• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun!!!

Herkes aynı durumda bence oyun oynamasan ne farkeder face instagram O bu geziyorsun :KK51:
Hepsini geçtim kk dayız sürekli dimi ama :KK48:
Şöylede bir sey var biz normalde de pek tartışan bir çirf değildik ama birlikte oyun oynamaya başladığımızdan beri nerdeyse hiç tartışmıyoruz oyunla ilgili bilgi alış verişi savaşlar etkinikler havada uçuşuyor kavga etmeye fırsatımız yok:KK70: hemde sürekli birlikte vakit geçirmiş oluyoruz

Ama siz paylaşımda bulunuyorsunuz. Oyun hakkında da olsa iletişim kuruyorsunuz. İkinizden biri otelenmiyor yok sayılmıyor.

Ben eşim evdeyse ya da evde çalışmıyorsa kolay kolay kkya da girmem mesela. Ya da o kendi hobisiyle ilgileniyorsa ben o sırada yapacak bişey bulamadiysam burada olurum.

Biz pek oyun oynamayiz. Ama film izleriz, internetten biseyler okuruz. Telefonlar elimizde olsa bile okuduğumuz gördüğümüz şeyleri birbirimize yollarız.

O umursanmama hissine dayanamam ben. Hele ki rahatsizligimi dile getirdiğim halde adam degismiyorsa içimden canavar çıkabilir.

Evden uzaklaşın, eve geç gelin, ev işlerini yapmayın.
Sofrayı hazırlaaa diye bağırıp cevap alamadığında bir karısı olduğunu hatırlar, saat geç olduğunda yanında sizi göremeyince içini endişe kaplar belki.
Bu adamlar benimle ilgilen demekten anlamıyor. Onlara ilgisizliği yaşatmak gerekiyor. Anladım.
Neden böyle değiştin diye sorarsa da duvarla bakışmaktan bunaldım. Ben de çareyi sosyal ortamda buldum. Oyunu bırakmadığın sürece de böyle devam edecek bu düzen dersiniz.

Evden uzaklaşın, eve geç gelin, ev işlerini yapmayın.
Sofrayı hazırlaaa diye bağırıp cevap alamadığında bir karısı olduğunu hatırlar, saat geç olduğunda yanında sizi göremeyince içini endişe kaplar belki.
Bu adamlar benimle ilgilen demekten anlamıyor. Onlara ilgisizliği yaşatmak gerekiyor. Anladım.
Neden böyle değiştin diye sorarsa da duvarla bakışmaktan bunaldım. Ben de çareyi sosyal ortamda buldum. Oyunu bırakmadığın sürece de böyle devam edecek bu düzen dersiniz.
az önce bir arkadaşda böyle önermişti bunları yavaş yavaş yapcam bakalım ne olcak umarım faydası olur

bence şu erkeklerin oyun meselesine çok karışmamak gerekiyor.çünkü çözümsüz ben bunu anladım,yani çocuk gibi sürekli uyaramazsınız.ben de nefret ediyorum bilgisayar oyunlarından,oynayan erkeklerden ama oynuyorlar işte n'apacaksınız.hobi onlar için,o oyun oynarken siz de fırsat bu fırsat deyip kendi işlerinizle ilgilenin,olumlu yönden bakın.kendinize vakit ayırın,arkadaşlarınızla vakit geçirin.oyun oynamadığı zamanlarda görüşürsünüz evet çünkü oyun oynayan erkekler bizleri 2.plana atıyor maalesef.

bence şu erkeklerin oyun meselesine çok karışmamak gerekiyor.çünkü çözümsüz ben bunu anladım,yani çocuk gibi sürekli uyaramazsınız.ben de nefret ediyorum bilgisayar oyunlarından,oynayan erkeklerden ama oynuyorlar işte n'apacaksınız.hobi onlar için,o oyun oynarken siz de fırsat bu fırsat deyip kendi işlerinizle ilgilenin,olumlu yönden bakın.kendinize vakit ayırın,arkadaşlarınızla vakit geçirin.oyun oynamadığı zamanlarda görüşürsünüz evet çünkü oyun oynayan erkekler bizleri 2.plana atıyor maalesef.
ama öyle oluncada canım yanıyor :( kabullenemiyorum

Çocuğunuzmuş gibi oyunu tamamen yasaklamak yerine sınır koymasını isteseniz daha hoş olmaz mı? Kavga ederek bu tip şeyleri çözebilen görmedim şimdiye kadar.

Mesela her akşam eve geldiğinizde yemek+ sohbet için iki saat ayırın kendinize. Sonra o oyununu oynasın yatana kadar siz de başka şeylerle ilgilenin.

+1

Eşimin oyunu yok ama aktif olarak yönettiği internet siteleri var, haliyle vakit alıyor. Yemekten sonra bir saat serbest zaman diyorum o sitesine bakıyor, ben buraya bakıyorum falan herkes memnun oluyor. Zorlamayla değiştiremezsiniz adamı.

Ayni seyi sen de yap konu sahibi
Indir bi oyun sabah aksam oyna
Ev isine elini surme
Bisey derse de bir oyunum var karisma ickim yok sigaram yok aldatmam yok sensiz disari da cikmiyorum daha ne de

ama öyle oluncada canım yanıyor :KK43: kabullenemiyorum
ben de kabullenemiyorum aslında.
hatta bu yüzden bir tanıdığımızın evliliği bitmişti,haklısınız 2.plana atılmak çok kötü.ama ben başka çözüm bulamadım.siz de onu 2.plana atacaksınız,başka çare yok.kendinizle ilgilenin ve ayrı bir sosyal hayat kurun.bırakın o yalnızlaşsın,o tek kalsın.ancak böyle anlar belki

başka kötü alışkanlıkları yoksa görmezden gel bi süre sonra skılır ztn. en azndan internette ne yaptğnı biliyosun :KK76: candy crush oyunu bağımlısı eşim vardı o sildi oyunu ben devam . demekki ne oldm deil ne olacağm demeliymş insan :KK70:

Oyun oynayacaksa neden evlenmiş diyenler var, siz bu adamları bu şekilde tanıyıp seviyorsunuz, uzun zamandır bu haldeler, iki günde tanışıp evlenmediyseniz huyu hakkında az çok bilgi sahibisinizdir, yengem de ablam gibidir bayılırım kendine, abimin sessiz sakin oluşuna aşık olmuş aradan 15 yıl geçti, abim hâlâ aynı abim, yengem artık konuşmuyor diyor saçmalık çünkü değişen karşınızdaki olmadığında bile suç buluyorsunuz bazen insanlara. Oyunu elinden aldığınızda veya nispet yapar gibi sokağa çıkıp, umursamaz davrandığınızda bunun oyunu bırakmanın aksine daha da kötü hale gelmesine sebep olacağını düşünüyorum. Ortaya bir inatlaşma çıkıyor çünkü. Buradaki kadınların çoğu şunu yap, konuşma, yaklaşma gibi tavsiyelerde bulunuyor, çok yanlış benim kanaatimce bu. Bazı şeyleri görebilmek için yaşamak gerekmiyor, benim anne babam da evliydi, çevremdeki çoğu insan da evli, gencim veya bekarım diye bir konu üzerindeki düşüncelerimi hor görmenizi de hoş karşılamıyorum. İkinizin de sevdiği etkinlikler bulunabilir mesela, gelip geçerken dokunmanız, ne oynuyorsun bana da anlatır mısın demeniz bile, onun içindeki çocuğu size açmasına sebep olur, hem sokakta, hem evde olgun bir birey olacaksa cidden o evlilik değil kölelik olur. Sizinle ilgilenmeyişinin sizi üzdüğünü anlayabiliyorum, yapılabilecek çok fazla şey var konuşmak, dokunmak hadi bırak film izleyelim demek gibi, muzur bakışlar bile o adamın elinden telefonunu bıraktırmaya yetebilir bence.

başka kötü alışkanlıkları yoksa görmezden gel bi süre sonra skılır ztn. en azndan internette ne yaptğnı biliyosun :KK76: candy crush oyunu bağımlısı eşim vardı o sildi oyunu ben devam . demekki ne oldm deil ne olacağm demeliymş insan :KK70:
evet zaten kendimi öyle rahatlatıyorum bazen

