canım bızde park yatak kullanıyoruz ve cok memnunum.bızımkı sevı bebenın kendı urunu.aldıgımızda 160 ytl ıdı.genıs olmasına dıkkat et bızımkı yeterınce genıs sallanması ıcın aparatları var ama bız kullanmadık sallamak ıstedıgımde ıcındekı yatagını sallıyorum monte edıldıgı ıcın sallanıyor.bız ıcıne yıne sevı bebenın vısko yatagını aldık bebegın seklıne gore sekıl alıyor yatagı.oda 55 ytl ıdı.suanda da cok degıstıgını sanmıyorum fıyatların
ben netten baktığım için çok anlamıyorum belki haklısınız ama 300 milyonun fazla olduğu konusunda benim ilk çocuğum daha sonrada kullanabiliyim bide almışken kaliteli olsun düşüncesi birde nasıl olsa yatak odamda yatıcak oyunparkında o yüzden mobilya almıyım diyorum . belki benimkide sallanmıcak ama ya sallanmadan uyumazsa düşünceside kafamı kurcalıyor
birde bir sitede okudum yorumlarda dar alın diyordu kapılardan geçmesi rahat oluyor diye ama keride geniş olsun demiş ebatlarınada ayrıca dikkat ediyiyim o zaman
canım bende içine yatak almayı düşünüyorum şu ankini annem hazırladı çok rahat gelmedi seninki nasıl sünger terletir diye almak istememiştim ben memnunmusun
bızımkı vıskoleks denılen bır madde.sevı bebenın sıtesınde var.sunger degıl.hos bır yapısı var cocuk yatınca ıcıne gomulmuyor.cocugun seklını alıyor.
merhaba
ben daha doğum yapmadım ve araştırmaya başladım oyun parklarını
en beğendiğim chicconun bu sene çıkardığı fiyatı 300 küsür olab bir üründü oldukça kaliteli görünüyor ama chicconun ürünleri beşik gibi sallanmıyormuş ben bir süre oyun parkıyla idare etmeyi düşünüyorum hemen oda almayı düşünmüyorum o yüzden kaliteli ve kullanışlı olsun istedim sallanmak çok önemli mi her çocuk sallanırmı kafam çok karıştı
kullananlar hangi markalı ürünler kullanıyor ve memnunmusunuz ?
canım bende geçen yıl çok araştırmıştım. hem kaliteli hem de fiyatı uygun oluğdu için baby 2 go almıştım. çok memnunum her özelliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?