Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar. 2 bucuk aylik oglum icin doktorumuz oyun halisi almamizi onerdi yuvarlak olanlarla piyanolu diktortgen olanlar arasinda kararsiz kaldim.aranizda kullanip memnun kaldiginiz oyun halisi onerebilecek olan var mi
Biz de 2 aylik kizimiza dikdortgen oyun halilarindan aldik cok hosuna gitti hatta simdi oynarken uyudu bile (bugun banyosunu yaptirmistik ondan da gevsemisti) .ben piyanolu almadigima cok pisman oldum acikcasi daha guzel olurmus
Merhabalar. 2 bucuk aylik oglum icin doktorumuz oyun halisi almamizi onerdi yuvarlak olanlarla piyanolu diktortgen olanlar arasinda kararsiz kaldim.aranizda kullanip memnun kaldiginiz oyun halisi onerebilecek olan var mi
playgro mutlu orman işık ve sesli oyun halısı tavsiye ederim. gidin inceleyin bence. piyano için erken bence. ama sonrasında 55 liraya piyanosunu da alıp takabilirsiniz. 5 ayına kadar ne bulsa kemirecek ve bu halıda dişlik de var. keçe olmadığı için zamanla boğazına kıl tüy kaçtı derdi de olmuyor