Oyun bağımlısı

Mavimuhabbetkusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
402
185
53
Merhaba hanımlar 4 ay gibi bir süredir flört ettiğim biri var flörtten de öte olduk artık sevgili gibiyiz ama henüz adı yok .ikimizde yaşımızı başımızı almış insanlarız fakat çok oyun oynuyor saatlerce ,oyun yužunden çok konuşamıyoruz bu aralar online oyunlardan. Ben bu durumdan çok rahatsizim.bi yerde okumuştum sakın off ne oyunu vs vs demeyin sizden uzaklaşir diye. Ben de destek oldum sözde oyun oynamasına karısmıyorum seviyosun diyorum.ben boyle diyince cok hosuna gitti ama artk bu durum beni çok rahatsiz etmeye başladı birsey de demek istemiyorum uzaklaşmasin diye cunku erkekler için oyun çok buyuk zevk ve buna karışılmasının hoşlarina gitmeyecegini biliyorum .cok sıkıldm bu durumdan tavir yapsam olmaz cok iyi olsam olmaz bana bi akıl verin taktik verin ne yapayim

Nedenini oyuna baglamadan uzaklaşıyor gibi düsündürseniz sizi kaybedeceği fikri belki ilgisini dikkatini size daha cok yoneltir..

Ben de bir oyun bağımlısı sayılabilirdim bir zamanlar😁yapacağınız şey dışarda bir hayat var hissi vermek. Siz sosyalleşin, aramadıkça aramayın sormayın. Asla oyunla ilgili ters bir şey söylemeyin. Hayat kaçıyor hissi bana oyunu sildirmişti.

Günlerdir uyuyalım diye yalvaran flörtün yanına gitmiştim. Gözümü açtığımda bağıra bağıra oyun oynuyormuş. Arkasından teptim vurdum kapıyı çekip gittim.

Yemisim uzaklasmasını, sizde tepki gösterin.

Ohoo aman uzaklaşır diye haklı olduğunuz meselede bile söylemeye korkarsanız , kaybetmekten korktuğunuz kişinin harcayacağı ilk kişi siz olursunuz.

Benim tanıdığım bir oyun bağımlısı yok. Bi ara ben candy diye bir sekerli oyuna dadanmıştım. 1.500 lere kadar gitmistim.sonra baktım vakit kaybindan başka bi şey değil sildim attim.

Bu adamin işi gücü yok mu? Koca koca adamlara yakışmıyor ya böyle seyler

Ben de bir oyun bağımlısı sayılabilirdim bir zamanlar😁yapacağınız şey dışarda bir hayat var hissi vermek. Siz sosyalleşin, aramadıkça aramayın sormayın. Asla oyunla ilgili ters bir şey söylemeyin. Hayat kaçıyor hissi bana oyunu sildirmişti.
Ters birsey soylememem gerekiyor demi yanliş dusunmuyorum ama bu kez cikmiyor oyundan 🤣 disarda hayat var hissini nasil verebilirim mesela size ne oldu da biraktiniz

Belli bir yaşın üstünde olup oyun bağımlısı olup bir oyun konsolunun başında saatlerce oturup ağzı bir karış açık kalmış adamı ben adam yerine koyup da konuşmam. Vakti olsa da konuşmam. Zaman ayırsa da konuşmam.
Gercekten de yaşimizi almıs insanlariz bana da cok sacma ve cocukca geliyor ne anliyolar anlamiyorum ama işte etkiledi beni bi sekil

Ohoo aman uzaklaşır diye haklı olduğunuz meselede bile söylemeye korkarsanız , kaybetmekten korktuğunuz kişinin harcayacağı ilk kişi siz olursunuz.

Benim tanıdığım bir oyun bağımlısı yok. Bi ara ben candy diye bir sekerli oyuna dadanmıştım. 1.500 lere kadar gitmistim.sonra baktım vakit kaybindan başka bi şey değil sildim attim.

Bu adamin işi gücü yok mu? Koca koca adamlara yakışmıyor ya böyle seyler
Gercekten hic yakişmiyor bence de ama ona anlatmak ne mumkun

Hepsi yasaklansa keşke ,size sevgisi nasildi peki
Sevgisi vardi ama hep oyundaydi o başka odada ben başka odada takılırdım oturma odasinda çay bile icemezdik birlikte bağımlılık hastalikti onunkisi çoğu iş yerinden bile kovuldu oyun yüzünden geç saate kadar otururdu PC basinda sabah işe gitmek için uyanamazdi devamsızlık yüzündende hep kovulurdu

Back
X