oysa ki mutlu günüm olmalıydı

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
34
Bugün doğumgunum.. sevdicek uzakta haftasonu geleyım diyordu ailem plan yapmıs.yinede bekledim bir sürprız yapar cıkar gelir diye cunku daha once cok dedım bak suprız yapmayı dene mutlu olurum diye.uzuldum gelmelıydın dedım izin alamam haftaıcı bılıosun dedı oysa aılesını gezdırmek ıcın daha once ızın almıstı. kızdım cocuklasma artık yeter dedı.ben mi abartıyorum? insan bekliyo birsey sonucta.hediye istemiyorum demıstım zaten.sıfır heyecanla gecti bugünüm:KK43:

bi surprız istemen senın hakkın tabıkı
belkı gercekten ızın alamamıstır hemen karamsar düşünme
siz birliktesiniz sonucta ne mutlu ki sevdiğin biri, seni seven biri var elbet kutlarsınız:)
dogum gunun kutlu olsun nıce guzel yaşlara, sevdiğinle:)

İzin alabilirdi, ama almadı diyorsan eğer, o zaman sürpriz yapmamasından daha ciddi problemleiniz var demek olur. Önemsememesi gibi.
Kafana takmak istediğin hangisi, buna bi karar ver önce bence.

bende doğum günlerimi çok önemserim her sene bir ayım plan yapmakla organizasyonla geçer. özel yemek, arkadaşlarla toplanma vs vs.. 30 oldum hala aynı :) ama herkes doğumgünlerine aynı önemi vermiyor. benim eşim mesela, o gün bi pasta kesse yeter. öyle görmüş öyle alışmış. ben böyle gördüm böyle alışmışım. o yüzden sana verdiği değerin göstergesi değil. ona göre sonra kutlansada olur demekki. bugün süpriz beklediğini bile düşünememiştir o. sende haklısın o da. erkeklerle kafalarımız bu konuda bir çalışmıyor. istisnalarda vardır ama geneli böyle.

Eger seni sevdiginsen eminsen,yanndayken seni mutlu etmek icin cabaladigini göruyorsan,bu sebep yuzunden ne sen üzul ne de onu üz.insan gercekten sevildigini biliyorsa,boyle seyleri niye dert eder ki kendine.

Bugün doğumgunum.. sevdicek uzakta haftasonu geleyım diyordu ailem plan yapmıs.yinede bekledim bir sürprız yapar cıkar gelir diye cunku daha once cok dedım bak suprız yapmayı dene mutlu olurum diye.uzuldum gelmelıydın dedım izin alamam haftaıcı bılıosun dedı oysa aılesını gezdırmek ıcın daha once ızın almıstı. kızdım cocuklasma artık yeter dedı.ben mi abartıyorum? insan bekliyo birsey sonucta.hediye istemiyorum demıstım zaten.sıfır heyecanla gecti bugünüm:KK43:
Bencede abartıyorsunuz iş yerinden izin alamamış olabilir izin alamadıysa nasıl gelecek yanınıza,patronu daha önce izin kullandıysa vermek istememiş olabilir sürekli izin verecek diye birşey yok çünkü.

Beklentini çok yüksek tutma mutlu ol
geldiğinde bir şey yapmazsa o zaman üzülürsün
bugünün tadını çıkar

Daha once almış şimdi alamamış daha önce yoğun değildir şimdi yoğundur. Evet abartmışsın,

Biz böyle günleri çok onemsiyoruz kadinlar olarak ama erkekler zorunluluktan yapiyo aslinda bende son zamanlarda onemsemiyorum 26 yil önce o gün doğdum diye bu kadar hazırlık kutama ne gerek var :KK30:

ooo ben hiç bir doğum günümü sevgilim olduğu halde kutlamadım hiç özenmedi hep burnumdan getirdi...Calısıyormus bu kadar takılma.

X