- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi chamallows
merhaba herkese
çıldırmak üzereyim gerçekten sorun 22 aylik kızım
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
ayakkabi deneteceğim sinirlenip kendini yere atiyor
mont deneteceğim ağlaya ağlaya helak oluyor sinir kırizi geçiriyor resmen
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
çocugu boyle bir donem geciren baş edebilmiş aşabilmiş anneler lütfen yardım
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen
çıldırmak üzereyim gerçekten sorun 22 aylik kızım
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
ayakkabi deneteceğim sinirlenip kendini yere atiyor
mont deneteceğim ağlaya ağlaya helak oluyor sinir kırizi geçiriyor resmen
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
çocugu boyle bir donem geciren baş edebilmiş aşabilmiş anneler lütfen yardım
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen