- 17 Aralık 2015
- 27.114
- 49.569
- 598
- Konu Sahibi chamallows
hadi ayakkabiyi sevdi kiyafetlerinede oyleAllahim saka gibi o ayakkabiyi cok sevdi galiba bnde eski ayakkabimi daha cok severim aslinda![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ayakkabiyi sevdi kiyafetlerinede oyleAllahim saka gibi o ayakkabiyi cok sevdi galiba bnde eski ayakkabimi daha cok severim aslinda![]()
![]()
AHahaha anne kiz pek tatlisiniz demek kikiyafeti buyuk alir en kotu katlar giydiririm diyorum gozu gormeden alip eve getirsem netten falan siparis etsem kendinin sanip giyer belki ama ayakkabi konusu en buyuk sorun evde 4 cift ayakkabi var cocuk birine takmis sadece oni giyoyor
bazen gece uykusundan ayakkabim ayakkabim diye aglayarak uyanirsuan guluyorum ama inanin olay aninda sinir basiyor
amin cumlemizinkine insallahAHahaha anne kiz pek tatlisiniz demek kiayakkabi vurmaya baslayinca degistirir insallah. Allah omurler versin ♥
![]()
Ben bi kez mağazaya götürdüm oğlumu, sanırsam hah 22 ay civarıydı.ah bir gorseniz
milletin cocugu nasil mutlu ayakkabi aliniyor diye bizimki kendini yerlere atiyor eski ayakkabisini alip ters duz giymeye calisiyor
Oğlum33 aylık
Bi kıyafeti denetip alamadım
Denetip aldığım şeyi hayatta giymiyor.
Denerjen de zulüm giibi.
Adidasın bi ayakkabısı var yaz kış aynı ayakkabıyı alıyorum aynı rengini, çaktırmadan değiştiriyorum.
Benimki eksi 5 drecenin altı değilse şapka da taktırmıyor
Eksi on dereceye inerse eldiven bi ihtimal.
Daha ayak tırnaklarını hayatta 3 kez kestim, o da kavga dövüş.
El tırnaklarını 3-4 ayda bi binbir dille ikna etme çabasıyla kesiyorum.
Diyeceğim o ki halinize şükredin diye yazdım bunları.
Benim bahsettiğim bu çocuk geçen kış yılbaşında yaşadığı anıları fln hikaye tarzında anlatabilen bi canlı. İkna edemiyorum.
Taktik bulmuş olan varsa beni de işaretlesin valla.
Lütfen uyurken kesin fln yazmayın, yan odasında ayağa kalksam uyanıyor çocuk, odasında uyurken görmüş olan yok. Uykusu çok hafif ve hassas..
bizimkide tirnak kestirmiyordu sadece benim tirnagimi kestigim tirnak makasi var su pedilurdede kullanilan makas gibi olan benimkinin aynisjndan aldim onla sorunsuz kestiriyoOğlum33 aylık
Bi kıyafeti denetip alamadım
Denetip aldığım şeyi hayatta giymiyor.
Denerjen de zulüm giibi.
Adidasın bi ayakkabısı var yaz kış aynı ayakkabıyı alıyorum aynı rengini, çaktırmadan değiştiriyorum.
Benimki eksi 5 drecenin altı değilse şapka da taktırmıyor
Eksi on dereceye inerse eldiven bi ihtimal.
Daha ayak tırnaklarını hayatta 3 kez kestim, o da kavga dövüş.
El tırnaklarını 3-4 ayda bi binbir dille ikna etme çabasıyla kesiyorum.
Diyeceğim o ki halinize şükredin diye yazdım bunları.
Benim bahsettiğim bu çocuk geçen kış yılbaşında yaşadığı anıları fln hikaye tarzında anlatabilen bi canlı. İkna edemiyorum.
Taktik bulmuş olan varsa beni de işaretlesin valla.
Lütfen uyurken kesin fln yazmayın, yan odasında ayağa kalksam uyanıyor çocuk, odasında uyurken görmüş olan yok. Uykusu çok hafif ve hassas..
