Doğuma Hazırlık Oyun Parkı Yatağı Yardım Lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar bende 28 haftalık hamileyim,nisanın sonuna doğru kraftın park yatağını alıcam(kırmızı-gri olanından) kayınvalidem yün yatak ve yastık yapıcak,en sağlıklısı oymuş,hazır satılan o yataklarda yatırmam ben torunumu dedi:)) birde ona uygun yünden ince bir yorgan dikecek bi güzel nevresim setini alıp geçircez,ohh oldu bitti,en sağlıklısından bi yatağı olcak oğluşumun:nazar:

ne güzelkayınvalden yapıcakmış. ben terziye yaptırdım 7-8 cm kalınlığı olacaktı ama bi baktım ki 30 cm yükseklik :52::52: oklavayla dövün kabartısı iner dedi. ben yatağın altına koydum üstüne oturuyorum, bakalım incelcek mi? olmadı annemle içini boşaltırız. bildiğin pofuduk minder oldu bu, yorgan katlayıp koysam daha iyiydi :52::52::52: off ya oofff çok sinir oldum, o kadarda köşeli olsun dediğdim, adam bide "anladık" deyip tirip yaptı :9::9::9: neyse ya evde yorgan çok, seriveririm, bununlada büyüyünce minder deyip oynar :16::16::16:

bebeğimin yatak sorunu sonunda çözüldü. sitelerde koltuk imalathanesinden 5 cm kalınlığında 65-95 ölçülerinde sarı sünger kestirdi babam. bebiş için deyince ücrette almamışlar :9: annemde daha önce aldığı parça nevresim kumaşını çıkarıp süngerin üstüne kılıf yaptı. mis gibi yeni doğan yatağı oldu, sert sünger yerine sarı sünger kestirmek daha mantıklı. yaz bebeğ nasılsa, 3-5 ay bunda yatar sonra güzel bi visko felan bi yatak bakarız. inanlılmaz rahatladım. bebişim artık herşeyin tamam, bir sen eksiksin. sevgiyle bekliyoruz :16::16::16:

Back