Oyun oynayacaksa neden evlenmiş diyenler var, siz bu adamları bu şekilde tanıyıp seviyorsunuz, uzun zamandır bu haldeler, iki günde tanışıp evlenmediyseniz huyu hakkında az çok bilgi sahibisinizdir, yengem de ablam gibidir bayılırım kendine, abimin sessiz sakin oluşuna aşık olmuş aradan 15 yıl geçti, abim hâlâ aynı abim, yengem artık konuşmuyor diyor saçmalık çünkü değişen karşınızdaki olmadığında bile suç buluyorsunuz bazen insanlara. Oyunu elinden aldığınızda veya nispet yapar gibi sokağa çıkıp, umursamaz davrandığınızda bunun oyunu bırakmanın aksine daha da kötü hale gelmesine sebep olacağını düşünüyorum. Ortaya bir inatlaşma çıkıyor çünkü. Buradaki kadınların çoğu şunu yap, konuşma, yaklaşma gibi tavsiyelerde bulunuyor, çok yanlış benim kanaatimce bu. Bazı şeyleri görebilmek için yaşamak gerekmiyor, benim anne babam da evliydi, çevremdeki çoğu insan da evli, gencim veya bekarım diye bir konu üzerindeki düşüncelerimi hor görmenizi de hoş karşılamıyorum. İkinizin de sevdiği etkinlikler bulunabilir mesela, gelip geçerken dokunmanız, ne oynuyorsun bana da anlatır mısın demeniz bile, onun içindeki çocuğu size açmasına sebep olur, hem sokakta, hem evde olgun bir birey olacaksa cidden o evlilik değil kölelik olur. Sizinle ilgilenmeyişinin sizi üzdüğünü anlayabiliyorum, yapılabilecek çok fazla şey var konuşmak, dokunmak hadi bırak film izleyelim demek gibi, muzur bakışlar bile o adamın elinden telefonunu bıraktırmaya yetebilir bence.
teşekkür ederim evet haklısınız ama evlilik evli olmak gerçektn çok başka aynı evin için herkesden uzak sadece o var hayatınzıda oda böyle olunca insan yeri geliyor bıkıyor yeter artık diyor ve değiştirmeye çalışıyor

evet bunu yapcam mutlaka umarım ters tepip benim oyun oynamamdan mutlu olmaz :) ona karışmıyorum diye sevinir belki ama oynarken onun yanında değil başka bir oda da oynamalıyım diye düşünüyorum yanında olmayınca daha çok üzülür belki :))

Bence ise yarar ancak hiç bir şekilde misilleme yaptığınızı belli etmeyeceksiniz ve ev duzeninizi bozacaksiniz; Yemen, temizlik , soru sorarsa telefona bakarak cvp. Vereceksiniz v.s :)

Şöyle anlatayım ben kendi evimde emanet gibiyim, erkek arkadaşım dışında ne arkadaşım ne aile bireyim hiç kimsem yok, o da ilgi bağımlısı mesela rahatsız oluyorum bu durumdan çünkü çocukluğumdan beri sevgi görmedim, dışlandım bu bende aşırı ilgiye direnç oluşturdu sanırım, o benim düşüncelerime saygı duyuyor ben de elimden geldiğince onun isteklerine cevap vermeye çalışıyorum. Değiştirmeye çalışmanızı da anlıyorum bunu temelli çözebileceğinizi sanmıyorum sadece, anlık, günlük olarak çözümlere kavuşabilir böyle şeyler. Nasıl bir yaşam tarzınız var bilmiyorum, sırnaşın bir akşam midye yemeye gidelim mi deyin mesela, bırakalım telefonları deyin, "HAYIR OYNAMAYACAKSIN YOKSA SENİ TERK EDERİM" demek gibi bir hataya düşmeyin derim, nasıl çocuklara yasaklanan şeyler cazip gelirse eşiniz için de aynısı geçerli. Her insan biraz çocuk çünkü. Hiç bir şeye yanaşmıyorsa da, üzüldüğünüzü sizinle ilgilenmediği için özlediğinizi söyleyin ve bırakın, biraz uzun da sürse hatasını anlayabileceğini düşünüyorum.

Back
X