Oyun bağımlısı bir eş

Ahahahaha buna çok güldüm ya sabah sabah. Annem de eskiden sabahın 7 sinde arayip beni uyandırır "Annem karpuzlar, havuçlar curumesin toplasan benim yerime" derdi işini gücünü bırakıp.

Hahahaha ya o da ayrı bir takıntıydı bak şimdi hatırladım. Sahi var mı hala o ? :D

Ahahahaha hayday öneririm gerçi ben yüklüyorum oynuyorum sonra sarmıyor manyak gibi geri siliyorum sonra tekrar yüklüyorum para ve internet bol çünkü bende :KK70:

Ben onu candy crusha yapıyorum :D sıkıldım mı hop indir oyna sil sonra gene baştan başla :D

Bir insana yasak koyarsan daha da ustune düşer. Yasaklar her zaman tatlı gelmiştir insan ogluna. Öyle olmasa Hz. Adem Babamız yasak olduğu halde elmayı yemezdi degil mi kısa bir şey paylaşayım böylelikle.
Benimde sözlum onu tanidigim 3. Senede oyuna başladı. Telefondan. Baya online herkesin oynadığı oyun. Benim yapı olarak kimseye Karışma huyum yok karissam da degismicegini biliyorum. Cafeye giderdik ben tek basima saga sola bakinirdim çayı kahvesi soğurdu ama o kafa hep telefonda. Sonra kafayi kaldirinca hatasini anlardi. Seni uzuyorum degil mi böyle ilgilenmiyorum diye bende uzulmus gibi yapardim evet ama olsun sen böyle mutluysan diyordum. Böyle boyle vicdan yaptırdım galiba en sonunda sildi oyunu. Yeter dedi kendi kendine seni ihmal ediyorum sesini bile çıkarmıyorsun beni cekiyorsun cocuk cocuk davraniyorum dedi bir daha da yapmadı.
Biraz politik davranin.
Öyle oyun silmeyle dır dır yapmayla orasını burasini ellemekle olmaz. Bir insanin hata yaptigini ona gercekten hissetirmeniz lazim.
[/QUOTE
Bir insana yasak koyarsan daha da ustune düşer. Yasaklar her zaman tatlı gelmiştir insan ogluna. Öyle olmasa Hz. Adem Babamız yasak olduğu halde elmayı yemezdi degil mi kısa bir şey paylaşayım böylelikle.
Benimde sözlum onu tanidigim 3. Senede oyuna başladı. Telefondan. Baya online herkesin oynadığı oyun. Benim yapı olarak kimseye Karışma huyum yok karissam da degismicegini biliyorum. Cafeye giderdik ben tek basima saga sola bakinirdim çayı kahvesi soğurdu ama o kafa hep telefonda. Sonra kafayi kaldirinca hatasini anlardi. Seni uzuyorum degil mi böyle ilgilenmiyorum diye bende uzulmus gibi yapardim evet ama olsun sen böyle mutluysan diyordum. Böyle boyle vicdan yaptırdım galiba en sonunda sildi oyunu. Yeter dedi kendi kendine seni ihmal ediyorum sesini bile çıkarmıyorsun beni cekiyorsun cocuk cocuk davraniyorum dedi bir daha da yapmadı.
Biraz politik davranin.
Öyle oyun silmeyle dır dır yapmayla orasını burasini ellemekle olmaz. Bir insanin hata yaptigini ona gercekten hissetirmeniz lazim.
Bu cok sabir isteyen bisey. Bazen diyorum hic bisey demeyeyim bakalim benim varligimi ne zmn fark edecek diye emin olun tek kelime etmeden gecirdigimiz geceler oluyor ben dayanamiyorum

Bunu den
Telefonunuzu elinize alıp güzel bir oyun indirmekle başlayın. Yemeği ütüyü çamaşırı unutun. Sadece bir kaç gün.Oyunun çok eğlenceli olduğunu kendınızi ıstemeyerek kaptırdığınızı söyleyin. Birkaç günlük numara işe yarayacaktır bence
Bunu deniycem :)

Yani benimde oynadigim oyun var ama ben oyle kaptirmiyrm kendimi. Bos zamanlarda otobuste yanliz kaldigimda ya da uyku tutmadigi zamanlarda felan oynarim
Eşim de öyleydi, yalnız benim dezavantajım telefonumun olmamasıydı, bir süre sonra benim ona soğuduğumu fark etmiş bey efendi, şimdi ise 2-3 dk bakar ondan sonra koyar hemen, bir de hep yattığımız zaman bakardı o telefona çok sinir olurdum, şimdilerde yapmıyor Allah'a şükür. 1-2 ay sürdü ama bunu anlaması :)

Back
X