal reel tüm alanlarda
:ssz:

Aşk,dostluk herşey menfaat ilişkisine dönmüş.İyilik yapayım denize atayım anlayışı kalmamış.Sen benim sırtımı kaşı,ben seninkini anlayışı almış başını gidiyor.Kendinden başka kimseden hayır gelmiyor artık.

Öyle; mlsf cogu kışı yalnız su zamanda; durust, olduğu gıbı davranan, çıkarcı olmayan, duygusal, hassas ınsanların cevresı cok genıs olamıyor ne yazık kı...tıpkı Emre Aydın'ın 'hoscakal' sarkısındakı gıbı; 'Sen hiç görmedin; Baştan böyle yazılmış Yok kimsesi kimsenin Hiç kimsenin'..herkesın kendı yalnızlığında boğulduğu bır dünya işte; hatta cogu etrafı kalabalık gözüken ınsan o kalabalıklar ıcınde yalnız....

Etrafında bir sürü insan yığını olmasındansa, yalnızlık bazen iyidir .. Hani derler ya, az ve öz insan, işte o.

bence en zoru etrafında milyonlarca insan varken yalnız kalmak.

bir söz var bilir misin ?

yalnız kaldım. kalabildim! altı milyarın arasına doğdum. ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından..

bende çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum . iki dostum ve annem babam dışında hayatımda kimseyi önemsemiyorum artık . diğerlerinle kafa buluyorum önemsemiyorum . sürekli yalnız kalmak insanın piskolojisini bozuyor bir süre sonra . o yüzden her sırrını herkese anlatmayacaksın .gülüp eğleniceksin bazı insanlarla . herkese güvenmeyeceksin bu devirde .ben çok yara aldım bu konuda . bütün sırlarımı anlattığım çok iyi biri olduğunu sandığım bir arkadaşım benim anlattıklarımı sonradan bana karşı kullanmaya başladı .benim hayatımdaki kötü şeylere seviniyordu resmen . işte bu kadar küçük insanlar var maalesef . o yüzden böleleri olucağına hiç olmasın .

"...hep yalnızlık var sonunda, yalnızlık ömür boyu..." bu şarkı geldi aklıma. Herkes aslinda yalniz. Zannetmeyin ki o etrafinda bir sürü insan olan mutlu gorunen insanlar gerçekten öyle. Başını yastığa koyduğunda onlar da yalnız. Ben böyle çok insan gördüm.
Kendi adima benim bi kizim var fiziksel anlamda yalniz degilim ama o da olmayacak bir gun yani "hep yalnızlık var sonunda". Hayat böyle bence bunu kabul etmek ve imkanlar dahilinde mutlu olmak sukretmek lazim.

Ne çok yanlız varmış bende tek sanırdım kendimi dostu olmayan
Annem babam kardeşim dışında tek güvendiğim insan var
Akrabalarımın bi tanesini bile katmıyorum kötü insanlar değiller ama
İnsanlar işte açık gördü mü hemen konuşurlar arkadan
Kafa yapıma uygun değil
Dedikodu yapıldı mı uzaklaşırım sinirim zıplıyor çünkü
İnsanlar çok acımasız çok
Belki ileride ki senelerde olur dostlar ama
Ben kimseye eskisi gibi güvenemem
Çok şeyler mi yaşadım hayır hiç bir şey yaşamadım hatta
Ama insanlardan gördüğüm davranışlar karşısında tiksindim herkesten
Bazen kendimden bile
Mutlu muyum evet mutluyum canım sıkılıyor mu sıkılıyor
Bir kaç uğraş bulsam kendime dost aramak istemez canım diye düşünüyorum
Ama insan bazen istiyor bir kız arkadaş gezip tozulacak
Çok garip duygular bunlar:ssz:

Kendimi bulunduğum yer veya yerlerde çok yalnız hissediyorum. Senelerdir geçmişimle yaşadığım için geleceğimi göremedim, bu yüzden çok stres ve sinir sahibi bir insan oldum. Yalnızlaştım, uzaklaştım her şeyden, insanlardan da. Artık insanlara kendimden fazla değer vermemeyi öğrendim, zamanla boşver deyip gülüp geçmeyi de. Ama insan kendine yakın birini arıyor, istiyor. Onla oturup 2 kahve içmeyi, dertleşmeyi bekliyor. Ama zaman, çıkar zamanı. Aile, arkadaş, ilişki... Hepsinde bu var. Kafa dengi insan bulmak samanlıkta iğne misali olmuş. Birine bir şey söylediğinizde çemkiriyor, çünkü çıkarına ters düşüyor mesela. Yakınlaştıkça degersizliği, güvensizliği öğrendim her insanda. Birine yakınlaşınca nedense beklediğiniz değeri göremeyince küsüyorsunuz, hırçınlaşıyorsunuz. Bu da mı böyle be kardeşim! diyerek kendinize kızıyorsunuz. Giderek mutsuzluğunuzun sebebi etrafınızda sizin düşüşünüzü bekleyen insanların karşısında yalnızlığınızı sergilemekten çekinmek.. Bir parça aile rolü, bir parça da kendiniz, aslında hepsi bu.. Benim gibi olan biri var mı bu forumda bilmiyorum ama eminim herkes aslında yapayalnız ..

ahh canım benım ya bu yazdıklarının altına imzamı atıyorum.. bılmemmı bu duyguları.. nasılda okurken hıssetım..

ama en cokta koyan, tek kişilik bir hüzün bu.. kimseye anlatamıosun kımse gormesın yalnızlıgını yada dususunu die.. etraf desen kalabalık ama hem var hem yok gıbıler ben boyle degersız hıssetırılmedım dio ınsan ıcınden.. ztn anlatsan kime anlatıcaksın ki diyorum susuyorum.. tek kişilik hüznümü yasamaya baslıyorum.. bende hırcınlasıorum öfkeleniorum daha cokta kinleniyorum..

hani biz söz var ya benim cok dostum var yeterkı ıyı gunum olsun.. dost kazıgı, dost ihaneti anlamını genişletti bende..

bu ihanetten baska bırsey degıl.. tek duam bana yasatılan neyse onlarda yasasın.. belki yuzlerı egılır one, nezormus derler bu duygu derlerde bırdaha yapmazlar.. ben herzmn soylerım bu ınsanlar yeterınce hayattan ınsanlardan kotuluk gormemısler, oyuzden karsılarına cıkan kucuk ıyılıklerın farkına bıle varamıolar.. sevgi dostluk bu degıl.. bende artık kapı sadece calana acılır gelene gidilir..

Kime anlatacaksınız ki bu sorunu? Yaşamayan bilemez.Anlatsanız da duvara çarpar ve size geri döner o kadar yani. Degersizmişim gibi hissetmek aslında bu sorunu yaşayan herkeste var, yani insanlar o kadar çıkarcı olmuş ki, birlikte insanları bir nebze kullanıyorlar, gerçekten seven, deger veren insanların tavırları daha farklı olur. Bazen düşünüyorum da bizim cinsiyette mi sorun var? Erkeklerin de böyle şikayetleri oluyor mu? Kaldı ki erkekler bayanlar kadar takık değil çoğu konuya, onlar için yesin içsin yatsın kalksın. Benim gibi düşünenler de varmış, yalnız değilmişim. Sizce psikolojik bir sorun haline mi geldi bizde bu sorun? Çünkü yalnızlık insanogluna göre değil ve gelip geçici arkadaşlıklardan çok sıkıldım ben. Selamlık insanlar var bir de hatırlık insanlar yani. İnsanlar kendi çıkarlarını gözeterek arkadaşlık yapıyor ve bu yüzden ben çok arkadaşımla tartıştım.

Kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada : Bir kadın bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah
kocasına, gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Kocası, karısının en yakın 10 arkadaşını aramış
ve hiçbiri karısının kendisinde kaldığını onaylamamış.
:52:

Erkekler üzerinde yapılan bir araştırmada : Bir adam bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah karısına,
gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Karısı, kocasının en yakın 10 arkadaşını aramış ve 5 tanesi
kocasının kendisinde kaldığını onaylamış diğer 5 tanesi ise kocasının hala kendisiyle birlikte
olduğunu iddia etmiş. :55:

:)))))))))))

Kime anlatacaksınız ki bu sorunu? Yaşamayan bilemez.Anlatsanız da duvara çarpar ve size geri döner o kadar yani. Degersizmişim gibi hissetmek aslında bu sorunu yaşayan herkeste var, yani insanlar o kadar çıkarcı olmuş ki, birlikte insanları bir nebze kullanıyorlar, gerçekten seven, deger veren insanların tavırları daha farklı olur. Bazen düşünüyorum da bizim cinsiyette mi sorun var? Erkeklerin de böyle şikayetleri oluyor mu? Kaldı ki erkekler bayanlar kadar takık değil çoğu konuya, onlar için yesin içsin yatsın kalksın. Benim gibi düşünenler de varmış, yalnız değilmişim. Sizce psikolojik bir sorun haline mi geldi bizde bu sorun? Çünkü yalnızlık insanogluna göre değil ve gelip geçici arkadaşlıklardan çok sıkıldım ben. Selamlık insanlar var bir de hatırlık insanlar yani. İnsanlar kendi çıkarlarını gözeterek arkadaşlık yapıyor ve bu yüzden ben çok arkadaşımla tartıştım.

Erkekler gamsız çünkü..
Çok gördüm birbirinin boğazına sarılıp 1 saat sonra can ciğer olanları ..
Kadınlarda böyle bişey olsa kin güder trip atar konuşmaz etmez..
Bayanlar daha çok sahipleniyo arkadaşlarını trip atmalar ondan herhalde
Erkeklerde böyle bi durum yok
Biri birisini çağırmasa beni neden çağırmadın demez
kadın küser ama :ssz:
Kim garip şimdi :44:

Kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada : Bir kadın bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah
kocasına, gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Kocası, karısının en yakın 10 arkadaşını aramış
ve hiçbiri karısının kendisinde kaldığını onaylamamış.
:52:

Erkekler üzerinde yapılan bir araştırmada : Bir adam bütün gece eve gelmemiş. Ertesi sabah karısına,
gece bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Karısı, kocasının en yakın 10 arkadaşını aramış ve 5 tanesi
kocasının kendisinde kaldığını onaylamış diğer 5 tanesi ise kocasının hala kendisiyle birlikte
olduğunu iddia etmiş. :55:

:)))))))))))

Sesli güldüm :) Gerçekten de öyle. Kadınlar erkeklerden daha zekidir ama bu belli. Çünkü erkekler nefsine çok kolay yenilebilir.

Erkekler gamsız çünkü..
Çok gördüm birbirinin boğazına sarılıp 1 saat sonra can ciğer olanları ..
Kadınlarda böyle bişey olsa kin güder trip atar konuşmaz etmez..
Bayanlar daha çok sahipleniyo arkadaşlarını trip atmalar ondan herhalde
Erkeklerde böyle bi durum yok
Biri birisini çağırmasa beni neden çağırmadın demez
kadın küser ama :ssz:
Kim garip şimdi :44:

Evet, erkekler çok sallamaz böyle şeyleri, o yüzden kafaları rahattır genelde. Ama kızlar deger verdiklerinden cevap bulamayınca tribe biniyor. Ancak kıskançlık herşeyi öldürüyor bu da unutulmamalı. Bu devirde size gerçekten deger veren, sizi her şeyinizle takdir eden biri yok. Sadece öyle görünen insanımsılar var.

Aynen öyle. Neyse erkekler bi tarafa, o kon u bayağı geniş. Biz kızlara dönelim. Tribaz, çekemeyen, kıskanç, fitne fesat tiplilere .. :)

Dediğin gibi herkes yalnız çıkar ilişkileri sayesinde ama çıkar düşünmeyen,seni senden çok düşünen birileri daha var anne ve baba ...

bir insan herkesle anlaşamıyorsa o insanda sorun vardır bence ne demek yani o kötü öbürü kötü beriki kaka eee sen çokmu mükemmelsin derler :)

Back
X