kızlar oyun halısı diye bişey var , bundan alan var mı?
alsak mı acaba , bebeğin gelişimi için önemli falan yazıyo açıklamasında ama ben etrafımda hiç görmedim..ne dersiniz?
bende hiç çevremde görmedim internette bakmıştımda aslında güzel ama bence cok gerekli bişiy değil bebişler büyüdükce oyuncaklarıda değişiyo ilk dönemler sallanan oyuncaklar sonra cıngıraklar araba bebek vb...
ben aldım
2 aylık olduğundan beri kullanıyorum cok da memnumum
ama ne dönence ne de sallanan oyuncaklı ana kucaklarından almıştım
hatta ilk ve tek oyuncağı kızımın
dönence vb. bir oyuncağınız varsa gerek yok bence
bizde olmadığı için cok işe yaradı
kullandığım oyun halısı disney 105e aldım
büyüyünce üstündeki oyuncaklar cıkabiliyor onlaları cıkarıp odasında minder niyetine kullanıcam
cicek seklinde olduğu için dekoratif de olacak
ben kendim yaptım oyun halımızı çooookkk güzel oldu bana göre:)) bende büyüyünce sallanan oyuncaklarını kullanmıyacam, kalan tarafıda zaten koltuklu minder şeklinde
elifdem harika bu halı bayıldım , zaten oğluşun odasının teması winnie the pooh , halısı , perdeleri , yatak örtüsü , çarşafları , oyuncakları , lambası , herşeyi winnie the pooh karakterleri , senin halı da tam bize göreymiş :)
peki yer soğuk olmuyo mu ? nasıl koyuyosun çocuğu , ben korkuyorum kapı altından falan soğuk gelir diye..
direk yere koymuyorum canım
o dediğin anca yaza
şimdi koltugun yaslanılan kısmını cıkarıp alanı genişletip oraya yada beşiğimiz geniş onun içine koyuyorum
eğleniyo baya
ama en fazla 45dk duruyo
hele son zamanlarda pek huysuz süre azaldı bu aralar
Bizim de var oyun halımız, eğer maddi olarak yormazsa iyi fikir, bizim kız resmen jimnastik yapıyo üstünde. Ben yere kalın örtü, yorgan falan serdim onun üzerinde de oyun halısı..
ben aldım
2 aylık olduğundan beri kullanıyorum cok da memnumum
ama ne dönence ne de sallanan oyuncaklı ana kucaklarından almıştım
hatta ilk ve tek oyuncağı kızımın
dönence vb. bir oyuncağınız varsa gerek yok bence
bizde olmadığı için cok işe yaradı
kullandığım oyun halısı disney 105e aldım
büyüyünce üstündeki oyuncaklar cıkabiliyor onlaları cıkarıp odasında minder niyetine kullanıcam
cicek seklinde olduğu için dekoratif de olacak