oynatmaya az kaldı Anneler yardım

Cok ustune gitmissiniz o yuzden o da asiri tepki veriyor sanirim.
Benim oglumda istemedi mesela ayakkabiyi denemek.goz karari aldik eve getirdik.

bu benim ayakkabim degil ki benim ayakkabim var dedi .bir iki gun giymedi bizde bisey demedik.sonra ortalardaydi ayakkabi giycem dedi giydi 21 aylikti bunu yasadigimizda.
Kendi haline birakin, alin, elbet giyer
zaten bu gidişle öyle olacak gibi alip getirip oyuncaklarinin icine birakip bunlari dene diye diretmeyecegim bile

şu siniri bi geçsinde deneyeyim ozaman bu gece kesin yine ayakkabim diye aglayacak eminim bak buraya yaziyorum 😁😁😁

o zaman ayakkabısıni kotuleyip yenisini almak istiyosun diye kabus görüyodur ya 🙄

benim oğlum da gün içinde yaşadıklarını hep rüyasında tekrar yaşar çünkü. çok mutlu olduysa gece kahkaha atar korktuysa korkup aglayarak uyanir.

akrep beybisi hassas takıntılı oluyo :D

o zaman ayakkabısıni kotuleyip yenisini almak istiyosun diye kabus görüyodur ya 🙄

benim oğlum da gün içinde yaşadıklarını hep rüyasında tekrar yaşar çünkü. çok mutlu olduysa gece kahkaha atar korktuysa korkup aglayarak uyanir.

akrep beybisi hassas takıntılı oluyo :KK70:
bizimkide yay burcu burçlarla pek alakam yoktur gerçide
bakalim nolacak burdan aldigim her taktigi uygulayacağım

bizimkide yay burcu burçlarla pek alakam yoktur gerçide
bakalim nolacak burdan aldigim her taktigi uygulayacağım

benim bı kız arkadaşım vardi yay burcu. bebekken dediği olmayinca alnını yere betona vururmus. ta ki dedigi yapılana kadar. morarmis canı yanarmis yine de asla vazgeçemeden devam edermis. manyakmisim ben iyi ki aptal olmamisim kafami vura vura derdi :D

eşim de yay. kıyafetleri ayakkabıları kac yıllık inanamazsin öylece durur :D kesinlikle atmaz. hele ayakkabılarını asla :D ev ayakkabı mezarlığı gibi:D:D

Şey olabilir mi acaba eskileri yıkasan evde hep giyse bıksa yada doysa hani doyma ihtimali belki vardır :confused:

benim bı kız arkadaşım vardi yay burcu. bebekken dediği olmayinca alnını yere betona vururmus. ta ki dedigi yapılana kadar. morarmis canı yanarmis yine de asla vazgeçemeden devam edermis. manyakmisim ben iyi ki aptal olmamisim kafami vura vura derdi :KK70:

eşim de yay. kıyafetleri ayakkabıları kac yıllık inanamazsin öylece durur :KK70: kesinlikle atmaz. hele ayakkabılarını asla :KK70: ev ayakkabı mezarlığı gibi:KK70::KK70:
ay benim esimde yay burcu oda toplamayi sever 🙄🙄🙄 evlenirken 6 7 tane çöp torbasina koyup getirmisti kiyafetlerini okadar valiz olmadigi icin acip bakip geri torbaya doldurmuştum bu cocugun huyumu boyle olacak ki

ay kiz cocugunda derdim oglum olursa rahatim diye, oglum oldu bu kiyafet olayi hala bitmedi
kendi beyendiklerini giyiyorlar, büyük kizima lafimi geciriyorum artik aaa o ne öyle olmaz diyorum degistiriyor ama oglum illa istedigi ceketi giyecek, yaz sicaginda bere takiyordu. ne yapiyorum ortadan kaldiriyorum. üc yasina girecek o da, sendromuna veriyorum ve donuna kadar dinazor aliyorum

ayakkabiyi bulurum kolay ama spor yazlik bir ayakkabi kisin o ayakkabiyla donar
Onu alırken yanında ona benzer kışlık bi atakkabı daha alın. Çocuklar bizden daha detaycı biliyorum, ama sakin bi anını yakalayıp bi hikaye uydurup, kış gelince yazlık ayakkabıların üşüyüp giyinmiş bak onları giyince sen de üşümeyeceksin fln diyin 😂😆😆
Ben Almanyada yaşıyorum 😂
Soğuk kelimesi sıfırın altına inince anlam kazanıyor bizde. -2/-3 dereceye kadar adidaslarını istiyosa ısrar etmiyorum, mont falan da giydiremiyorum zaten utanmasa tshirtle çıkacak. Çok şükğr hasta olan bi çoccak deil.

