Oynak kilolarım :(

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhaba. 17 yaşındayım. 15 tatilde 4 kilo vermem gerekiyor ama benim tansiyonum ve şekerim çok çabuk düşer. Tatlıdan vazgeçmek için kendimi zorluyorum. Bünyeyi fazla yormayacak ayrıca da şu 4 kiloyu da vermemi sağlayacak diyet listeleriniz varsa hepsine açığım :16: Çok çabuk kilo alıp veren biriyim normalde. Ama bu 4 kilo gitmedi bir türlü :31:

Merhaba. 17 yaşındayım. 15 tatilde 4 kilo vermem gerekiyor ama benim tansiyonum ve şekerim çok çabuk düşer. Tatlıdan vazgeçmek için kendimi zorluyorum. Bünyeyi fazla yormayacak ayrıca da şu 4 kiloyu da vermemi sağlayacak diyet listeleriniz varsa hepsine açığım :16: Çok çabuk kilo alıp veren biriyim normalde. Ama bu 4 kilo gitmedi bir türlü :31:

slm, ayca kayanin diyeti var.
1 haftada 3.5 kilo diyeti, onu deneyebilirsin. tabi diyet bittikten sonra dikkatli olmazsan geri alabillirsin.
benim bunyemde kilo almaya cok musait, kilo veridigim zaman dikkat etmezsem aliyorum geri :(

canim ben de on alti yasindayim .on kiloya yakin verdim birkac ay once.ama tatlidan tamamen uzaklastim.. hala hafiften kilom var gibi . ben de diyorum tatilde incecik olup okula oyle gitsem diye ama on bes gunde verirsen verdiginle alirsin..eger seker tansiyon gibi sorunlarin varsa kesnlikle diyetistene gitmelisin. onlar olcum yapiyorlar.tahlil yapiyorlar .ona gore liste veriyorlar.. tatliyi birakamiyosan meyveye yonelmeye calis. arada bir sutlu tatli tuket.serbetlilrrden kesinlikle uzak dur..ve ekmegi cok azalt..bi de spor yap.mesela ben pilatese ve leslie yuruyuse basladim.okul aciliyo ne kadar dayanirim bilmiyorum ama :).. bi haftada veremezsin bu sekilde ama saglikli verirsin. bir ayda falan verirsin..

Back
X