oyun oynayan eş problemi ve dahası

Bende burda böyle bir konu açmıştım. Çocuğumu benden alabilirmi diye. Herkes alamaz dedi. Aslında bende biliyordum alamayacağını ama çaresiz hissediyordum kendimi.
Birgün dayanamayacak duruma geldim. Yeter git istemiyorum dedim. Çoçuğumu alırım dedi al git ben polisle gelir geri alırım hadi git şimdi dedim.o an o sinirle öldürebilirdim bile. Baktı ki ben ciddiyim tamam sabah giderim dedi. Sonra sabah olmadan sürekli yanıma geldi özürler diledi. Ve o son ayrılaım dediğimiz kavgamız oldu.kadının güçlü olduğunu görmeden düzelmiyor bu adamlar.

Biraz annenize gidin kafanızı dağıtın, belki döndüğünüzde eşinizde bı nebze olsa değişir.

çocuk bile isteye olmadı bana kalsaydı hiç çocuk yapmazdım .ve bu adama da bukadar katlanmazdım herşey kızım için

Onun ile ilgilenmeyen bir babanin evde olmasi, kizina ne katkisi var? Önce kendine yalan söylemeyi birakmalisin, kizin arkasinda saklanmayi birakmalisin.

Bu adamin hem sana, heme kiza hiç yarari yok, onu geçtim zarari var. Bu yaslar kizin için çok önemli. Karakteri sekilleniyor. Simdi bosanirsan, beraber oldugunuzu bile hatirlamaz. Huzurlu bir annesi olur. Ancak 6-7 yasinda oldugunda halen bosanabilirsin tabiki fakat daha zor olur, baze seyleri idrak ettigi için. Cocuk akli ile karsi gelir, aslinda ne kadar zararli bir ortamin içinde oldugunu bilmedigi için.

Adam ergen ve senin 1 degil, 2 tane cocugun var sayesinde. Kendine deger ver. Daha gençsin. Bosandiktan sonra sana cidden deger veren erkekte karsina çikabilir. Hiçbir erkekte karsina çikmayabilir, ama en azindan evinde huzur olur. Insan eti agir derler. Diger odada birinin sadece bilgisayar ile ograsmasini bilmek bile sinir bozucu.

Abartıya kaçılmadığı sürece ben gayet ılımlı bakıyorum oyun sevdasına. Eşimin 5 senedir beklediği bir oyun vardı, dün saat 9 buçuktan beri onu oynuyor ama arada geliyor öpüyor ilgileniyor benimle sonra ben diyorum hadi git aşkım oyna sen diye. Çünkü eşimin sevdiği eğlendiği bir aktiviteyi niçin ondan esirgeyeyim... Ben hiç alakalı olmasam bile oyunlarını gelir bana heyecanlı heyecanlı anlatır. Bu da benim hoşuma gider. Genellikle ben uyurken ya da yemek hazırlarken oynar. Ya da akşam yemekten sonra kahvelerimizi içeriz herkes kendi alanına çekilir o zaman oynar. Yatmadan da dizi/film izleriz. Yani benim eşim de 24 saatin 20 saatini oyun oynayarak geçirebilecek birisi. Ama yerini, zamanını biliyor ve benden ilgisini sevgisini esirgemiyor. Eşinizi karşınıza alıp güzel bir dille oyun oyna ama benimle de ilgilen birlikte de vakit geçirelim diye konuşmayı denediniz mi?

Siz konuyu hiç okudunuzmu? Yoksa sadece burda esinizin ve sizin büyük askinizi reklam etmeye mi geldiniz? Belli ki konu çok farkli. Adam konu sahibine hakaret ediyor, temizligi yeterli bulmadigi gibi, temizlige bile yardim etmiyor. Tüm gün odasinda oyun oynuyor iste.

