• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun bağımlısı

Sevgisi vardi ama hep oyundaydi o başka odada ben başka odada takılırdım oturma odasinda çay bile icemezdik birlikte bağımlılık hastalikti onunkisi çoğu iş yerinden bile kovuldu oyun yüzünden geç saate kadar otururdu PC basinda sabah işe gitmek için uyanamazdi devamsızlık yüzündende hep kovulurdu
İşten kovuldu ise nasıl geçiniyordu ? 😱

Gercekten de yaşimizi almıs insanlariz bana da cok sacma ve cocukca geliyor ne anliyolar anlamiyorum ama işte etkiledi beni bi sekil
Genç yaşlarda oyun bağımlısı olması da benim için boş adamlık alameti ama boş vakit o yaşlara daha çok olur. Belli bir yaşın üstündeki adam oyun bağımlısıysa ağır işsizdir veya sizi gerektiği kadar önemsemiyordur. Başka bir ihtimal göremiyorum.

Erkekler oyunlarına karısılmasindan hoşlanmaz, aman benden uzaklaşmasın diye olmadığınız biri görünmeye çalışmanız, belli bir yaşa gelmiş biri için boşa çaba değil mi?

Neyseniz o olun. Birşeyden hoşlanmıyorsaniz açık açık söyleyin.

Sizinle iletişim kurmasına engel olacak kadar oyun oynayan biriyle ne yapacaksiniz tam olarak?

Sevgisi vardi ama hep oyundaydi o başka odada ben başka odada takılırdım oturma odasinda çay bile icemezdik birlikte bağımlılık hastalikti onunkisi çoğu iş yerinden bile kovuldu oyun yüzünden geç saate kadar otururdu PC basinda sabah işe gitmek için uyanamazdi devamsızlık yüzündende hep kovulurdu
Bilseler ne kadar da boş ,hayatı kaciriyorlar resmen

Oyun oynamak erkeklere özgü bir şey değildir. Kendimi bildim bileli oyun oynarım ama bu eğlenmek için yaptığım bir aktivite. Oyun bağımlısı diye eşlerini sevgilisini eleştiren herkes bilmeki oyun sizden daha zevkli diye bu durumdasınız. Tabi bizlerin gözünde değil adamın gözünde. Eş ya sevgili oyunda daha çok eğlenmese sizi bırakıp oyun oynamaz. Kendimden örnek vereyim, sevgilimle birlikte oynamıyorsam oyun oynamıyorum çünkü sevgilim ile sohbet etmek daha zevkli geliyor. Adam oyun oynamasa kahveye gidecekti, o olmasa sosyal medyada takılacaktı vs vs. Size yeterli vakit ayırmıyorsa sorun ilişkinizde.

Birlikte oynama imkanınız var mı? Bir de eğer 2-3 saat oynuyorsa bu bağımlılık değildir, oyunlarda, dizi, film gibi birer hobi sonuçta

Merhaba hanımlar 4 ay gibi bir süredir flört ettiğim biri var flörtten de öte olduk artık sevgili gibiyiz ama henüz adı yok .ikimizde yaşımızı başımızı almış insanlarız fakat çok oyun oynuyor saatlerce ,oyun yužunden çok konuşamıyoruz bu aralar online oyunlardan. Ben bu durumdan çok rahatsizim.bi yerde okumuştum sakın off ne oyunu vs vs demeyin sizden uzaklaşir diye. Ben de destek oldum sözde oyun oynamasına karısmıyorum seviyosun diyorum.ben boyle diyince cok hosuna gitti ama artk bu durum beni çok rahatsiz etmeye başladı birsey de demek istemiyorum uzaklaşmasin diye cunku erkekler için oyun çok buyuk zevk ve buna karışılmasının hoşlarina gitmeyecegini biliyorum .cok sıkıldm bu durumdan tavir yapsam olmaz cok iyi olsam olmaz bana bi akıl verin taktik verin ne yapayim
Bu şekilde tanıyıp bu şekilde hoşlandınız sonradan değiştirmeye çalışmak çok acımasızca geliyor. Bu oyun olabilirdi, ve yA sürekli yüksek sesle televizypn izlemesi, ve yA Çok dolaşması farketmez herhangi birşey sizden öncede vardı ve siz bı şekilde tanıdıysanız değiştirmeye çalışmak bencillik geliyor. Sonradan edindiği huy olsa anlarım. Değiştirmeye çalışmayın. Ayrılın.

Back
X