Kına Gecesi Oynamaktan nefret eden geline kına gecesi önerisi. Lütfen yardım! :(

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
Kızlar selam.

Bayramdan sonraki Pazar düğünüm var.

Oynamaktan nefret ederim. Beceremem de açıkçası :/

Kına gecesi yapmak istiyorum. Zaten yapmazsan anneciğimin de içinde kalır. Tek çocuğuyum. Babam vs de yok. Yapamadı olsun istemez.

Bu sebeple sizce nasıl bir şey yapmalıyım? Aslında hem maddi açıdan hem oynamama açısından evde yapsam? Annem ev kirlenir diyor, kınamı bayramın son günü yani bir hafta önceden yapsam nasıl olur? Üstüne temizlik yapılacak ne de olsa.

Önerileriniz neler?

anneniz ev kirlencek diyosa küçük kafe tarzı bi yerde yapın o kadar çok bi külfeti olmaz bence bende kafe tarzı bir yerde arkadaşlarımla yapmayı düşünüyorum öyle yaşlılar falan olsun istemediğimden

Küçük bir yer kiralayın orada yapın. Hem ev batmaz hemde daha rahat olur.

Kız insan oynamayı sevmez mj ben kapı gicirtisina oynarım valla. O gün iki ortada dolanırsınız sonra otursunuz gerçi ben hiç oturmamistim ama.

Hiç kafanıza takmayin zaten düğün stresi yeter artar size. Herşey kendiliğinden gelişir müziğin akışına koyverin kendinizi

Ben mahallemizdeki muhtarlık binasının lokalinde yaptım, küçük şirin bir kafe gibiydi. İstanbuldaysanız bazı ilçelerin muhtarlıklarında oluyor bu tür mekanlar. Kirası 200 TL idi çok cüzi :)

Mantıken annenizin içinde kalmasın diye yapıyorsanız; annenize külfet olacak birşey yapmamanız lazım. Yani evin kirlenmesi ona zulüm geliyor olabilir, o yüzden zorlamayın derim.

Siz de iki dolanırsınız, kınanız yakılır, gelenek gerçekleşmiş olur. Oynamayı seven pisti boş bırakmaz zaten sizi kimse görmez bile:)

Bende pek sevmiyorum oynamayı çok utanıyorum oynarken
Ama buna rağmen kına gecem için organizasyon ayarladık
Zorla da olsa oynayacaklar..
Şimdi böyle diyorum ama muhtemelen o gün geldiğinde kendiliğimden oynayacakmışım gibi geliyor
Sonuçta senin günün o gün eğlenmene bak

X