Oyun bağımlısı bir eş

-uMutsuz-

Geceyatmazsabahkalkmaz
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
808
875
18
Merhaba hanımlar
Esim telefonla cok fazla oynuyor. Ne yaptiysam ne ettiysem biraktiramadim. Oyle bi kaptiriyor ki kendini ne desem duymuyor. Kac defa tartistik ve bi karar verdik ikimizde telden oyunlari sildik. Ama o gizlice tekrar yuklemis bende tekrar sildim ve yine yuklemis hadi bisey demeyeyim dedim yetmiyormus gibi ikinci bi oyun daha yuklemis. Bi insan hic kafasini kaldirmadan nasil oyun oynar? Ya ilgi bekliyorum sonucta bi bayan olarak ama nerdeee? En azindan 1 saat oyna birak diyorum yapmiyor bari bi saat benle ilgilen diyorum onu da yapmiyor ve bu durum artik kendisinin gunluk islerini de etkiliyor hep geciktiriyor islerini. Sabah aliyor teli eline gece uyuyana kadar... Bu durum iliskimizi ciddi anlamda etkiliyor. Arkadaslarla konusuyoruz umursama bosver felan diyorlar ama elimde degil. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Eve gelince alın saklayın telefonu.
bendede aynısı var ama tel sürekli görüşme yapmak zorunda ben bunu yapamıyorum maalesef

Merhaba hanımlar
Esim telefonla cok fazla oynuyor. Ne yaptiysam ne ettiysem biraktiramadim. Oyle bi kaptiriyor ki kendini ne desem duymuyor. Kac defa tartistik ve bi karar verdik ikimizde telden oyunlari sildik. Ama o gizlice tekrar yuklemis bende tekrar sildim ve yine yuklemis hadi bisey demeyeyim dedim yetmiyormus gibi ikinci bi oyun daha yuklemis. Bi insan hic kafasini kaldirmadan nasil oyun oynar? Ya ilgi bekliyorum sonucta bi bayan olarak ama nerdeee? En azindan 1 saat oyna birak diyorum yapmiyor bari bi saat benle ilgilen diyorum onu da yapmiyor ve bu durum artik kendisinin gunluk islerini de etkiliyor hep geciktiriyor islerini. Sabah aliyor teli eline gece uyuyana kadar... Bu durum iliskimizi ciddi anlamda etkiliyor. Arkadaslarla konusuyoruz umursama bosver felan diyorlar ama elimde degil. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Eve bir oyun konsolu alın birlikte oynayın. Hiç değilse beraber olmuş olur. Nasıl olsa vazgecmeyecek

Bu insan türü değişmiyor maalesef, misal benim eşim :işsiz: Zamanla sen de alışacaksın Hoppa

Her şeyde olduğu gibi ilgiyi de beklersen alamazsın.
Ben oynarken eşim ilgi istediğinde gelir sırnaşır mırlaşırız,sonra oyuna devam.Aynı şekilde o da oynarken ilgi istersem gidip sırnaşıyorum.
Hayatı kendinize bu kadar çekilmez yapmayın.Çözümü basit.

Bunun çözümü malesef aşağılamaktan geçiyor. Aşağıladıkça aşağılayacaksın. Çocuk gibi oyun oynuyosun ne biçim adamsın, koca adam olmuşsun şu haline bak ağzına geleni sayacaksın. Sen oyunları bırakmadan ben böyle konuşcam sana diceksin. Sen de ilgilenmeyeceksin gömeceksin kafanı kitaba telefona. Başka çaresi yok bu işin.

Bu ciddi anlamda hastalık ama.
Hem de çok yaygın.
Psikolog önereceğim ama, pek ona da yanaşacak gibi değil sanki?
Siz gidip görüşseniz belki uzman taktikler verir?
Ya da arayıp o davet eder, eşin de katılır seanslara böylece

Her şeyde olduğu gibi ilgiyi de beklersen alamazsın.
Ben oynarken eşim ilgi istediğinde gelir sırnaşır mırlaşırız,sonra oyuna devam.Aynı şekilde o da oynarken ilgi istersem gidip sırnaşıyorum.
Hayatı kendinize bu kadar çekilmez yapmayın.Çözümü basit.
Deniyorum olmuyor o kadar basit degil iste askim dur bi dakika deyip duruyor. Bir iki derken bende vazgeciyorum artik

Merhaba hanımlar
Benimkinde de bu huy başladı defalarca söylememe rağmen bir oyunu sildiriyorum diğeri başlıyor baktım güzel söylemekle anlamiyo ben de biraz gozetliyorum onu bi süre oynamasına ses cikarmiyorum sonra başlıyorum dırdıra o da dayanamayinca bırakıyo. Bence deneyin hiç bir erkek dırdırı sevmiyo ben de bunu kullandım boyleliklede bıktırcam onu :KK28:

Benimkinde de bu huy başladı defalarca söylememe rağmen bir oyunu sildiriyorum diğeri başlıyor baktım güzel söylemekle anlamiyo ben de biraz gozetliyorum onu bi süre oynamasına ses cikarmiyorum sonra başlıyorum dırdıra o da dayanamayinca bırakıyo. Bence deneyin hiç bir erkek dırdırı sevmiyo ben de bunu kullandım boyleliklede bıktırcam onu :KK28:
Gercekten bu durum cok sinir bozucu. Insallah biraktirabiliriz

Gercekten bu durum cok sinir bozucu. Insallah biraktirabiliriz
Ben biraz da şeye dikkat ediyorum oynadığı oyunlar eğer çoklu kişilerle oynanıyosa garanti bir kere silme işini hayatta ona bırakmam direk yok ediyorum ama zararsız oyun olunca az tahammül edip sonradan başlıyorum dırdıra çünkü dediğin gibi bi bayan her zaman ilgiye ihtiyaç duyar ben de ilgi bekliyorum

Back
X