Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam canım ben de alacağım.ama kanz düşünüyoruz.varsa bir bayiliği gözün görerek al derim.ben internette baktım.ama görmek farklı.ebat olarak da en büyük boy düşündüm ama yatak odama sığmaz diye korkuyorum.hareket alanından dolayı..chiccolar sanırım daha pahalı oluyor.gaziantepte yaşıyorum ve fiyatlarını kanzınkini daha uygun buldum.şimdşiden hayırlı olsun
Baby max aldık kraftın yan ürünü 200 tlye almıştık,sallanması falan çok güzel ama benim oğlum beşikten çok ayakta uyumayı seviyorOnun haricinde memnunum.
merhaba arkadaşlar bende park yatak mı yoksa mobilya yataklarmı daha kullanışlı karar veremedim.Park yatakları kullanıpta memnun kalan var mı kaç yaşına kadar yatabilir en fazla.Bir de park yataklarda belli süreden sonra asansörünü aşağıya kadar indiriyormuşsun çocuk yere çok yakın olmazmı kenarları da file gibi ya üşümezmi ki yerde yatıyormuş gibi kafam almadı pek?