en buyuk sorunum ayakkabi suan kiyafeti buyuk alir katlar giydidirim bir sekilde ama ayakkabiyi denetmedigi gibi kendi ayakkabisi disinda baska ayakkabiyida giymiyorBenimki de giydirtmiyor giydiği bedenin bir büyüğünü alıyorum yahut evde olan bir tişörtünü yanıma alıp ölçüp ondan biraz büyüğünü alıyorum
merhaba herkese
çıldırmak üzereyim gerçekten sorun 22 aylik kızım
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
ayakkabi deneteceğim sinirlenip kendini yere atiyor
mont deneteceğim ağlaya ağlaya helak oluyor sinir kırizi geçiriyor resmen
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
çocugu boyle bir donem geciren baş edebilmiş aşabilmiş anneler lütfen yardım
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen
Ayakkabıyı ben bağırış çığrış mağazada denedik babet tarzı ayakkabı alacaktım hep spor hep spor yok giymicekmiş bir çığrınmak öyle yapıp böyle yapıp giydirdim 26 aylık bizimki de giyinmek soyunmak çok zor biizm içinen buyuk sorunum ayakkabi suan kiyafeti buyuk alir katlar giydidirim bir sekilde ama ayakkabiyi denetmedigi gibi kendi ayakkabisi disinda baska ayakkabiyida giymiyor
Eski ayakkabilarini o uyurken ortadan kaldirsaniz, yeni ayakkabiyi da degistirme fisiyle denemeden alsaniz, ortada eski ayakkabi olmayinca belki aglaya aglaya da olsa yeniyi giymek zorunda kalabilir.ah bir gorseniz
milletin cocugu nasil mutlu ayakkabi aliniyor diye bizimki kendini yerlere atiyor eski ayakkabisini alip ters duz giymeye calisiyor
İşte yine aynı öneridoğduğundan beri uyurken tırnak kesiyorum. bi tek onun taktiğini verebilirim:) kolay gelsin size tam bir kül yutmaz sanırım oğlunuz![]()
allahim bazen sabrim tukeniyor ciddenBen bi kez mağazaya götürdüm oğlumu, sanırsam hah 22 ay civarıydı.
Gitti en alakasız ayakksbıları begendi, kendş ayakkabıları güzelmiş öyle dedi. Dedim kış geliyor, bunlarla üşürsün. İkna edip giydirememiştim. Ortalığı birbirine katmıştj. Ben de en sonunda tek kolumda bebe diğer elimde bu adidaslarla kasaya gitmiştim. Hala ağlıyordu istemiyorum diye. Ama ayakları büyüyüpde diğer ayakkabı olmayınca durumu kabullendi. Ogün bugündür de aynı ayakkabı
Haben bu sana küçük geliyo ama taktiğini bezde de kullandım. Yıkama bez kullanıyoduk biz. Artık bana daral bastı, bigün yine çişi taştı. Dedim ki bu bezler sana küçük, napalım anne diye sordu. Dedim don giyelim. Çişi kakayı wc ye yapalım. Ogün bugündür wc deyiz. Hala da anlatıyor. Bana bezler küçük geldi artık tuvalete yapıyorum diye
Bizde de bez konusunda öyle bi manyaklığı vardı. Yok dondurmalı olan bezi takacakmış.
Haa bi de bazen yuvaya pijamayla gidiyor, kıyameti koparıyor, gücüm yetmiyor öyle bırakıyorum yıvaya. Sonra da yuvaya anlatıyormuş, bu benim pijamam annem değiştirmedi diye
Daha neler görcez yarebbim![]()
Ben 3 açık ayakkabı aldım üçünü de denetemedik bile. Aynen kardese giyileceklere kaldıruldı.Ayakkabıyı ben bağırış çığrış mağazada denedik babet tarzı ayakkabı alacaktım hep spor hep spor yok giymicekmiş bir çığrınmak öyle yapıp böyle yapıp giydirdim 26 aylık bizimki de giyinmek soyunmak çok zor biizm i
düsündum bunu aslinda ama bizimki bazen uykusundan uyanip ayakkabim ayakkabim diye agliyo bence artik ayakkabisinin basina geleceklerin farkinda kabus yaşıyo cocuk resmen psikolojisinode bozmak istemiyorum bir ayakkabi icin ama kış geliyor artikEski ayakkabilarini o uyurken ortadan kaldirsaniz, yeni ayakkabiyi da degistirme fisiyle denemeden alsaniz, ortada eski ayakkabi olmayinca belki aglaya aglaya da olsa yeniyi giymek zorunda kalabilir.
Bilemedim ya. Huysuz cocuk da cok zor. Isiniz zor gercekten. Huysuzluk olunca bunlarin sendromu da bitmez ki.
Oglum cok sakin, dunyayla barisik bir cocuktu bebekken. Hic beni zorlamamisti. Dogru durust agladigini bile hatirlamiyorum. Cocuklukta ve bebeklikte yasamadigim problemleri simdi ergenlikte yasiyorum. Sizi ergenlikte dusunemiyorum bile. Kolay gelsin.
Ben en son işte 22 aylıkken bi mağazaya oğlumla gttim. Çoğunluk ben dikiyprum. Ben diktiysem herseyi giyiyor çok şükür.allahim bazen sabrim tukeniyor cidden
bugun elinden tuttum sinirli sinirli magazadan ciktim sana artik bir tek oyuncak bile almayacagim istedigin hic bir seyi almayacagim dedim siritarak suratima bakip anne anne bop (top) diyor bide yalakalik ogrenmis yani
Evet giydirmek çok zor illa kendi istedikleri giyilecek ben de sandalet aldım bağıra çağıra giyindi alıştı sonra ama baya ağladı napayım ona bıraksam yandıkBen 3 açık ayakkabı aldım üçünü de denetemedik bile. Aynen kardese giyileceklere kaldıruldı.
en buyuk sorunum ayakkabi suan kiyafeti buyuk alir katlar giydidirim bir sekilde ama ayakkabiyi denetmedigi gibi kendi ayakkabisi disinda baska ayakkabiyida giymiyor