Bebek İkinci El oyun halısı,telsiz , kıyafet...

güncel..........

Merhaba serap hanim sizin mesajiniza bir tyrlu cewap yazamadim. daha dogrusu beceremedim.yazdim ama gitmedi.50 lira dedim size ama arastirdigimdabsifirinin 50 tl civarinda oldugunu Gordum.bende okmeydaninda oturuyorum. Size mail adresimi vereyim ordan daha rahat mesajlasiriz. aysegul-cihan@hotmil.com daha cuzi ucrette olursa cok memnun olurum.hayirli geceler

Merhaba serap hanim sizin mesajiniza bir tyrlu cewap yazamadim. daha dogrusu beceremedim.yazdim ama gitmedi.50 lira dedim size ama arastirdigimdabsifirinin 50 tl civarinda oldugunu Gordum.bende okmeydaninda oturuyorum. Size mail adresimi vereyim ordan daha rahat mesajlasiriz. aysegul-cihan@hotmil.com daha cuzi ucrette olursa cok memnun olurum.hayirli geceler

50 tl sıfırı bulduysanız hemen alın bence aramaya gerek yok ben bunun kumaş olanı geçen hafta ıkeada gördüm 99 tl idi
hatta arkadaşıma doğum hediyesi oyun halısı aldım bikaç ay önce 100 tl den aşağı hiç bir oyun halısı bulamadım
çok iyi araştırmş olmalısınız hiç kaçırmayın...
bu bana yurtdışından geldi ve ünlü bir futbolcudan geldi asıl fiyatı öle burdaki gibi 100-200 bile değil

Eki Görüntüle 756607 Eki Görüntüle 756608
yurt dışından geldi çok kullanışlı fiyatı 75 tl...

Eki Görüntüle 756609
kışlık erkek saloped 3-6 ay 15 tl

Eki Görüntüle 756610 Eki Görüntüle 756611 Eki Görüntüle 756612
kanz astronot 68 beden kışın sadece ayda bir doktora giderken kullanıldı tertemiz tanesi 55 tl...
Eki Görüntüle 756614 Eki Görüntüle 756615
titreşimli müzikli ve sallanabilen fisher price ana kucağı sıfır fiyatı 295 tl herhangi bir hasarı yok pil ile çalışıyor temiz durumda 75 tl...

Eki Görüntüle 756627 Eki Görüntüle 756626
bloom marka mama sandalyesi sıfır fiyatı 900 tl temiz durumdadır 200 tl ye satıyorum...
ilgilenenler...

merhaba,ouyun halısı,ana kucağı indirimli ne kadar olur,bikaç beğenim oldu,bugün karar vereceğim,nerede oturuyorsunuz,ptt kargo ve kapıda ödeme imkanı var mı,sevgilerimle

merhaba,ouyun halısı,ana kucağı indirimli ne kadar olur,bikaç beğenim oldu,bugün karar vereceğim,nerede oturuyorsunuz,ptt kargo ve kapıda ödeme imkanı var mı,sevgilerimle
ben İstanbul Avrupa yakasındayım tercihim elden teslim alınması alabiliyosanız indirim yaparım
iyi günler...

arkadaşlar mama sandalyesi iptal bi aksamında arıza çıktı satmıyorum
oyun halısı 55 tl
ana kucağı 55 olarak fiyat güncellenmiştir
maksat yer tutmasın :)

$moby_baby_1.webp
bu yürüme yardımcısınıda hiç kullanmadım 5 tl ye alabilirsiniz
resim yükleyemedim ama birde kanguru var resimdekinin aynısı tertemiz onuda 20 tl ye veriyorum kaçırmayın
$Baby2go-5050-Kanguru_40861_1.webp

Back
X