oyun oynayan eş problemi ve dahası

Esini gônder psikologa, Sen neden gideceksin.
Topla at balkondan bilgisayarini.
Kesinlikle yapmistim Ben, ha düzelmesse onuda at hayatindan.

çocuk bile isteye olmadı bana kalsaydı hiç çocuk yapmazdım .ve bu adama da bukadar katlanmazdım herşey kızım için
Eşiniz gibi bir babayla evli kalmanızin kızınıza ne gibi bir faydası var tam olarak da boşanmak istemiyisinizi ona bağlıyorsunuz?

Tüm gün bilgisayar da oyun oynayan, annesine hakaret eden bir babayla yasamasa birşey kaybetmez sanırım kızınız.

Çok yorulmuşsunuz, şahsen ben çocuğumu böyle bir ortamda büyütmek istemezdim. Çünkü ortada baba yok. Çevrenizden kimseye anlatamıyorsanız tabiki de psikoloğa gidip rahatlayın, çözüm odaklı gitmek istiyorum belki düzelir mantığındaysanız eşinizle gitmeniz gerekir sanırım.
Bi de maddi durumunuz el veriyorsa sık sık yardımcı çağırın daha az yorun kendinizi her şeye siz yetişemezsiniz. Allah yardımcınız olsun. Sizin için hayırlı olan belli aslında ama umarım kıymetinizi anlar ve her şey için geç olmadan düzelir eşiniz.

Abartıya kaçılmadığı sürece ben gayet ılımlı bakıyorum oyun sevdasına. Eşimin 5 senedir beklediği bir oyun vardı, dün saat 9 buçuktan beri onu oynuyor ama arada geliyor öpüyor ilgileniyor benimle sonra ben diyorum hadi git aşkım oyna sen diye. Çünkü eşimin sevdiği eğlendiği bir aktiviteyi niçin ondan esirgeyeyim... Ben hiç alakalı olmasam bile oyunlarını gelir bana heyecanlı heyecanlı anlatır. Bu da benim hoşuma gider. Genellikle ben uyurken ya da yemek hazırlarken oynar. Ya da akşam yemekten sonra kahvelerimizi içeriz herkes kendi alanına çekilir o zaman oynar. Yatmadan da dizi/film izleriz. Yani benim eşim de 24 saatin 20 saatini oyun oynayarak geçirebilecek birisi. Ama yerini, zamanını biliyor ve benden ilgisini sevgisini esirgemiyor. Eşinizi karşınıza alıp güzel bir dille oyun oyna ama benimle de ilgilen birlikte de vakit geçirelim diye konuşmayı denediniz mi?
Sizin evliliğinizden ayrı burada 2 yaşında bir çocuk var ama.
Çocuğu olan insanlar saatlece oyun oynayamaz.
Aklı kıt yada sorumsuz biri değilse bunu konuşmaya sadece bile gerek olmamalı.
Öyle ilgi alaka gösterdi gitti gibi bir durumun ötesinde buradaki konu.

Sizin evliliğinizden ayrı burada 2 yaşında bir çocuk var ama.
Çocuğu olan insanlar saatlece oyun oynayamaz.
Aklı kıt yada sorumsuz biri değilse bunu konuşmaya sadece bile gerek olmamalı.
Öyle ilgi alaka gösterdi gitti gibi bir durumun ötesinde buradaki konu.
Çocuk kısmını fark etmedim ama dediklerimi aynı zamanda çocuk için de algılayabilirsiniz. Eş+çocuk ilgisi.

Ayni oyun bağımlılığı esimdede vardı oyunue sildin telefonundan sonra hiç indirip oynamadi çalışıyor zaten vakit bulamiyor Allah'tan

İNANIN BU KARARI TAMAAMEN VERİP KENDİME BİR YOL ÇİZDİĞİMDE O BİLGİSAYARI FIRLATIP ATICAM ŞUAN ELİMDE BİR SİHİRLİ DEĞENEK OLSA SADECE AMA SADECE 3 YIL ÖNCESİNE GİTMEK İSTERDİM .Bİ SIRA CİDDİ CİDDDİ BEN Mİ ÇOK TEMBELİM NERDE HATALIYIM DİYE DÜŞÜNÜYODM KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORDM
Terbiyesiz adam. Bakmadığı, rica minnet ilgilendiği çocuğu mu sizden alacakmış. Genelde evladına evde babalık yapmayanlar, mahkeme konusu açılınca baba kesiliyor

Çalışmayan hanımlar gibi bütün işi ben yapacaksam sen de evi geçindir madem de ev giderlerine katkıda bulunma eve giren nakit akışı kesilince yardım eder

Daha önce felaket evliliğimle alakalı konular açmıştım hatta defalarca boşanmadan geri dönmüştüm .
kısaca bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var
severek aşık olarak hayran kalak evlendik.ama 3. aydan itibaren herşey berbatlaştı çalışan biriym asla anlşayışlı bir eşim yok.hiçbir şeye yardım etmediği gibi herşeyden şikayet eden biri .kendi aynı evin içinde tamamen ayrı bir hayat yaşıyor ama benden mutlu neşeli enerjik biri olamı bekler .tüm pandemi boyunca gündüz 11 12 ye kadar yattı kalktı kahvaltı yaptı geçti bilgisayarının başına o zıkkım oyununa .snra yattı şekerleme yaptı (ben tüm gün hem ev işlerini yetiştirmeye çalışıp hemde kızımla ilgilenmem gerekir.)akşam yemeği yeriz snra kızımı uyutrm o geçer bilgisayarına sabaha kadar oyun oynar.bir gün olsn sen dinlen az bende kızımla ilgileneyim demez .iş yapacağım zaman rica minnet kızla ilgilenmesini isterim .bir şeyi eksik görse hakaret sürekli kavga ben benden geçtm artık öyle güzel hayatım neşe dolu günlerim vardı şuanda düşündüğüm tek sey bu hayattan kurtulup yeni hayatımı nasıl şelillendireceğim .kızımı asla vermem diyor korkuyrm sadece çocuk için birlikteyz resmen .çok sosyal biriydm .onun oyun bağımlılığı asosyalliği beni vurdu remen evimize bir allahın kulu gelmez ben gitmek istesem binbir güçlük .bi psikologa gitmeye karar verdim konuşmak rahatlamak istiyroum çok ama çok mutsuzum .neler yapacağım bilmiyorum
Söyleyebileceğim tek şey çocuğu alamaz

