Oyun bağımlısı eş,sorunlar

Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim eşimde oyun bağımlısı. İşten gelir yemek çay meyve derken direk oyuna girer.
Bazen banada bıkkınlık geliyor. İsyan ediyorum. İş yerindeki arkadaşların seni daha çok görüyor diyorum kafasını gömüyor telefona pubg oynuyor. Bütün gün evde çocukla temizlik yemek derken geçiyor. Bende bana bizede zaman ayırmasını istiyorum ama nafile. Son çare artk bende çat pat onunla oynamaya başladım. Tanıdığımız bı kaç arkadaş var onlarda eşleriyle beraber oynuyor bir saat oynadıktan sonra sıkıldım cikicam diyorum eşimde çıkıyor başka türlüsü olmadı çok şey denedim. Normalde onunla oynamazsam gece saat 12 yi buluyor oyundan çıkması. İnanın bazen çay bardağı dolu şekilde önünde öyle saatlerce bekler kızarım trip atarım ama boş. Onunla oynadıktan sonra az çok düzelmeye başladı. Çayı meyveyi kendisi getirir bazen. Balkonda kahve içelim der. Ne bilim belki saçma gelicek bu yöntem size ama benim kafam böyle rahatladı azda olsa

Pubg gibi bi oyun değil oynadığı o kadar karışık anlayamayacağım türden bir şekilde çözümünü bulmam gerekiyor yoksa ben bu şekilde evlilik istemiyorum

Yardımcı alın bence parasını verecekse çok iyi o oyununu oynayacak canı isteyince bırakacak. Siz de kendi yolunuzu çizin , spor salonuna yazılın, arkadaş grubunuza daha çok vakit ayırın. Adam konuşmaktan anlamıyor işte, sonuçta sizinle evlenince başlamadı oyuna , bekarken de oynuyordu. Siz de bayramda tatile çıkın, sahil kenarında oynayacaksa oynasın

Oyun bağımlılığı kolay bırakılacak bir şey değil malesef evlenmeden önce de böyle miydi eşiniz ?
Hayır. Yani binevi evet fakat bilgisayarı yoktu o zamanlar küçüklüğünden beri çalışmak zorundaydi babası çalışmıyordu falan buda evlendigim zaman iyi bı oyun bilgisayarı alicam vs diye kendi kendine söz vermiş.

Oyuna evlenince başladı. Çok küçükken oynadığı oyundu. Zaten 4 5 sene önce oynadığı bı oyun. Bilgisayar aldığı gibi tekrar başladı.

Burada bana göre en büyük problem oyuncu bilgisayarı alınması. Dizüstüymüş, masaüstünden daha da pahalı oluyorlar. Piyasadaki en ucuz oyun laptopu 8 bin lira falan. İki üç senedir oyun oynayabileceği bir bilgisayarı yokmuş. Siz bu bilgisayarı evlenmek için biriktirilen paradan mı aldınız? Bana garip geldi çünkü oyuna düşkün insan bekarken de alır. Tam yeni evliyken büyük ihtimal borç varken mi aldınız? Niye aile evin de yokmuş? Aklıma şöyle bir ihtimal geldi acaba aile evinde oynayamıyor muydu? Şimdi iki üç senenin hevesini almak için iki haftadır oynuyormuş. Ama zamanlaması o kadar yanlış ki... Genelde evlenince oyunlara ara verilir, oynadığım online oyunlarda ki evlenen tanıdıklar bir sene ara veriyorlar.

