Oyun oynayacaksa neden evlenmiş diyenler var, siz bu adamları bu şekilde tanıyıp seviyorsunuz, uzun zamandır bu haldeler, iki günde tanışıp evlenmediyseniz huyu hakkında az çok bilgi sahibisinizdir, yengem de ablam gibidir bayılırım kendine, abimin sessiz sakin oluşuna aşık olmuş aradan 15 yıl geçti, abim hâlâ aynı abim, yengem artık konuşmuyor diyor saçmalık çünkü değişen karşınızdaki olmadığında bile suç buluyorsunuz bazen insanlara. Oyunu elinden aldığınızda veya nispet yapar gibi sokağa çıkıp, umursamaz davrandığınızda bunun oyunu bırakmanın aksine daha da kötü hale gelmesine sebep olacağını düşünüyorum. Ortaya bir inatlaşma çıkıyor çünkü. Buradaki kadınların çoğu şunu yap, konuşma, yaklaşma gibi tavsiyelerde bulunuyor, çok yanlış benim kanaatimce bu. Bazı şeyleri görebilmek için yaşamak gerekmiyor, benim anne babam da evliydi, çevremdeki çoğu insan da evli, gencim veya bekarım diye bir konu üzerindeki düşüncelerimi hor görmenizi de hoş karşılamıyorum. İkinizin de sevdiği etkinlikler bulunabilir mesela, gelip geçerken dokunmanız, ne oynuyorsun bana da anlatır mısın demeniz bile, onun içindeki çocuğu size açmasına sebep olur, hem sokakta, hem evde olgun bir birey olacaksa cidden o evlilik değil kölelik olur. Sizinle ilgilenmeyişinin sizi üzdüğünü anlayabiliyorum, yapılabilecek çok fazla şey var konuşmak, dokunmak hadi bırak film izleyelim demek gibi, muzur bakışlar bile o adamın elinden telefonunu bıraktırmaya yetebilir bence.