oynatmaya az kaldı Anneler yardım

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.110
49.567
598
merhaba herkese
çıldırmak üzereyim gerçekten sorun 22 aylik kızım
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
ayakkabi deneteceğim sinirlenip kendini yere atiyor
mont deneteceğim ağlaya ağlaya helak oluyor sinir kırizi geçiriyor resmen
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
çocugu boyle bir donem geciren baş edebilmiş aşabilmiş anneler lütfen yardım
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen

Arkadaşımın kızı da benzer bir yoldan geçti. Kıyafetleri olmayınca çıplak gezmeye başladı. 24ayı biraz geçmişti. Valla başedemediler :D Köklediler kombiyi evde. Dışarı çıkarken havluya sarıp çıplak arabaya bindirdiler, orada ağlaya ağlaya giydirdiler. 2 ay kadar sürdü. Sonra kendi kendine giyinmeye başladı. Bende korkuyordum bu durumdan, takipte kalayım.

Arkadaşımın kızı da benzer bir yoldan geçti. Kıyafetleri olmayınca çıplak gezmeye başladı. 24ayı biraz geçmişti. Valla başedemediler :KK70: Köklediler kombiyi evde. Dışarı çıkarken havluya sarıp çıplak arabaya bindirdiler, orada ağlaya ağlaya giydirdiler. 2 ay kadar sürdü. Sonra kendi kendine giyinmeye başladı. Bende korkuyordum bu durumdan, takipte kalayım.
ay demeyin nolur bizinkinin derdi alışveriş hadi kiyafeti daha buyuk alir kolunu pacasini katlar giydiririm de mont ayakkabi nasil olacak bilmiyorum gercekten delirmek uzereyim okadar uyumlu bir cocuktuki alisverise giderdik benle beraber kendine kiyafet secerdi denerdi çocuga 1 aydir bir haller oldu sendromun dibine dibine vuruyor resmen

Ben goz karari alirim,uymazsa degistiririm mecburen. Boyle tepki vermez ama asla da alisveris yapmaktan,urun denemekten hoslanmaz kucuk adam

Genelde cocuklar yeni kiyafeti severler. Bayram kiyafeti gibi hatta sevincten o gun giyip ustunden cikarmazlar. Oglumda boyle bir sorun yasamadim. O yuzden bilemedim. Sanirim ben zorla giydirirdim. Yeni kiyafete de alisir bir sure sonra.

Ahaha yalniz olmadigima sevinmelimiyim kndi adima evet sizin adiniza üzüldüm tek hasta olmasinlar saglikli olsunlar da onu da cekcez artik :D

Ben goz karari alirim,uymazsa degistiririm mecburen. Boyle tepki vermez ama asla da alisveris yapmaktan,urun denemekten hoslanmaz kucuk adam
kiyafeti buyuk alir en kotu katlar giydiririm diyorum gozu gormeden alip eve getirsem netten falan siparis etsem kendinin sanip giyer belki ama ayakkabi konusu en buyuk sorun evde 4 cift ayakkabi var cocuk birine takmis sadece oni giyoyor
bazen gece uykusundan ayakkabim ayakkabim diye aglayarak uyanir 😁😁 suan guluyorum ama inanin olay aninda sinir basiyor

Ahaha yalniz olmadigima sevinmelimiyim kndi adima evet sizin adiniza üzüldüm tek hasta olmasinlar saglikli olsunlar da onu da cekcez artik :KK70:
sizinkide gece uykusunda ayakkabim ayakkabim diyere aglayarak uyaniyomu bizimki haftada bir bunu yapiyor rüyasinda ayakkabisinin basina bisey geldiginimi goruyor napiyor anlamadim
sabah kalkip ilk is ayakkabilarinin oldugu dolaba bakiyor bazen

Genelde cocuklar yeni kiyafeti severler. Bayram kiyafeti gibi hatta sevincten o gun giyip ustunden cikarmazlar. Oglumda boyle bir sorun yasamadim. O yuzden bilemedim. Sanirim ben zorla giydirirdim. Yeni kiyafete de alisir bir sure sonra.
ah bir gorseniz
milletin cocugu nasil mutlu ayakkabi aliniyor diye bizimki kendini yerlere atiyor eski ayakkabisini alip ters duz giymeye calisiyor

sizinkide gece uykusunda ayakkabim ayakkabim diyere aglayarak uyaniyomu bizimki haftada bir bunu yapiyor rüyasinda ayakkabisinin basina bisey geldiginimi goruyor napiyor anlamadim
sabah kalkip ilk is ayakkabilarinin oldugu dolaba bakiyor bazen
Ahahaaa hayir olmadi ama yandin sen cok kokoş olacak büyünce op yerime bebisini cok guluyirum suan :D :D

