Merhabalar. 2 bucuk aylik oglum icin doktorumuz oyun halisi almamizi onerdi yuvarlak olanlarla dikdortgen piyanolu olanlar arasinda kararsiz kaldim.aranizda kullanip memnun kaldiginiz oyun halisi onerebilecek olan var mi
Kızım 4.5 aylık ve 2.5 aydan beri piyanolu oyun halısında oynuyor. Başlangıçta oyuncaklara uzanamıyordu küçük olduğu için ama çıkan ses çok hoşuna gidiyordu. Büyüdükçe oyuncaklara uzanıp onlarla oynamaya da başladı. Biz çok memnunuz tavsiye ederim.
ben playgro mutlu orman işık ve sesli oyun halısı kullanıyorum. oğlum da komşunun oğlu da çok seviyor :)
oyuncakları da kaliteli halı da bir çoğuna göre daha kalın. ayrıca büyük de. Erkek bebeği olanlara büyük halı almalarını tavsiye ederim çünkü birden irileşiyor büyüyor erkek bebekler.
:)
ben playgro mutlu orman işık ve sesli oyun halısı kullanıyorum. oğlum da komşunun oğlu da çok seviyor :)
oyuncakları da kaliteli halı da bir çoğuna göre daha kalın. ayrıca büyük de. Erkek bebeği olanlara büyük halı almalarını tavsiye ederim çünkü birden irileşiyor büyüyor erkek bebekler.
:)
canım halı 1x1 geçiyor. oyuncaklar iri ve can acıtacak sertlikte değil. çadırı yüzze yakın değil ama 2 aylık olunca bazı oyuncaklara yetişebilir. yüzüne çarpması durumu yok. sorduğun by ise.