Şey olabilir mi acaba eskileri yıkasan evde hep giyse bıksa yada doysa hani doyma ihtimali belki vardır :confused:
evde ayakkabi giymiyor hanimimiz normalde patik falan hak getire yani ayakkabisini giymezde hep baş kosesinde gorecegi yerde durabilir belki ama gordukce vazgecmeyedebilir

ay kiz cocugunda derdim oglum olursa rahatim diye, oglum oldu bu kiyafet olayi hala bitmedi
kendi beyendiklerini giyiyorlar, büyük kizima lafimi geciriyorum artik aaa o ne öyle olmaz diyorum degistiriyor ama oglum illa istedigi ceketi giyecek, yaz sicaginda bere takiyordu. ne yapiyorum ortadan kaldiriyorum. üc yasina girecek o da, sendromuna veriyorum ve donuna kadar dinazor aliyorum
sinirleriniz ne durumda acaba 😁

Onu alırken yanında ona benzer kışlık bi atakkabı daha alın. Çocuklar bizden daha detaycı biliyorum, ama sakin bi anını yakalayıp bi hikaye uydurup, kış gelince yazlık ayakkabıların üşüyüp giyinmiş bak onları giyince sen de üşümeyeceksin fln diyin 😂😆😆
Ben Almanyada yaşıyorum 😂
Soğuk kelimesi sıfırın altına inince anlam kazanıyor bizde. -2/-3 dereceye kadar adidaslarını istiyosa ısrar etmiyorum, mont falan da giydiremiyorum zaten utanmasa tshirtle çıkacak. Çok şükğr hasta olan bi çoccak deil.
bizimkide daha ankaranin ayaziyla tanismadi ama korkuyorum iste cocuk bilmez de hasta olur diye

ay benim esimde yay burcu oda toplamayi sever 🙄🙄🙄 evlenirken 6 7 tane çöp torbasina koyup getirmisti kiyafetlerini okadar valiz olmadigi icin acip bakip geri torbaya doldurmuştum bu cocugun huyumu boyle olacak ki

kız çocuk olduğu için büyüyünce atar diye düşünüyorum:) erkek olsa istifci olma ihtimali vardi ama bence.

ben çocukla zitlasma taraftarı değilim bu kadar hassas davranıyosa. benim oğlum yeni olan para harcanan her seyi sever. şimdilik sorun yaşamıyoruz. ama bu kadar bağlılık gösterse inatlasmazdim sanırım 😬

bi eşinle konus bakalım. o nasıl hissediyo atmama sebebi ne. atarsa kendini nasil hisseder. en iyi o anlar bence sizin kızı:)

Ay demeyin öyle benim oğlan da yay burcu yapmayın etmeyin. Ben bi oğlak burcuyum, eşim de koç. Evde herkes inat zaten. Ama ben oğlum kadar inadını görmedim arkadaş. Bişeyi yaptırana kadar oturup ağlıyor, ben de inadım. Yapmıyorum. Evdeysek inanır mısınız inat akşamüstü 16 da mı başladı? O ağlama kriziyle yatırıyorum 20 olmuş hala ağlıyor oluyor. Benim de tersim pis, ağladın diye asla bişeyi yapmam diyorum. Ama bazen bi döneme giriyor, günde 5/6 böyle kriz yaşıyor. O zaman ben ciddi anlamda tükeniyorum ya.
Kulak tıkacı fln takıyorum artık delirmemek çocuga zarar vermemek için

kız çocuk olduğu için büyüyünce atar diye düşünüyorum:) erkek olsa istifci olma ihtimali vardi ama bence.

ben çocukla zitlasma taraftarı değilim bu kadar hassas davranıyosa. benim oğlum yeni olan para harcanan her seyi sever. şimdilik sorun yaşamıyoruz. ama bu kadar bağlılık gösterse inatlasmazdim sanırım 😬

bi eşinle konus bakalım. o nasıl hissediyo atmama sebebi ne. atarsa kendini nasil hisseder. en iyi o anlar bence sizin kızı:)
derdim inatlasmak degil aslinda kiş geliyor usuyup hasta olacak diye korkuyorum sert soguklar gelmeden yeni ayakkabiya alissin diyorum yoksa neyi istiyosa onu giysin hic umursamam bu konuyu ama mevsimler degisiyor iste

bizimkide daha ankaranin ayaziyla tanismadi ama korkuyorum iste cocuk bilmez de hasta olur diye
Tanışınca biliyollal yav.
Öğreniyorlar.
Anne üşüdüm diyor arada.
Biz yaz kış bisiklette geçiyoruz da sehre, sabah 7 ayazında. Bisiklette önü açık heryeri açık. Takmıyor bere eldiven. Atkı ne bilmiyor daha hiç görmedi öyle diyim.
Böyle o hava eksi 16 derece oldu mu, kar yapıyosa bi de bağırıyor anne soğuk kapat önümü diye 😂 ben de gecen kış ilk kez şahit oldum. Aha dedim demek ki biliyomuş.
Sizşn yavrunun yaşlarındaydı işte.
Biliyorlar sıcak soğuk herseyi emin olun siz.
Anne ben bunı çıkarıyorum terledimm diye söylendi geçen benimki. Terlemişmiş 😆😆

