Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim konumda var oyun halısı chicco nun. 60 liraya bırakırım. Dişlik ve çıngırak, asılan oyuncak da var. Fotoğraf atabilirim.50 tl civarinda oyun halisi ariyorum
Bebeginiz Kiz ise tekmele oyna oyun halisi var elimde.50 tl civarinda oyun halisi ariyorum
Resim atabilirmisiniz erkek ama renkleri cok pembe degilse o kadar onemli degil kiz icin erkek icin olmasiBebeginiz Kiz ise tekmele oyna oyun halisi var elimde.
Resim atabilir misinizBenim konumda var oyun halısı chicco nun. 60 liraya bırakırım. Dişlik ve çıngırak, asılan oyuncak da var. Fotoğraf atabilirim.
Malesef cok pembe.kiz bebege uygun.Resim atabilirmisiniz erkek ama renkleri cok pembe degilse o kadar onemli degil kiz icin erkek icin olmasi
resmini atabilirmisiniz rica etsemOyin halisi kiz cocuk icin tiny love tekmele oyna vardi. Ama pembe istememissiniz.
Erkek bebek icin de fisher price var. Benim pglum ilgilenmedi. Sadece tepesindeki oyuncaklarla oynuyor. Arzu ederseniz kargo karsiligi yollarim..
Resmino atamam bazanin altında. Netten bak Fisher price mavi orman gibi birseydo. Hem tunel oluyor hem de yere yatıp oyuncaklara bakiyorresmini atabilirmisiniz rica etsem
fiyat olarak kaca vermeyi dusunuyorsunuz?Ben de de maymun adası var ilgilenirseniz uyguna vericem
Rica etsem tes m atarmisiniz. ayrica hangi sehirdesinizFisher price tekmele oyna var. 50 tl ye verebilirm