Ahahaaa hayir olmadi ama yandin sen cok kokoş olacak büyünce op yerime bebisini cok guluyirum suan :KK70: :KK70:
ay ne kokoşu burdan bakinca kokmuş olacak gibi geliyor bana ayakkabisinin dibi delinecek nerdeyse hala ayakkabim da ayakkabim bak bu kirli artik yirtilmis ayy igrenc diyorum diger ayakkabiya bakip egg kirli kirli diyor guzelim ayakkabiyi atip yine o perişan ayakkabiyi giyiyor

Ablamı hatırladım;) küçükken ayakkabı alırken tekini giymiş diğerini asla giydirememişler;)

Mağazada denemiyorsa küçük büyük bakmadan değiştirme şartıyla alacaksınız mecburen. Belki hediye paketi yaptırsanız hoşuna gider. Benim de 27 aylık bir kızım var, biri sana sürpriz yapmış diyince çok mutlu oluyor. Bizimki yeni giymeyi sever. Ama özelikle giymeyi reddediyor bu aralar. Onda da kendin giy bakalım ne kadar abla oldun falan diyince bir bacak o bir bacak ben giyiniyorum bir şekilde.
Belki siz de sevdiği figürlü kıyafetler alabilirsiniz cazip olması açısından. Kedi, yıldız, niloya ve mini mouse, elsa bizimkinin sevdiklerinden, bazen sırf onların hatrına giyiniyor.
Yada giyinince aynaya baktırıp off çok cici oldun, çok güzel falan diyerek şevke getirebilirsiniz, yada bak yeni cicileri giyip teyzeye gösterelim bakalım cici olmuş musun gibi teşvikler... Aklım abunlar geliyor şimdilik kolay gelsin.

merhaba herkese
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen
Oğlum33 aylık
Bi kıyafeti denetip alamadım
Denetip aldığım şeyi hayatta giymiyor.
Denerjen de zulüm giibi.
Adidasın bi ayakkabısı var yaz kış aynı ayakkabıyı alıyorum aynı rengini, çaktırmadan değiştiriyorum.
Benimki eksi 5 drecenin altı değilse şapka da taktırmıyor
Eksi on dereceye inerse eldiven bi ihtimal.
Daha ayak tırnaklarını hayatta 3 kez kestim, o da kavga dövüş.
El tırnaklarını 3-4 ayda bi binbir dille ikna etme çabasıyla kesiyorum.

Diyeceğim o ki halinize şükredin diye yazdım bunları.
Benim bahsettiğim bu çocuk geçen kış yılbaşında yaşadığı anıları fln hikaye tarzında anlatabilen bi canlı. İkna edemiyorum.
Taktik bulmuş olan varsa beni de işaretlesin valla.
Lütfen uyurken kesin fln yazmayın, yan odasında ayağa kalksam uyanıyor çocuk, odasında uyurken görmüş olan yok. Uykusu çok hafif ve hassas..

merhaba herkese
Ayni sıkıntı bizde ayakkabida var. Kızım 23 aylik ve sadece spor ayakkabisini giyiyor. Corapsizda giyinmez. Yazin elbiselerinin altina sandalet aldim giyinmedi. Terlik aldim giyinmedi. Plaj icin aldim yok hicbirini kabul etmiyor sadece spor ayakkabisi. Bende kabullendim biraktim. Napayım agliyor kaçıyor. Herhalde biraz daha buyunce gecer diye umut ediyorum.

