Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallahİstediğim oyun halısını aldım. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. hayırlı alışverişler
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın inşallah
Merhaba ben fiyatini ögrenebilirmiyim..Orjinal kutusu duruyor , tüm oyuncakları çalışıyor ve tertemiz düşünürseniz görüşebiliriz
ne kadar istiyorsunuz oyuncak için ?canım bu dediğin nasıl bişi bilmiyorum ama bende de 0-6 ay bebeğin oynadığı , hareket ettikçe gazını rahat çıkarabildiği şöyle bir oyuncak var chicco orman aktivite idi ismi ...Eki Görüntüle 1426733 canım kurulan bir oyuncak olduğundan dolapta kaldırıldı. yanlardaki yerlerden de farklı sesler çıkarıyor.
canım ben 120 tl'ye aldım 30 tl istiyorum... ilgilenirsen kurup gerçek fotolarını özelinden atayımne kadar istiyorsunuz oyuncak için ?
sevinirim , aldım sayın lütfen . alışverişimizi nasıl yapacağız ?canım ben 120 tl'ye aldım 30 tl istiyorum... ilgilenirsen kurup gerçek fotolarını özelinden atayım
Mrba oyun halınızı satmayı düşünüyormusunuz acababiz de yeni aldık oyun halısını aynı marka ve model ama adamın hiç umrunda değil :)
hiç içinde durmak istemiyor 2dk.dan sonra
Mrba oyun halınızı satmayı düşünüyormusunuz acaba