işte ayakkabiyi kötüleme zitlasma da çocukla kuzum :)

biraz zaman geçsin. dedigim gibi aaaa bu güzel ayakkabılar artık ayağına olmuyo ama atmak istemiyorum. sen çok seviyosun bence de harikalar. ben de küçükken en sevdigim ayakkabilari atmaz saklardim biliyo musun. simdi sen bunlari bebegine giydir ben de sana özel ayakkabilarimi veriyim. ister misin benim özel ayakkabilarimi görmeyi. bu güzel küçük ayakkabılarını da istersen bebegine giydirebiliriz. istersen de sirt çantana koyariz her yere bizle gelebilir falan de. yani böyle denemediysen tabi :)
aranizdaki bağ da guclensin o da birakmak zorunda kalmasin güzel ayakkabılarını

o kadar inat bi cocuktum ki anlatamam sana. kessen kanim akmaz yani🙄🙄 senin en ufak kelimene takip sonuna kadar diretiyo olabilir. ayakkbiya aşık ol sen de :) ayakkabiyi sev onemse :)

biri senin kizin hakkında kötü sey soylese ne hissedersen su an o da o şekilde kendini kötü hissediyo bence :)
Sonra o ayakkabılar kızınla ilkokula kadar sırt çantasında gidermiş fln hahaha😍😂😂😂

sinirleriniz ne durumda acaba 😁

Söyle aciklayayim kiyafet bu ende sinir bozucu siralamasinda en son sey
Beni en cok zorlayan sey su siralar kizimi krese birakirken oglumun her yere kosmasi benim pesinde perisan olmam ve geri dönüste eve sokamamam asla laf dinlemesi, e tamam azicik oyna dedigimde de araba yolunda durup arabalara kafa tutmasi, asla ama asla güzellikle eve sokamiyorum her defasinda agliyor ben zorla sokuyorum ve hic hos olmuyor. Agliyor cünkü, isiriyor vuruyor bana, ben de kollarindan cekeklemek zorunda kaliyorum sabahin sekizi ve ben dünyanin en kötü annesi oluyorum vicdan azabiyla.
Ve bunu günde en az iki kere yasiyorum, kizimi almaya giderken yine giyinis yine kres icinde atli kovalama yine eve girememe, haftanin bes günü. Kalbim aciyor ona kizdikca, bazen merdivenlerden sürükleniyor kollarindan tutuyorum cekmek zorunda kaliyorum cünkü asla tutulmuyor, cok kafama gözüme darbe yedim. Zarar görmesin diye sikica tutuyorum cünkü kendini savuruyor öyle böyle degil, cekekliyorum cünkü 158 boyunda kücük bir kadinim güclü kollarim genis omuzlarim yok, yeni öyle yoruluyorum ki bunu tarif edemem sinirsel olarak.
Asla laftan anlamiyor hep anlatmaya calisiyorum oglum ayakkabilarini cikar bak diyorum, bes dakika kapida dikiliyorum ama yine de evin icinde yaldir yaldir kosmayi seciyor, dökme dersem döküyor, hatta sadece zevkine döküyor
Neyse ya cok sükür herseye ama Allah hepimize en cok da bana sbair versin, yüregim dayanmiyor kendimi cok suclu hissediyorum en cok bu koyuyor günün sonunda

merhaba herkese
çıldırmak üzereyim gerçekten sorun 22 aylik kızım
arkadaşlar kızıma yeni hiç bir şey alamıyorum çünkü alıştıgı hic bir kiyafetini ayakkabisini yenisiyle değiştirmek istemiyor.
Bugün kışlık kaban ve bot ve bir kaç kıyafet almak için alışverişe çıktık inanın bin pişman etti beni sinirden ciddi anlamda gözüm seğiriryodu mağazada.
ayakkabi deneteceğim sinirlenip kendini yere atiyor
mont deneteceğim ağlaya ağlaya helak oluyor sinir kırizi geçiriyor resmen
kıyafeti ayina gore al diyeceksiniz biliyorum ama kızım ayina göre biraz fazla gelişmiş bazen denetmeden aliyorum olmuyor bazende büyük geliyor.
çocugu boyle bir donem geciren baş edebilmiş aşabilmiş anneler lütfen yardım
kış geldi kıza uzun kollu sweat bile giydiremiyorum artik dayanamiyorum bu sendromlu ponçik beni delirtiyor resmen
Tasarruflu bebek 👶🥰
Benim kızımda o zamanlar gerek yok anne benim kıyafet im var deyip hiç bişy aldırmak istemezdi
8 yaşında şimdi gözü doymuyo 🤣🤣

Back
X