Ben bir kitap okumuştum.Kitapta da erkek ve kadın ilişkisinin doğasını anlatıyor.
Siz üzerine gittikçe erkek sizi umursamıyormuş.Eğer kendi haline bırakıp sabırla beklerseniz kendi geliyormuş.Çünkü kadının değeri sessizliğinde,yokluğunda anlaşılıyor.Kitabın ismini isterseniz özelden yazabilirsiniz gerçekten çok rahatlatıyor.Umarım her şey düzelir

Dizüstü bilgisayar aldık. Yok evlilik için biriktirilen paradan almadık, kendisinin kalan birikiminden arta kalan paraydi. Aile evinde o

Dizüstü bilgisayar aldık. Yok evlilik için biriktirilen paradan almadık, kendisinin kalan birikiminden arta kalan paraydi. Aile evinde o
Aile evinde almadı sanırım çünkü arkadaş ortamı o eve çok yakındı birde o dönemler işe ilk başladığı dönemler olduğu için aşırı derecede yoğundu vakti kalmiyordu

Bir önceki konunuzda laptop yazmışsınız o yüzden dizüstü dedim. Zaten tahmininde haklıymışım, başka üyeye cevap yazmışsınız aile evinde babası çalışmadığı için çalıştı diye. Karşımızda oyunlardan hevesini alamayan, bilgisayar için para biriktirip ayrı eve çıkar çıkmaz alan bir adam var. Eşinizi anlıyorum ama sizi de anlıyorum. Çok zor bir durum.

Çocukluk özlemini gideriyor olabilir gibi geldi bana oyun bağımlısı olsaydı evlenmeden öncede düşkün olurdu. Heves olabilir de olmayabilir de. Oyun mevzusu biraz farklı sevmeyen çok anlayamıyor saçmalık gibi geliyor ama oynayan kişi için farklı oluyor mevzu. Tabi oynadığı oyuna göre de değişir bazı oyunlar para yatıranlar ilerliyor siz daha arkada kalıyorsunuz vs o tür bir oyunda çabuk sıkılır çünkü piyasası pahalı

2 3 tane arkadaşım var fakat bayram nedeniyle tatile çıktı her biri, su an o tarz bı aktivite yapabileceğim kimsem yok
Sadece bu hafta için değil. Yapmanız gereken şey o bilgisayarın başına oturduğu an kendinize plan yapıp evden gitmeniz. Bir zaman sonra kafasına dank edecek emin olun. Sizin orda oturduğunuzu bildiği için bu kadar rahat. Bir gün arkadaşlarınızla buluşun bir gün sinemaya gidin. Ailenizden birilerine gidin. Başka gün akşam oturmasına gidin ona sormayın bile " ben çıkıyorum sen oyun oynuyorsun zaten görüşürüz" deyip çıkın. İşe yarayacak göreceksiniz.

Sizin eşinizde inada mı yapıyor bilmiyorum ama benim eşimde öyleydi ben umursamayı bırakınca o da oyun oynamayı epey azalttı. Konuşmayı bırakın bence işe yaramıyor bi müddet sonra zaten bıkıp konuşmak istemiyorsunuz.
Beraber de oynayabilirsiniz tabi. Bu benim için bir seçenek olmadığı için ben oynamamıştım

Aynı benim eski eş işine gelmeyince de hemen nankörsün. Yeni evli olduğun adamdan sevgi beklentisi içinde olmak suç çünkü. Ay boşa gitsin ya bu adam iflah olmaz

Bu durumdan rahatsız olduğunuzu sık sık söylemeyin. Arada ima edin ama hep dile getirmek kişiyi daha çok iter. Şu kafada değilim işte sizde kendinize hobi edinin sensizde kendi başıma iyiyim imaji verin vs öyle bir Hayat yok eğer birlikte bir yola çıktıysa herkes yapması gerekeni üstüne düşeni yapacak yapmıyor mu hadi eyvallah. Kendinizi ikinci plana itmesine izin vermeyin

Hepinize tekrardan merhaba. Bugün bu konuşulandan sonra tekrar yanıma gelip sanırım hatasını anladı ve azaltacağını söyledi. O andan sonra birdaha başına geçmedi. Dışarı çıktık, Beşiktaş'a gittik geldik film izledik ve ona bunun bugünlük bir şey olmadığını sorduğumda bundan sonra azaltacağını söyledi. Umarım her şey yoluna girer

Ben umursamıyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor oyundayken dışarı çıkıyorum olmuyor yani ne yapsam oyunun başından kaldıramıyorum. Hele bütün gün bişiler yaptıysak oyun oynamayı daha çok hak ettiğini düşünüyor ve sabaha kadar oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…