Ablamı hatırladım:KK66: küçükken ayakkabı alırken tekini giymiş diğerini asla giydirememişler:KK66:

Mağazada denemiyorsa küçük büyük bakmadan değiştirme şartıyla alacaksınız mecburen. Belki hediye paketi yaptırsanız hoşuna gider. Benim de 27 aylık bir kızım var, biri sana sürpriz yapmış diyince çok mutlu oluyor. Bizimki yeni giymeyi sever. Ama özelikle giymeyi reddediyor bu aralar. Onda da kendin giy bakalım ne kadar abla oldun falan diyince bir bacak o bir bacak ben giyiniyorum bir şekilde.
Belki siz de sevdiği figürlü kıyafetler alabilirsiniz cazip olması açısından. Kedi, yıldız, niloya ve mini mouse, elsa bizimkinin sevdiklerinden, bazen sırf onların hatrına giyiniyor.
Yada giyinince aynaya baktırıp off çok cici oldun, çok güzel falan diyerek şevke getirebilirsiniz, yada bak yeni cicileri giyip teyzeye gösterelim bakalım cici olmuş musun gibi teşvikler... Aklım abunlar geliyor şimdilik kolay gelsin.
kıza hsdi kendin sec diyorum secim getiriyor inanin giyse fiyatina bile bakmadan alacagım hadi giyelim diyorum kendini yere atip agliyor ayakkabim ayakkabim diye akli cikiyor ayaginda ki ayakkabilarini cikarticaz diye

ay ne kokoşu burdan bakinca kokmuş olacak gibi geliyor bana ayakkabisinin dibi delinecek nerdeyse hala ayakkabim da ayakkabim bak bu kirli artik yirtilmis ayy igrenc diyorum diger ayakkabiya bakip egg kirli kirli diyor guzelim ayakkabiyi atip yine o perişan ayakkabiyi giyiyor
Allahim saka gibi o ayakkabiyi cok sevdi galiba bnde eski ayakkabimi daha cok severim aslinda :D 😂😂😂😂😂😂😂

Secenek sunuyorum. Ayakkabi mi alacagim. Hangisini istersin deyip 2 secenek sunuyorum hangisi derse onu aliyorum. Bazen 2sinid eistiyor bazen hicbirini. 2 sinide hayir derse almiyorum. 2 sinide isterse duruma gore degisiyor. Bahsi gecen sahis suan 19 aylik sendrom bebesi oldugundan sagi solu belirsiz

Ayni sıkıntı bizde ayakkabida var. Kızım 23 aylik ve sadece spor ayakkabisini giyiyor. Corapsizda giyinmez. Yazin elbiselerinin altina sandalet aldim giyinmedi. Terlik aldim giyinmedi. Plaj icin aldim yok hicbirini kabul etmiyor sadece spor ayakkabisi. Bende kabullendim biraktim. Napayım agliyor kaçıyor. Herhalde biraz daha buyunce gecer diye umut ediyorum.
ayni vallahi kiza giydiremiyorum bir kez gozunun onunde ayakkabisini makinaya atip yikamistim bu kirlendi artik diyip
simdi bu kirli pis dedigim zamn makinanin onune gidiyor at yika der gibi
bazen baska ayakkabi veriyorum kirli pis bu temiz diyorum temiz olani alip egg kirli sil sil diyip bana veriyor akli sira kirli olan bu diyip beni kandiracak

ay demeyin nolur bizinkinin derdi alışveriş hadi kiyafeti daha buyuk alir kolunu pacasini katlar giydiririm de mont ayakkabi nasil olacak bilmiyorum gercekten delirmek uzereyim okadar uyumlu bir cocuktuki alisverise giderdik benle beraber kendine kiyafet secerdi denerdi çocuga 1 aydir bir haller oldu sendromun dibine dibine vuruyor resmen

küçükken ben de inat ters bi cocukmusum. istemediğim hiç biseyi ne dener ne giyermisim. herkesin burnundan getirirmisim :) su an herkes ne kadar uyumlu bi insan olduğumdan bahsediyo:D bence geçici :) biseyi öğrenmek üzeredir onun sancisi meramidir bence :)

ben olsam küçülenleri yanima alir yenilerle ölçer ona göre alırdım. denetip sinirlenmektense degistiririm sonra daha iyi🙄🙄

Secenek sunuyorum. Ayakkabi mi alacagim. Hangisini istersin deyip 2 secenek sunuyorum hangisi derse onu aliyorum. Bazen 2sinid eistiyor bazen hicbirini. 2 sinide hayir derse almiyorum. 2 sinide isterse duruma gore degisiyor. Bahsi gecen sahis suan 19 aylik sendrom bebesi oldugundan sagi solu belirsiz
bizimkinin onune 50 cesit koysam yine ayagindakini seciyor onunla bir butun olmuş resmen

Back
X