Sizin muhtesem bir evliliginizin oldugunu bilmek, eminim konu sahibini çok rahatlatmistir :KK14:

Adamla konuşacaksınız,gerekirse terapi alacak.Baba olmuş adamın,hatta onu geçtim artık bir yuva sahibi olmuş adamın bekarlıktan kalan keyfini 15 saat yaşama hakkı yok.Bunu gününün büyük kısmını oyun oynayan,boş vakitlerinde oyun videoları,twitch izleyen biri olarak yazıyorum ya kendisi gibi bu işten keyif alan biriyle olacaktı çift hobisi gibi oynayabilirlerdi beraber ya da hiç evlenmeyecekti.Ben bıktım artık her işe koşmaktan deyin,verin eline süpürgeyi,siz bir işi yaparken o da bir başkasını yapsın.Arada da bırakın oynasın,siz de o sıra açın istediğiniz bir dizi/film keyfi falan yapın.Çocukla ilgilenmesi gerektiğini zaten yazmıyorum yani bunu da yapmıyorsa bu adamdan boşanmamak için pek bir sebebiniz yok sizin.
Ayrıca şu çocuğumu vermem diyen adamlara da kanmayın artık.Hakim onun sözüne göre mi verecek çocuğu ?

Daha önce felaket evliliğimle alakalı konular açmıştım hatta defalarca boşanmadan geri dönmüştüm .
kısaca bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yaşında dünya tatlısı bir kızım var
severek aşık olarak hayran kalak evlendik.ama 3. aydan itibaren herşey berbatlaştı çalışan biriym asla anlşayışlı bir eşim yok.hiçbir şeye yardım etmediği gibi herşeyden şikayet eden biri .kendi aynı evin içinde tamamen ayrı bir hayat yaşıyor ama benden mutlu neşeli enerjik biri olamı bekler .tüm pandemi boyunca gündüz 11 12 ye kadar yattı kalktı kahvaltı yaptı geçti bilgisayarının başına o zıkkım oyununa .snra yattı şekerleme yaptı (ben tüm gün hem ev işlerini yetiştirmeye çalışıp hemde kızımla ilgilenmem gerekir.)akşam yemeği yeriz snra kızımı uyutrm o geçer bilgisayarına sabaha kadar oyun oynar.bir gün olsn sen dinlen az bende kızımla ilgileneyim demez .iş yapacağım zaman rica minnet kızla ilgilenmesini isterim .bir şeyi eksik görse hakaret sürekli kavga ben benden geçtm artık öyle güzel hayatım neşe dolu günlerim vardı şuanda düşündüğüm tek sey bu hayattan kurtulup yeni hayatımı nasıl şelillendireceğim .kızımı asla vermem diyor korkuyrm sadece çocuk için birlikteyz resmen .çok sosyal biriydm .onun oyun bağımlılığı asosyalliği beni vurdu remen evimize bir allahın kulu gelmez ben gitmek istesem binbir güçlük .bi psikologa gitmeye karar verdim konuşmak rahatlamak istiyroum çok ama çok mutsuzum .neler yapacağım bilmiyorum
Benim eşimde öyle ben artık uğraşmıyorum kendi haline bıraktım

Eşinize çok yüz vermişsiniz şimdi de önünü alamıyorsunuz. Ne demek hakaret ne demek tüm gün oyun oynamak. Paşa torunu musun hadi kalk bakalım ev süpürülecek, kalk bakalım sofra kurulacak diyeceksiniz. Alın kırın bilgisayarı ya. Ciddi söylüyorum. Yapmıyor musun git bu evden o zaman. Kızınızı da alamaz sizi böyle korkutacağını sanmış herhalde. Sindirmiş sizi. Kendinize gelin

Tamamen merakimdan soruyorum. Bu muthis askla severek hayran kalarak evlilikler nasil boyle bir seye donusuyor. Ben mi her yonuyle gozlemleme takintilisiyim yoksa gercekten insanlarin bi anda boyle degismeleri mumkun mu bosa mi bu kadar tartiyorum hayatimdaki insani.
Mumkun değil elbette, sadece kadinlar gormek istemiyor

Siz konuyu hiç okudunuzmu? Yoksa sadece burda esinizin ve sizin büyük askinizi reklam etmeye mi geldiniz? Belli ki konu çok farkli. Adam konu sahibine hakaret ediyor, temizligi yeterli bulmadigi gibi, temizlige bile yardim etmiyor. Tüm gün odasinda oyun oynuyor iste.

Sizin muhtesem bir evliliginizin oldugunu bilmek, eminim konu sahibini çok rahatlatmistir :KK14:
Konu sahibi gerek görürse bana cevap verir. Sizin niçin derdiniz oldu bu durum anlam veremedim :)

Back
X