İNANIN BU KARARI TAMAAMEN VERİP KENDİME BİR YOL ÇİZDİĞİMDE O BİLGİSAYARI FIRLATIP ATICAM ŞUAN ELİMDE BİR SİHİRLİ DEĞENEK OLSA SADECE AMA SADECE 3 YIL ÖNCESİNE GİTMEK İSTERDİM .Bİ SIRA CİDDİ CİDDDİ BEN Mİ ÇOK TEMBELİM NERDE HATALIYIM DİYE DÜŞÜNÜYODM KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORDM
Aynı sorun bende de vardi. Adam resmen oyun bağımlısı. Bilgisayarı kırdım yine baş edemedim. İnternet kafeye gitmeye başladı bu defa. 3 yaşında oğlum var benimde. Ne çektiğimi ben bilirim. İşe bile gitmezdi. Ben de ev hanımıyım. Ara sıra ev temizliklerine giderdim. Açta kalsak yine PC başından kalkmazdi. Sonuç bosaniyorum ve hiç ilgilenmedigi çocuk için ortak velayet istiyor. Bu yüzden beni ugrastiricak bilmem kaç yıl. Allah sizide selamete çıkarsın insallah

Eşimin birçok şeyine saygı duyarım ama eşim saatlerce oyun oynayamaz açıkçası. Zaten birlikte olduğumuz kaç saat ki işten sonra? Bu konuda saygı duymam şahsen. Bir takıntı veya ciddi alışkanlık haline gelen şeylerin adına da hobi diyemiyorum. Hobi böyle olmaz.

Oyun bağımlısı erkekler niye evlenip çocuk yapar ki

Abartıya kaçılmadığı sürece ben gayet ılımlı bakıyorum oyun sevdasına. Eşimin 5 senedir beklediği bir oyun vardı, dün saat 9 buçuktan beri onu oynuyor ama arada geliyor öpüyor ilgileniyor benimle sonra ben diyorum hadi git aşkım oyna sen diye. Çünkü eşimin sevdiği eğlendiği bir aktiviteyi niçin ondan esirgeyeyim... Ben hiç alakalı olmasam bile oyunlarını gelir bana heyecanlı heyecanlı anlatır. Bu da benim hoşuma gider. Genellikle ben uyurken ya da yemek hazırlarken oynar. Ya da akşam yemekten sonra kahvelerimizi içeriz herkes kendi alanına çekilir o zaman oynar. Yatmadan da dizi/film izleriz. Yani benim eşim de 24 saatin 20 saatini oyun oynayarak geçirebilecek birisi. Ama yerini, zamanını biliyor ve benden ilgisini sevgisini esirgemiyor. Eşinizi karşınıza alıp güzel bir dille oyun oyna ama benimle de ilgilen birlikte de vakit geçirelim diye konuşmayı denediniz mi?

Ne kadar da mükemmel ve dengeli bir eş. Peki bunun konu sahibine ne faydası var?

Bizde de durum aynı işten gelir oyuna oturur yatana kadar çocukla toplasan 10 dk ilgi alaka sıfır çalıştım yoruldum stres atıyorum bahanesi bu. Oyun yüzünden kavga ederiz bilgisayar ortadan kaldırılır bir hafta falan barıstıktan sonra saniyesine kurulur ilk gün 1 saatle baslar artarak devam eder bir daha ki kavgaya kadar. bu böyle devam eder cünkü bagımlı olduklarını kabul etmiyorlar.

Konu sahibi sizin sorununuz yok ki psikologa gitmesi gereken kişi siz değilsiniz.
Eşiniz hala bir ergen büyüyememiş ebeveyn olmak es olmak ne demek bilmiyor .
Psikologa gitmesi gereken kişi o .
Gitmiyorsa gitmeye düzelmeye niyeti yoksa bırakın kendi haline.
Ama siz de silkinin asosyal olup eve kapanmayin kendinizi kısıtlamayın.
Ayrıca ben olsam evde ona yemek yapıp çamaşırlarını yıkamam evde kendime ait bi hayat kurardım bosanana kadar.
Ayrıca velayeti alırsa napicak çocuk varken nasıl oyun oynayacak sizi korkutmak için yapıyor.

Sizce kızınız bütün vaktini bilgisayar başında ve uyuyarak geçiren bir baba, mutsuz bir anne, kavganın, hakaretin hiç durmadığı bir aile yaşantısında çok mu mutlu? Çok mu iyi şartlarda yetişiyor ki onun için katlanıyorsunuz? Siz şu an en büyük kötülüğü kızınıza yapıyorsunuz farkında değilsiniz
Aynen kötü bir evlilik çocuk için yürütülmez. O çocuğa en büyük kötülüktür bu lütfen artık herkes çocuğum için katlanıyorum bahanesinin arkasına saklanmasın. Çocuk daha bir şeylerin farkında değilken ayrılın bence eşiniz zaten bekar hayatı yaşıyor, işlerini size gördürüyor. Tam bekar kalınca kendi tepe tepe bilgisayarının başında yaşlansın.

Back
X