Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki gün önce peynir ve margarin almaya gittim sinirlendim almadan çıktım margarinin en kötüsü olmuş 10 lira süzme peynir bile 30 olmuş ya ped ya ped kıcımıza taktığımız şey 30 lira olur mu ya içinde 12 tane var altıüstü ben anlamıyorum ya cidden çok zor bi dönemle sınanıyoruz. Sınayanın Yüce Rabbim olmadığını düşünüyorum daha çok kinleniyorum.
Bi de çevremde dış güçlerin oyunu diyenler var, oyuna kanmayalım diyorlar :D :D
Dış güçlerin bizle derdi ne :D

Az bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmış :KK57: tik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).

Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaat :skandal:ne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.

Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.
Allah yardımcımız olsun inşallah her şey iyi olur 🙏🏻

Ah kahve olayi da ayrica sıktı canımı. Hepsi başlı başına sıkıntı da kahveyi düşünmeden istediğim gibi gunde 3 4 tane içiyordum. Şimdi bir tane yaparken verdiğim para aklima geliyor. Ne olacak bu zamların durumu? Nereye kadar zam zam da zam.. 🤦‍♀️🙄

Kaçak çaymişke kurbanişke :KK70: :KK70: :KK70: Öyle begamot aroma falan yok, dümdüz kaçak çay içeceğiz.
Kacak bile çok pahalı Artk sadece suyu kaynatır içeriz :olamaz: ne birikim yapabiliyorz ne bi yere gidebiliyorz insan gibi yaşayalım diyoruz sadece yeme ye barınma ya para harcıyoruz o bile eksik kalıyor çoğu zaman Allah yardımcımız olsun

Annem söyledi bugün insanlar bayat ekmekleri topladığından hayvanseverler sokak köpeklerine papara yapacak bayat ekmek bulamıyormuş. İnsana mı üzüleyim hayvana mı üzüleyim, orta direklikten düşen ve bir Avrupa göremeden ölecek olan (inşallah görürüm Allahçım amin) kendime mi üzüleyim of neye üzüleyim başıma ağrı giriyor.
Mamalara da sürekli zam geliyor
Nasıl besleyeceğiz sokaktaki canları bende bilmiyorum 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X